Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Medikalci TAK kateter ve bez için benden fark istiyor. Ne yapabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MUR37

Bizim aldığımız yerden alabilirsin[/QUOTE]

hangi firmadan alıyorsunuz*

içimi acıtan bir başlık daha , milyarca dolar abuk sabuk yerlere harcanıyor da bu elzem hayati medikal ürünlerden bir de ek para mı alınıyor .hastalara bedava olmalı hatta devlet eve kadar getirmeli teslim etmeli , burdan canı yanan herkese sabır diliyorum , hayatınızın daha kolay olması için dua ediyorum. böyle başlıkları okudukça tek tek dua ediyorum elimden başkası gelemiyor. Allah hepinize maddi manevi güç versin.

Valla ben sıkıntı yaşamıyorum bana gönderiyorlar. Reçete falan uğraşmıyorum.

İstanbul Comfort medical,ben Kastamonu’dayım kargo ile gönderiyorlar

MUR37

Nasıl reçeteyle uğraşmıyorsun? 2 ayda bir reçeteyi kim yazdırıyor? Bide kargo parası kime ait oluyor.

Reçete medikalci yazdırıyor
Kargo ücreti onlara ait

Tena L tekstil olmayan bez kullanıyorum 240 adet için 620₺ fark veriyorum,
Hi slip sonda kullanıyorum 360 adet için fark ödemiyorum.

MUR37 bugün medikal aradı 75 TL fark ayrıca bı evrak imzalayıp yollayacam bı 40 falan da o tutuyor normalmi arkadaslar

Dorumed Medikal 05332048372 Kargo ücreti ve herhangi bir fark almıyor.

Medikal'cim ile bugün konuştum idrar torbası veriliyor.

Ben de hiç bir fark ödemeden iki aylık 360 adet kateterimi aldım.

Ben de dun hic fark vermeden katater malzemelerimi aldim. Bez icin fark verdim. Yalniz bir daha ki malzemelerimde bez olarak "prima" vb bez alamayacakmisiz. Devlet 18 uas ustu icin yetiskin hasta alt bezi verecekmis. Diger markalari almak olmayacakmis. Her malzeme aldigim donemde farkli bir sorunla karsilasmazsam sasarim.. Sizde de bez icin durumlar ayni mi arkadaslar?

Bülent abi medikalcinle nasıl irtibata gecebilirim boşuna 110 TL verdim bu ay

Eyvallah sağolasın abi irtibata geçeyim inşallah buraya gonderir

MUR37

bana kargo ücreti çıkardı

cerbe ankara - modern tıp medikalle görüşün birde bakalım ne diyecekler..

Bülent bey aynı medikal ile çalışıyoruz 😊

SGK Tak sonda için engellilere kaç lira ödüyor?

Selam
SGK, Tak sonda için en son kaç lira ödüyordu?

Master

Tamamını ödüyor fark çıkmıyor şimdilik ama güncelleme yapılmazsa 2 ay sonra fark öderiz gene bazı medikaller bu ayda fark istiyormuş 2-3 yere sorun öyle alın benim medikal bu ay istemedi. Birde tekrar reçeteli sisteme dönmüş reçete yazdırmamız gerekiyor temmuz ayı itibariyle.

Merhaba arkadaşlar ikinci aydan itibaren yazılan mesajlara baktım. Birçok kişi yapılan TAK SONDA SGK fiyat güncellemesinden sonra 360 adet takı üste fark ödemeden aldığını ya da az bir miktar ödediğini belirtmiş. Ben Gaziantep' te yaşıyorum. Burada 240 adet fark ödemeden, en iyisi de 270 adet fark ödemesiz ürün veriyor medikallerin. Şehir dışı gönderim yapan, güvenilir, medikal önerilerinizi acil bekliyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

dokumacı

Kargo bedelleri o kadar yüksek ki, artık şehir dışına fark almadan göndermek çok zor. Orada bir bayi bulmak lazım.

dokumacı
Comfort medikal, çare tıbbı malzeme,
Buralar kargo parası hariç fark almıyorlar

hi slip sondaya sanırım %45 oranında zam gelmiş hepimize geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt