Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Ya volkan bu sendikacilik islerini birakin kardesim Turk is olmasa gorecem boyunuzun olcusunu .oyle fazla istemekle olmuyo biri 4500 ister 3000 alamaz digeri 3750 ister 3500 alir simdi hangisi iyi? Parayi koparan iyidir dostum!
Hak-is hukumetin sendikasi bunu herkes biliyor hukumetle hukumetin sendikasi oturup seni mi dusunecek? Yatin kalkin Turk İs e dua edin bu sendikacilik islerinide birakin ..

Kardeş sendika işleriyle hiç alakam yok Ben gördüğümü burada paylaştım tabiki parayı koparan iyidir ama koop is zam alamadı maaşlar asgari ücretle ayni neredeyse bari Türk is ile zam alırız insallah
hak is istediği zam oranını alır
Bizede biseyler çıkar mi o masadan bakalım bekleyip görecez

Son düzenleme:
Bu zamda biz disarida olabiliriz .
Turkisin masaya ko6dugu maddelerden biri bizle qlakali bizimde bu zamdan yararlanmamizj istiyor ..

"Geçen yıl daimi işçi kadrosuna alınan işçilerin de bu toplu iş sözleşmesi kapsamına", KİT'ler, belediyelerdeki taşeron işçilerin de daimi kadroya alınması da diğer talepler arasında yer alıyor.

Yok be kardesim.element uydurmayin kendinize .Tis bu Tis herkes 3500 brut cekilecek belki 2019 dan sonrakiler seyyanen istenen + 300 den faydalanamz

Gentli sen taserondan gecmemisin?

şimdi arkadaşlar benım anladığım kadarıyla temmuz ayında bize verilecek 1 tl yok nedenıne gelince..Türk işin sözleşme maddlerinde açık olarak diyorki geçenyıl alınan daimi işçilerinde bu zamdan yararlandırılması dıye..ozaman bu oluyorki biz bu masada yokuz haklımıyım işte okuyun anlayın banada yazın..işte ilgili yazı

Türk-İş en düşük aylık brüt ücretin 3 bin 500 liraya çekilmesini ve bu ücretlere 300 lira iyileştirme yapılmasını istedi. Ayrıca birinci 6 ay için yüzde 15, sonraki 1.5 yıllık dönemde de 6 ayda bir enflasyon oranında artış ve yüzde 3 refah payı talep etti. Geçen yıl daimi işçi kadrosuna alınan işçilerin de bu toplu iş sözleşmesi kapsamına, KİT'ler, belediyelerdeki taşeron işçilerin de daimi kadroya alınması da diğer talepler arasında yer alıyor.
şimdi burdan ne anladınız arkadaşlar haklımıyım..biz o kişiler oluyoruz galiba
bizimde yer almamızı talep etmiş arkadaşlar

Geçen yıl taşeron dan daimi işçi sınıfına geçenleride bu sözleşmeden faydalanması icin o madde bırakılmış eger hükümet kabul ederse tabi
biz zaten daimi işçi olarak ise başladık bu sözleşme bizi zaten kapsıyor arkadaşlar

Hükümet resmen dalga geçer gibi bir zam teklif etti yuh ya insan bunu teklif edince utanır ahlaksızca bir şey ayıp ne hale geldik enflasyon %17 zam %4 bilmem %5 sonumuz hiç iyi değil Allah yardımcımız olsun

Buyurun buradan yakın şaka yapıyorlar herhalde bizden maytap geçtiler ağam bunlar sandık sonuçlarını anlamamışlar galiba

Bunlar ne yapıyor ya bu sendikalar ne grev eylemi için çağrı yapmıyor

arkadaslar cok yakın tarih birkaç ay önce izmirde izban işçileri bir kastı ortalığı noldu istediklerini aldılar maaşlar 4/1 arttı .bizede öyle bir sendıka nasıp eder inşallah koop iş gibi sıradan değil hala aklım almıyor oldu bittiye getırdıklerı zammı suankı aklım olsa zaten onlara kayıt olmazdım bır daha tövbe

Arkadaşlar biz sürekli işçi statüsünde olduğumuz için 696 gibi degerlendiriliyoruz yani daimi işçi statüsünde değiliz tis boş

Ağustos sonuna kadar anlsma olmazsa genel grev e gidecek Turk is

696 4c statüsünden 4b ye geçenler icin geçerli biliyorum biz direk 4a başladık
Yanlış biliyorsam düzeltin ltf.

Bende is kur uzerinden meb e asci olarak basladim yaklasik 8 aydir. Calisiyorum bana denilen sizler devletin kadrolu surekli iscilerisiniz 4857 ye baglisiniz toplu is sozlesmesi ne de tabisiniz denildi suan icin az maas alsakta yeteri kadar zam olmadigindan sanirim is kur uzerinden alim lar yapildi ve sadece %4 gorebildik koop is sendi kasini arasigimizda ise temmuzda olucak toplu is sozlesmesinde maaslariniz 3000 bn uzerinde olucak denildi.umarim guzel bir oranda anlasma saglanilir ve hepmiz icin hayirlisi olur arkadaslar.

Merhaba arkadaşlar .Ya bu nasıl bir saçmalıktır.2.570 alıyorken bu ay paramız 2.426 olmuş,bu nedendir.bilen var mı.?birkaç kişi vergi dilimi falan dedi,ancak hiçbir zaman hiçbir artış olmadan vergi dilimine nasıl gireriz. Herkes aldığı maaş tutarını yazabilir mi arkadaşlar..
İşe Giriş:15/10/2019

2 derece vergi indirimi bekar 2699 TL yatmış samsun

15.10.2018 basladim

Arkadaşlar hepimiz %20 vergi dilimine takıldık ondan maaşlar düştü durum bu... Normalde %15 ten vergi alınıyordu malum çok maaş alıyoruz ya devlet baba 2500 cokdedi ben bunun 100tl sini alayım dedi

Hakan evli misin.?geçen ay veya önceki ay ne kadar aldın

Hakan 55 evli misin Bir de geçen 2 ay ne kadar alıyordun Fark eden bir şey oldu mu bu ay

Bekarım geçen ay 2.725 aldim bu ay 2699 2.derece. Vergi indirimde var

arkadaşlar bu maaşlardan girdim gireli hiçbir sey anlamadım.!!
bu ay kuru maaşım mesailer cıktımı inanmayacaksınız ama 2216 tl tam gün işe gittim.izin yok rapor yok üstelik 1 çocuk var ..Anlamadım gitti..
bu arada maasların burut günlük yevmiye 88 tlden 97,17 tl ye cıkartılmıs onuda anlamadım.

Hakan55,Bey rica etsem Serhatcetin.25100 @gmail.com adresine maaş bordrosu gönderebilir misiniz Belki biz de buradaki mutemedi yola getiririz.

maaş zamları yansıtılmayanlar var, bunun neden olduğunu bilen var mı? maaş zamlarımız neden yansıtılmıyo?

C- Bu toplu is sözleşmesinin yürürlük başlangıç tarihinden sonra, kapsam isyerlerine ilk defa ise alınacak işçiler, asgari ücretle işe başlatılırlar. Bu işçilerin, deneme sürelerini başarı ile tamamlamaları ve sendikaya üye olmaları kaydıyla, üyeliklerinin işverene bildirildiği tarihi takip eden aybaşından geçerli olmak üzere, günlük brüt çıplak ücretleri;01.07.2018-31,12.2018 dönemi için 78,00 TL Gün'e, 31.12.2018
tarihinde 01.01.2019 tarihinden geçerli olmak üzere 88,00 TL Gün'e yükseltilir. Bu işe giriş ücreti,01.01.2019-30.06.2019 90 TL Gun’e 01.07.2019-31.12.2019 tarihleri arasındaki dönemde 92,00TLGün; 01.01,2020- 30.06.2020 tarihleri arasındaki dönemde 94,00 TLGün; 01.07.2020-31.12.2020 tarihleri arasındaki dönemde 96,00 TUGün olarak uygulanacaktır.

Arkadaşlar bu metne göre bizim günlük brüt ücret nedir sanırım ben yanlış anlıyorum suan 92 TL olması gerekirken 88 TL den çalışıyoruz
Temmuz-Aralık 2018 tarihleri arasında 78 TL den 88 TL ye yükseltilmiş sonra
Ocak-Temmuz 2019 donemi icin 90 TL olması gerekmiyor mu yoksa ben mi yanlış yorumluyorum ?

arkadaşlar benım temmuz ayı 15 günlük yevmiye 97,17 tl den hesaplanmış

Üst Alt