Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Medikalci TAK kateter ve bez için benden fark istiyor. Ne yapabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar hı slip sonda için fark almayan medikal var mi acaba

Birkaç ay içerisinde 550-600 tl fark alınacakmış arkadaşlar. Şimdiden hayırlı olsun!..

Bu fark ücretleri bizi çok ciddi bir şekilde zorluyor. Lütfen herkes cimere tıbbı cihaz ve medikal ürünlerin fiyat güncellemesini yapılmasını isteyin. Zor günler hiç uzakta değil arkadaşlar.

bugun medical ile görüştüm tak için hi silip markaya 600tl fark istediler çok değilmi

Sonda için alınan reçetenin kaç gün geçerliliği var bilen var mı? İşgünü olarak mı yoksa tüm günler dahil mi hesaplamaya?
Bir de 2ay bitiminden kaç gün önce reçete yazdırabiliyoruz

eksa
5 iş günü galiba hafta sonu sayılmıyor ama artık e-reçeteye geçildi. İlaçlarda olduğu gibi kod veriyorlar medikale kodu gönderip hemen sisteme girdirebilirsin.

hakanurak
Piyasa öyle şu anda bende 300 TL ödedim direkt hi slip plus ın bayisi benim aldığım medikal ondan biraz daha uyguna veriyorlar.

Tak sondalar için ödemeler bezler gibi bankaya mı yatıyor yoksa eski sistem medikalciye mi yatıyor? Bilgisi olan yeşillendirirse sevinirim.

Daha Eylülde aldım fark ödemedim,
Ne değiştide bir ayda bu kadar fark ücreti oldu

SGK Güncel sonda katater ve hasta bezi ödeme miktarları - Ekim 2022

Sut kodu: A10010
ürün/işlem adı: Sonda, hidrofilik kendinden kayganlaştırıcılı (üriner sistem sonda, torba ve kateterleri) (tıbbi sarf malzemeler listesi ek-3/c-4)
ödeme tutarı: 3,38
yenileme süresi: Yok
medula: Dahil

sut kodu: A10011
ürün/işlem adı: Sonda, hıdro kıt (kendinden jelli) (üriner sistem sonda, torba ve kateterleri) (tıbbi sarf malzemeler listesi ek-3/c-4)
ödeme tutarı: 7,13

sut kodu: A10049
HASTA ALT BEZİ/KÜLOTLU HASTA ALT BEZİ
ödeme tutarı: 1,88 tl

Sut fiyat güncellemesi bugün mü oldu veya zaman oldu acaba??

Güncel ödemeler, yılbaşında yeniden guncellenir zannedersem

Ben dün medikalcim ile görüştüm 450 TL fark istedi güncelleme yok demişti, reçete günüm 1 hafta sonra.
Kandırldım mı acaba

Kalıcı sonda ve idrar torbası için reçete yazılıyor mu? Biz yıllardır medikalciden direkt alıyoruz. Hiç rapor alın ya da yazdırın demedi.

İbrahimt5

Eğer ki bu ay içinde fiyatlar olmuşsa o zaman medikalcim benden fazla para almaya çalıştı galiba

Aldığınız markaya göre ve firmaya göre fiyat değişebilir , internetteki magazalarda fiyat 4.70 tl

Şunu anlamaya çalışıyorum, SSK sonda için adet 7.13 TL mi ödeme yapacak. Teşekkür ederim

Hidrokit dediğiniz Tak katater sonda mı?
Yani tak sonda için ne kadar ödenecek

Eree

ürün/işlem adı: Sonda, hidrofilik kendinden kayganlaştırıcılı (üriner sistem sonda, torba ve kateterleri) (tıbbi sarf malzemeler listesi ek-3/c-4)
ödeme tutarı: 3,38 (öncesinde 1.93 tl idi)
3.38 tl

Medikaller sgk ödemesini yeterli bulmadiklari için fark istiyorlar

ödeme tutarı: 3,38

sut kodu: A10011
ürün/işlem adı: Sonda, hıdro kıt (kendinden jelli) (üriner sistem sonda, torba ve kateterleri) (tıbbi sarf malzemeler listesi ek-3/c-4)
ödeme tutarı: 7,13

Ben de bir an fiyatlar güncellendi dedim ama yok, bu zaten aylardır geçerli olan ve bizim 300-500 tl fark ödememize neden olan fiyatlkar

Eree ben de tongaya düştüm kardeşim yeni güncelleme sanarak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt