Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Bende 01.11.2018 girişliyim ve yömye brüt 88 TL gentli6735 sizinki nasıl 97 TL den görmüş ben yeni baktım bodroya 88 TL yazıyor gentli nerede çalışıyorsun hangi il

Arkadaslar bordrolar 6.ayin 15ile30 u arası 88 tl bürüt 7.ayin 1ile15 i arası 97,17 küsür tl den işlem görmüştür bende iki ayrı bordro çıkıyor mebbisten

15.07.2019 ile 15.08.2019 tarihi arası 97 olarak mi hesaplanacak ?

gentli6735

benimki yansıtılmamış, maaş zammı yansıntılınca inşallah bizim de 97 liradan yatar :( ama toplu iş sözleşmesinde bile bu tarihler içn bu zamlar görünmezken sizinki nasıl 97 TL oluyor, onu anlayamadım?

gentli6735

keşke maaşınızı hesaplayan kişiye sorsanız yani gerçekten şaşırtıcı bir durum biz de aydınlanmış oluruz?

Arkadaslar onuda sordum sistem bakanlıktan otomatik yapıyor demişti ama şimdi anloyirmki böyle birşey yok olsaydı Sizinkiler böyle olurdu

Her iki bodro da 88 tl den hesaplanmış artı yüzde 0.20 vergi diliminden dolayı düşmüş iyice benim maaş hiç birsey anlamadım

Arkadaslar maaşlar 20 lik vergiden dolayi bayagi düşmüş bu doğru hatta ben 2250 aldım 1 çocukla bu ay 2 cumartesi ve 2 pazar mesai yaptım.cumartesi lik için 110ar tlden 220tl pazarlar için 190ar tlden 400 tl ordan geldi. Mesajlar çıktımi elime 2250 kalıyor anlamadım gitti üstelik bürüt ücret bendede 97 tl

gerçekten çok grip, bakalım ne çıkacak sebebi?

Arkadaşlar 97 tl yevmiye olan kişi işe giriş tarihi eski olabilir. kasım ayında işe girenler 88 tl ile devam ediyor.

arkadaşlar bende 15 kasım 2018 tarihinde işe girdim benimde temmuz ayı 97 tl den hesaplanmış bilginize ancak vergi dilimi benimde 20

Son düzenleme:
Arkadaslar paylasimlar icin tsk ler biz calisanlarin kurum olarak calisma sistemleri ve isleyisleri farkli anlasilan.97 tl olarak hesaplananlar ve hesaplanmayanlarda bulunuyor.bende hedaplanmayanlar arasindayim.bizlerinde bu gelicek maasla yansitilicak sanirim.birde blechksea6735 ben mebbisden uye olamiyorum yada daimi surekli isci maas bodrolarina ulasmak icin sitelere girdim ordanda olmadi sanirim benim.kurum o sistemleri kulanmiyor bana meil olarak atiyor mebbisi sifresini calismis oldugumuz kurum mudurundenmi alicaz yoksa bagli oldugumuz millegitim mudurunden mi.simdiden tskler

Arkadaslar biyerlerde bir takım kopukluklar eksikler olduğu kesin.
Ha sunuda söyleyeyim ewet belki 97 tl yevmiye olabilir ama inanin maaş okadar düşmüş ki mesaileri çık 2265 tl..
Bu kadar alanınizz varmı hemde tek çocukla. .

Kesinlikle maaşlar çok düştü
97 tl olsa ne yazar 117 olsa vergi dilimi açılmış bence sendikanın Türkis hamlesi iyi olmalı azıcık nefes almaliyiz

Turk is zaten. Enflasyon altinda gelen hic bir rakama imza atmayacaklarini beyan etmislerdi.bu konudada kararlilar. Umarim hersey istedigimiz yonde olur.temmuz ayinda dusuk olmasinin nedeni vergi dilimine girmemizmis zaten bu vergiler ile de bir duzenleme olucak muhtamelen zaten olmalida.

protokol ne zaman imzalanacak bilen var mı? ayrıca protokol zammı temmuz ayında alınacak olan zamdan başka mı olucak? toplu iş sözleşmesinde 2020'ye kadar olan maaşlar belli, alınacak zamlar da belli, protokol zammı nasıl yansıtılacak?

bu konuda bilgilendirebilecek arkadaşlar olursa gerçekten çok makbule geçecek...

blacksea67 teşekkürler hocam aldım mailini
Bağlı olduğumuz kurum Mutemeti ile ve bakanlık ile görüştüm bugün bana aktarılanı paylaşıyorum sizlerle
2019 yılında ise başlayan isçiler maalesef Türk is kamu çerçeve protokolünden yararlanamıyor bunun sebebi koop is sendika sözleşmesinde ayrı olarak belirtilen ücret zamlarını alabilecekler biraz saçma bir sözleşme olduğu aşikar arkadaşlar 2019 yılında girenler suan bizden 4 tl fazla alıyor yevmiye olarak yanı 92 yılında tl den hesaplanıyor
Bize gelince yanı 2018 yılında ise başlayan bizler suan 88 tl yevmiyeden hesaplanıyor Türk is kamu çerçeve protokolünde alınacak olan zamlar geriye dönük Ocak-Haziran aylarına yansıtılacak ve farklar hesaplanarak yatırılacakmış
Yanı Türk is ne kadar zam alacaksa bizede o yansiyacak
Buradan anlaşılıyor ki Ağustos un sonuna kadar bir anlaşma sağlanması gerek yoksa bizler 88 tl den çalısmaya devam edeceğiz anlaşma sağlanmazsa grev yolu acık

Arkadaslar bir düzensizlik almış başını gidiyor kimin ne aldığı yada kimin kimden eksik fazla aldığı muamma mesai ücretleri de keza öyle bir bakıyorsunuz pazar için söylüyorum bazan 88 tl yazıyor sonrakı hafta 180 tl yatıyor ..sorulduğunda ana muhtemet diyor ben değil sistem kendi otomatik yapıyor bizde bilmiyoruz neye göre yapıyor diyor.
2019 da yeni girenler 92_94_96 tl den başlıyor 2018 ler bizler 88 tl koop iş neye gore yapmıs bellı degıl..Türkis inşallah iyi bir sözleşmeye imza atarda rahatlatır bizleri kaldıki Koop is gibi içi kalabalık ama bomboş Sendikamiz var.hatırlarsınız çok yakın tarihte izmir izban sendikası arkada durdu neredeyse %30 zam aldılar. Ozlukleri cok net iyileşti. Bizim Koop is beyfendiler 88 tlye imza atarken haberimiz bile olmadı. .ey koop iş soruyorum sen işçi kardeşlerini sözüm ona toplayıpta bizim teklifimiz bu olacak dedınmı..(hayır) peki devlet bize bunu veriyornapalım dedınmı(hayır) e peki sen bunları demedınde sıtende barı duyurupta heyecanla bekleyen işçi kardeşlerine duyurdunmu ee yıne (hayır)

Bu ulke adalet ve yargi ulkesi toplu olarak sendikayı fesh edip çıkmalı böyle oturup sessiz kalacaklar sa ne anlamı var hiç olmasın enazından 70 tl cebımızde kalır haksızmıyım. her ay 70 tl de otomatik kesiliyor memurlar verdikleri 5 tlyi bile geri alıyorlar sendikalar dan üstelik arkalarında durup her dediklerini de yaptiriyorlar..

bence sessız ve basıretsız olan bizleriz.
kesinlikle yeni dönemde içimizden aktif arkadaşlar cıkmalı ve yönetimlerde seçilecek önderlere yer verilmeli..

Slm arkadaslar yeni zam teklifinin alt yapısını tuyo olarak vermiş devletimiz hani ön yoklama niteliğinde;

Yeni teklifin , yüzde 7 artı 5 gibi bir oran dikkate alınarak sunulabileceği ifade ediliyor. Kulislerde seyyanen zam oranının ise, 110-120 TL'ye kadar çıkarılabileceği konuşuluyor.
bu zamlada bi cacık olmaz. bizi en düşük memur ne alırsa onu alalım herseyleri çeksin alsınlar onlar ne alırsa bızede aynını yapın mübarek..

şu sartlarda %10 dan asagısı bizi kurtarmaz.arıca seyyanen 200 den asagısı..böylelikle maaslarımızda yaklasık 400-500 tl arasında kıpırdanma olur buda bızı 3 bin nete götürür ikramiyeydi arada mesaiydi falan derken 3500 ü rahat buluruz..
başka t,rlü yaş işimiz ..yıl sonuna dogru enflasyon + kira yukselmesi derken aksı halde elımızde yıne bırsey kalmaz

selam

hala maaş zamlarının neden yansıtılmadığı bize anlatılmıyor!!

maaş zammı bize yansıtılırsa toplu sözleşmede yazan zammı mı alacağız protokol zammı mı alacağız!

bunada şukur ama en iyisi memur olmak valla anlaşılmazlık var maaşlarda sendika bir boka yaramıyor zaten .

Üst Alt