Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?
Becayiş netleşti kardeşim becayiş ile memleketine geldi çok sukur Allah herkesi ailesine kavuştursun insallah
demişsiniz özlem hanım meb de daimi işçiler için mi geçerli bu dediğiniz nereye ve hangi kuruma geçiş yaptı kardeşiniz görevi neydi bilgilendirirseniz sevinirim çünkü ben antalya milli eğitimde muhasebeci olarak yeni başladım izmir de oturuyorum izmirden antalya için becayiş yapmak isteyenle konuşmak isterim becayiş varsa bunu değerlendirelim
yıpranma payı genellikle işçilere tanınan bir haktır.senin çalıştıgın birim agır iş veya risk taşıdığı için yıpranma payı gibi bir ücret ödenir çalışanlara ama herkese ödenmez.
Selam arkadaşalar MEB engeli kadrosunda çalışmıyorum BECAYİŞ yapmak istiyorum giresun verilir malatya elazığ alınır yardımcı olurmusunuz sağlıcakla kalın
Yüzde 9 gibi bir zam verdiler Ocak ayında yevmiye 78 tl den 88 tl oldu en az zam alan sendika oldu koop is Haziran Temmuz gibi kamu protokolünde turk is in alacağı zam oranına kaldık
2019 oncesi girisler icin extra zam yapilacakti .cunku 2019 sonras 90 tl yevmiye 2019 oncesi 88 + zam yapilacakti .benden sonra gelen adam benden 2 lira fazla nasil yevmiye alir
Ya sahabettin her yere her konunun altina 1 kez de degil 10 larca kez diyarbakir verilir elazig bingol alinir yaziyosun. Yazma artik kardesim bu ne ya. Yani senle becayis yapacak olsa inan seni bulur her yerde yazmissin cikiyorsun yani meraklanma .
Kamu çerçeve protokolü eğer İstanbul seçimi yenilenirse Mayıs sonu;
Yenilenmezse temmuz ayında imzalanacak...
Koop iş 100tl + %4 + enflasyon farkı istemiş ama MEB vermez tahminimce tüm zamanlar dahil en fazla 100Tl yevmiye olur
Hayırlısı ile bir an önce imzalansa millet Azda olsa maddi olarak rahatlasa
Benden daha dusuk eğitim seviyesine sahip Yeni başlayan bir memur 3800 tl alıyor yaptığımız is ayni bu nasıl bir adalettir benden 1300 tl fazla maaş alıyor yeri geliyor başka kurumlardaki yıllardır memurluk yapan adamların işlerini yapıyorum elbetteki çalışacağız ancak emeğimizin hakkını alamıyoruz aldığımız maaşlar çok dusuk arkadaslar açık ve net sendika eğer bu seferde elle tutulur bir netice alamazsa halimiz hakikaten duman sendika başkanlarınıza bu durumu iletin