Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

iyi günler antalya mebde sürekli işçiyim muhasebeciyim izmire becayiş yapmak istiyorum benimle becayiş yapmak isteyen var mı

Bugun Turk is 200 bin kamu iscisi icin Hukumet ile gorustu ve 300 tl brut + ilk 6 ay icin %15 vs vs. Zam Teklifi verdi .Temmuz ayinda anlasmaya varilacak herkese duyurulur.

bu üstteki maddeleri sayın büyük sendikamız koop iş te verseydi malum zamanda oldu bitti anlaşmışlar dünyadan haberimiz yok ve 88 tl hüsran bürüt çok komik rakam. Bu rakamları elbet devletde vermeyecektir pazarlık sünnettir misali bize her gelen + lehimizedir arkadaşlar.
hayırlısı artık

Meb de engelli temizlik görevlileri haziran ayı maaşlarını yazabilir mi?

Özel sektör de çalışanla ayni maaşı alıyoruz arkadaşlar sendikalara baskı şart bağlı olduğunuz sendika başkanınıza durumu bildirin aglamayana ekmek yok bu zamanda ben kendim her gün arıyorum sendika başkanını durumu biliyoruz diyor herkes sendika başkanlarını arasın ve baskı kurşun yoksa halimiz gerçekten duman ...

Ya 2 gundur olanlardan aklimiza zam falan gelmiyor vallahi . Hukumet ve liderimiz bahceli 3-5 oy icin Apo ile kanka oldular. Hdp yi de terorist ilan ettiler .Apo yerli ve milli denildi . Bahceli-Tayyip-Apo ittifaki ile Chp-iyiparti-Hdp ittifaki olustu saka gibi. Hukumet tarafi bu secimi kazanirsa ben kamudaki gorevimden istifa ederim yil sonuna dogru boyle sacma ve hain dolu bir ulkede yasamaya sabrim kalmadi.

arkadaşlar hani bomboş hiçbir şey yapmayan bizim adımıza oldu bittiye getirip 88 tl bürüte asgari ücrete bizi mahkum eden koop işin yapmadıgını sayın türk iş sendıkası yapacak diye dua edıp beklıyoruz.herzammı gecdım 300+%15 falan sayın baskanın en dusuk memur maası olan 3300 tl ye eşitlese amın dıyecez kaldıkı oda bu aykı zamla 3500 e cıkacak işçi emekci nerde kaldı bilmiyorum

Arkadaşlar neden bütün işçileri maaşlarında çok aşırı derecede fark var ben bunu anlayamadım.Halbuki Hepsinin Genel bir ortalaması olsa çok iyi olurdu. benim gördüğüm ve anladığım kadarıyla en düşün maaşı meb işçileri alıyor ama neden .Asıl işi yapanlar işçiler aslında bir meb işçinin maaşı ögretmenin aldığı maaşla aynı olmalıydı.

Zamdan sonra çıplak yevmiye 105 tl olurmu sizce görüşlerinizi bekliyorum...

En düşük 110tl olmak zorunda olacakta yoksa zam bir şeye yaramaz net 3000bin olacak maaşlar ikramiye haric

Sendikanin dediğine göre 3200tl civarı maaş alacağız 3bin kesin dediler bakalım bu krizde ne verirler 15gun içinde belli olur...beyfendiler kendilerine %40 zam yaparlar enflasyon %16 larda işçiye gelince %4 5 zam olmaz öyle artık kimse kabul etmez

Brüt 3500u en fazla 3bin yaparlar zammı en fazla %10filan verirler ve seyyanen zammı da 100tl yapar bunlar tahminim tabi bunlar ortalama net 3200ile 3000 arasina yükselir maaşlar... İnşallah daha fazla verirler çünkü maaşlar çok dusuk

Trella04 senin kalbin oyle diyorsa oyledir bencede senin dedigin miktarlarda olur. Fakat yol yemekte ekelyince iyi para yapiyor.

