Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?
koop iş türk iş sendikasına bağlı bir sendikadır
türk iş kamu çerçeve protokolü hükümet ile her 2 yılda bir protokol imzalar bu protokol çerçevesinde tüm türk iş e bağlı sendikalar
türk iş in almış olduğu protokol çerçevesinde maaş zammı ek zamlar ek ücretler de belirlenir. bu aynın sonuna umarım türk iş protokolü imzalar da en azında maaşlarımızda biraz iyileşme olur...
Gençlik ve spor bakanlıgı engelli temizlik görevlsi olarak işkurdan girdim iş başı yapmadım yaptıktan sonraki maaş ne kadar olur ve çalışma şartları nasıl olur bilgisi olan paylaşabilirmi?
Ben kendim muhtemetlikte çalışan arkadaşlara sordum bayramdan önce maaş ile ilgili bir şey yok... Puantaj ayrı bir şey isterler işlerler sisteme ama maaş yok sadece 31 Mayıs'ta tediyenin 2. Yarısı ödenecek az araştırın öyle yazın buraya lütfen..
Hükümet bizi muhatap bile almiyor. 2015 in parasiyla calistiriyorlar. Asgari ucretin altindan kazaniyoruz yol ve yemegi cikarinca . Uyanin artik kral ciplak ! Soydular sogana cevirdiler memleketi islamin sarti 6 oldu hirsizligi eklediler. Imanin sarti 7 oldu Rte ye biat etmeyi eklediler. 23 Haziranda bu yezitler gidecek. Allah in izniyle Din tuccari hirsizlardan kurtulacagiz.
Turk-is Sendika yetkilileri ile konustum.
Hukumet ile protokol en gec Agustos ayinda uzlasmaya varilarak halledilir dediler gecmise donuk alacagimiz zamda yatacak elimize biraz para gecmis olur hem.
arkadaşlar.!
88 tl bürüt yevmiyeyi belirleyen teşkilat bize sordumu (hayır)
yine aynısı olacak oldu bittiye getirilip uc bes tl ile hadi yallah diyecekler.
bugun bekar tek cocukla aldıgım maaş bes kesınıtısı yok 2400 tl buna anlam veremıyorum..
izin yok rapor yok gelmemezlik yok fiili çalıştı ful..bu parayla geçinebilen varmı destek olmadan ..
kesinlikle verilecekse şayet temmuz zammı en az ücret 100 tl barajında olmalı ustunde olmalı ama altında kesınlıkle olmamalı..