Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

11Eylul başladım evli 2cocuklu 3.dereceden vergi indirimi var 2640tl yattı...

Normalde işçiler memurlardan fazla maaş alması gerekiyormuş
Bende memurlar işçilerden fazla maaş alıyor sanıyordum
Geçen işçi bir arkadaşla tanıştık kamu da
Benden çok maaş alıyor

Sizde neden böyle az arkadaşlar
Bir yanlışlık mı var
En az 3300 olması lazım

Kendi memleketinde olmayan gurbette bu işe giden nasıl 2400 ile geçinsin
Rabbim yardımcınız olsun

............ sözün bittiği yerdeyiz şubat kesintisinden sonra elde kalan 2420 tl :))

kira ,
elk ,
su ,
ısınma ,
haliyle birde kredı yada kart ödemesi

artık kalanla geçin :)

bence pek çok kişi buna bende dahil bir süre sonra ya istifa edip gidecez yada başka iş bulup cıkıcaz
valla cokmu kötümserim ama bilmiyorum..,

benim gidişatım iyi değil sizinkileri bilmiyorum buraya gelmeden borcum harcım yoktu şimdi ucuruma gider gibi düşüyorum..

Son düzenleme:
Arkadaşlar daimi isci de beyacis yapsak inşallah diyelim tayin hakkı verilirse becayiş yapan kişi aynı zamanda tayin den yararlanır mi ?becayiş kendi memleketine yakın yer olursa ilerde tayin le memleketine geçebilir mi sizce

biraz şükredelim asgari ücret alıpta tek çalışan kişiler var sadece biraz şükür beterin beteri var

becayiş yapmak isteyen varsa istanbul merkez verilir ankara merkez ve çevreleri alinir

olay türk iş in kamu protokolune kaldı oda haziran temmuz gibi imzalanır..

Arkadaslar eski hukumlu buro iscisi meb
Batman verilir istanbul ve cevresi alinir
Yine Batman verilir izmir ve cevresi alinir ..

Ülke eknmsini dşünen tk SEndika KOPİŞ sendka işni brakp parti krun o kdar dşünyorsanz.

Ülke ekonomisini düşünen uslan istersen bedava çalışmayı deneyebilirsin siyaseti foruma alet etmeyin mümkünse

Volkan4435 arkadaşa katılıyorum. Burda sadece beraberce durumu anlamaya çalışıyoruz. Kendimizce dertleşmeye çalışıyoruz.

arkadaşlar tayinle ilgili bir gelisme varmi acaba van verilir bingöl muş alinir

Bingol ilinden yada afyon ilinden zonguldak a gelmek isteyen engelli isci varsa donus yapsin

Bakin arkadaslarr seçim hali ortada ..
Ve hükümet oy kaybinin nedenli önemli olduğunu ve her türden kitleyi kazanabilme adına her sese kulak verip ilerisi için olumlu adimlar atacagi aşikardır.

malum önümüzde tekrar secimler olacak son alinan isci kadroları binlerce kişi ve bunlari aileri ile carparsak belki milyonlar ediyor.

Ağlamayan çocuğa meme vermezler arkadaslar..

Topluca birseyler yapalim dedim kimse kulak asmadi..
Sendikal bazdada birliik olup onlara gidelim devlete dedim kimse kulak asmadi..

Yazilarimin enbasindada dedim.
Ne tayin ne atama bis beklemeyin ucret zammi iyilestirme olsun simdilik yeter dedim..

Herkes tutturmus orasi var burasi var al ver..
Vatanin heryeri bizim onemli olan ucret artisi..
Yok arkadaslar anlamiyor kimse..bu sitede cacik yada yazanlar kimse yanlis anlamasin yada herkes halinden iyice memnun..

Bu olanlari fırsata cevirmek icin herkes birseyler yapmali..

Sadece izmir ve cevre bolgesinde 900 un ustunde meb tabanli isci var...

Toplandiginizi dusunun ve sonrasini siz görün

Bireleri sese gelir kulak verir heralde ...ama hep ben yazdim cizdim..iki laf edince tayinciler konuyu baska yerlere sardilar yine kaynatmak icin al ver deiselim...derler bakin gorun

Bu ay yüzde 4.95 lik bir zaman var bizim maaşa eklenecek mi acaba?

Sözleşmede yazıyor Mart ayında enflasyonun yüzde 3.5un üstüne çıkması maaşlara eklenir diyor

Muhtemetlikte çalışan arkadaşlar bilginiz var mı?

Selamunaleykum arkadaşlar nasılsınız.Meb geçiş için ipleri biraz gevşetti.illere yazı göndermiş engelli işçi açığı tespiti için.Bu arada maaşlarımızı yazarsak en azından bu konuda bazı mutemetler tam bilgi sahibi değil,varsa bir sıkıntı düzeltmek babında.Allah yardımcımız olsun,inşallah ileriki günlerde daha iyi haberler alırız.Allah a emanet olun,görüşürüz arkadaşalar..

Üst Alt