Ricardo kardeşim biz iki dönem önceki Türk işin teklifini ve hükümetin verdiği zamları araştırdık mutemet olan bir arkadaşımla ortalama verecekleri zammı az çok çıkardık yani herşey dahil net maasimiz 3200 civarı olur+ ikramiye ve ilave tediye onlarda eklenince güzel para eder ki o zaman bizim maaşlar 3.700 civarına gelir ama şunu da unutmamak gerekir en düşük memur maaşı temmuz ayında 4bine dayanır artik

Merak etme bizim maaslarda yol ve yemekle 4 u bulur . Suan memur var 3200 aliyo burda memurlari cok buyutmeyin :)

Ricardo Atewski Memurum 5 bine yakın alıyorum vhki :)

işciler normal de memur dan daha avantajlı olması lazım ama sizin girdiğiniz işkur üzerinden işci alımı olduğu için dezavantaj var hocam

Vhki mi dedim dostum Yrica 4200-4300 aliyosun vhki :) memur var memur var en dusuk diyoruz senden altta duz memur ve hizmetli memur var neyin havasini atiyosun maasinizi ben yatiriyorum dostum ya :)

Ricardo efsane konuştun vhki ile aynı işi yapan binlerce işçi var hatta daha fazla iş yapıyoruz bende destek te çalışıyorum maaş yapıyorum 😂

Yani ne diyim o arkadaş kendinden örnek verince söylemek zorunda kaldim 😊biz en düşük memur maasindan örnek veriyoruz adam nerdeyse şef olacak kendini kiyasliyor bizle ..

Yani memur var birde memur var.. lise üniversite mezunu ilköğretim mezunu genel hizmetler yardımcı hizmetler hizmetli vs vs. Binlarin hepsi memur😂😂

Sayin RTE nin demesi ile Memur var Memurcuk var 😊Biz Memurcuk ile kiyasliyoruz kendimizi.

Ricardo nasıl olaca 4 ün üstünde şuan yol yemek agi 2700 alıyorum bu konuda nereden bilgi aldın bizide aydınlatırmısın

Dostum 4 un uzeri alacaz demedim sendika 3500 brut e cekilecek en dusuk maas arti 300 tl brut zam eder 3800 arti %15 daha zam 4100 lere geliyo brut sosyal haklar haric.
Neti 3350 falan yapar arti sosyal haklar 4 u buluyor . Ama sendikanin talepleri hukumet tarafindan kabul edilirse.
Sizde biraz takip ederseniz hesabin bu sekilde oldugunu gorursunuz.

Ricardo şu an memur olan bir arkadaş 4020 TL vhki 3720 TL maaş alacak biz 2500 TL böyle adeletin ta ......sendika daha 3500 brütten bahsediyor aynı odada çalışıyorum bu kişilerden

Ya kardesim sana yazdigim yazilara uzuluyorim yukarida bir suru yazdim yav OKUMUYORSUN .3500+300+%15. BU brüt istenen. Ayrica sosyal haklarinda var onlarida ekleyince eger kabul edilirse 4 liraya geliyo maasin .

Ricardo Atewski anayasa mahkemesin de çalışıyorum daha yeni atandım maaşım 5 bin tl kurumdan kuruma fark ediyor demek bizim kurum fazla maaş veriyor
normalde vhki bu kadar almıyor dediğine göre doğrudur bilgim yok

Olabilir evet bilmiyorum .Burasi MEB'de kamu iscisi maas formu oldugu icin biz Milli Egitim olarak degerlendiriyoruz.

Arkadaşlar tis farkını daha önce alanvar mı?
Bizim 6aylik fark alacağımız var şu anda tis imzalandiginda bu farkların ödenme zamanı ve hesaplama şekli nasıl 2017 öncesi işe giren bu farkı almıştır alanlar yazabilir mi?

Hak is brüt 4250 tl istemiş artı 2019 Ocak ayından itibaren geçerli olmak üzere %15 sonraki her altı ay içinde enflasyon farkı + 5 zam istemiş
Türk is in kamu protokolü zam isteğinden daha çok istemiş Türk is uyuyor hakikaten uyuyor eğer hak is alırsa masada Türk is sendikası işçi icin ne yapıyor diye bi sormak lazım
KAMU TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ TALEPLERİMİZİ İLETTİK - HAK-İŞ Konfederasyonu

Üst Alt