Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum. Emeklilik için ayın hangi günü dilekçe vermeliyim?

Ayni gun nasil hemen pasife almislar bravo yani.Benim hitapta bisey yazmiyor hersey 0 yaziyor.

Bankayi ne sectin promosyona baktin mi hic?

Hasansairi.Ben de anlamadim malul olamam ki ben bizim saglik bakanligi yollamis evragi ek olarak bence onlar da anlamiyo sablonda ne varsa yollamis.Zaten yazisma da hatali demisler ki 6800 prumi varsa emekli olur yahu ben 74 oranla emekli oluyorum ne 6800 u .

Ķi zaten ust yazi 5510 g4 aynen oyle.

Ķi zaten ust yazi 5510 g4 aynen oyle.

Sanirim ilisik keserken kurum personelinin bitane si sgk ya ayrilis bildirimi yapiyo banada bi nusha verdiler kurum Yatmis ilisik kesme de é devlette 4 Ç de akdif calisan yerine emekli gozukuyo simdi

Yazı tebliğ edilip ayrılış olunca emekli gözüküyor demek. Bizim evraklar tamam, gelmesini bekliyoruz, hitap kaydı aktif/ücretsiz izinli görünüyor.

Sayin Hasansairi. Yuzde 74 ile beni malulen emekli etmezler deg8l mi maluliyet cetvelinde hastaliklarim yok kafam karisti

Evraklar sgk ya gittiginde arayip bi konussam mi acaba??

Malul maasi eger serbest calisirsam bile kesilecekmis engelki yaslilik ayligi kesilmiyormus mevzuat cok karisik

Bahadırdr tek hastalıktan %60 olmalı maluliyette. Sizin %74 balthazard'a göre toplam oran. Erken engelli emekliliği olmalı, maluliyet değil. Ama bakanlıkta yazılarda falan bazı yerlerde maluliyet yazabiliyor. Dys evrak takipte bile öyle yazıyor. Sıkıntı yok bence.

sonradan engeli olup emekli Olan arkadaslar acaba hitapta 15 yil hizmet é tabi yaziyomu sizin hitapta 25 hizmet yilina tabi ken 15 hizmet yilina tabi dir isdemesi halinde emekli olur yaziyo sizde varmi boyle bisey

Aytektek eşim göreve başlamak için dilekçe yazdı, 16 Ağustos itibariyle başlayacak, aktif-ücretsiz izinli görünüyor şu an. Başlayınca da bir ay senelik izin alacak. Hitap kaydında 25 yıla tabidir yazıyor, Raporumuz e rapor değil, bizim emeklilik evrakları da daha gelmedi. Gelince tekrar bakarım değiştiyse yazarım buraya.

Davlunbaz emekli olup ilisik kesince oluyo siz henuz o asamada degilsiniz ondan oyle

Sayin Davlumbaz.Esinizin sgk dan emeklilik yonunden degerlendrilmesi uygundur raporu geldi mi kuruma?Once o gelecek sonra emeklilik talep dilekcesi dolacak.Ona da cevap gelince ilisik kesilecek en azindan benim oyle oldu.

Bahadırdr bakanlıktan arayıp emeklilik için onay veriyor musunuz diye sordular, evet dedi. Emeklilik yönünden uygundur yazısı daha gelmedi, onu bekliyoruz. Bu arada göreve başlama yapın ki evraklar doldurulabilsin dediler. Zaten senelik izin var 1 ay gelmezse onu kullanacağız. Sizin bu emeklilik evrakları geldi ama tebliğ etmediniz sanırım bayram sonu edecektiniz. Sonrasında işe gitmeniz gerekecek mi evrak bakanlığa gidene kadar, yoksa dilekçe doldurulup verilince emekli mi sayılacaksınız?

Bana soylenen imzayi atinca is bitiyormus ckys den de aninda dusmek gerekiyormus.Beni niye aramadilar acaba ?

Yav arkadas bu nasil is zaten sizden emekli olmak istiyorum diye yazili belge aldilar asil Olan yazili belge dir sozle arayip emeklilik onayi mi olur bu nasil garabet bi sistem

Aytektek yazılı belge aldılar, evet, yine de aradılar. Onam almak istiyoruz diye biz de şaşırdık hatta dedim biri bizi mi işletiyor, baktım bakanlıktan aramışlar gerçekten. Yani SGK değil. Şimdi bugün eşim yine gitti baktı, sisteme emekli olur yazısı düşmüş, gelmiş yani. Ama göreve başlama 15'inde yapılacakmış, 16 sında ilişik kesilecekmiş.

Hayirli olsun .Ayni bakanlik ayni islem farkli prosedur benim 20 gunumu bosa yediler.Allah hayirlisiyla maasa kavustursun guzelce yemeyi nasip etsin

Bénim bahadir in davlunbaz sizin maas baglanmasi sanirim ayni 1 ekim olur ayni gun maas aliriz

Bayram ikramiyesini kacirdik:)

Bana bi taahut imzalama evragi verdiler onun ne oldugunu anlamaya calisiyorum

Benim bildigim emekli dilekce sini bayram oncesi vêrir ve bayram once si emeklilik kesin lésines ikramiye maas baglamada hesabi sonradan yatiyo

Herkese mutlu bayramlar

Bu arada o taahhutun ne oldugunu ogrendim ek ikramiye icinmis emekli tabiplere verilen para .Bi yerde calismiyanlara veriliyor o yuzden sadece bana gelmis.

Dogru.Bayram donusu ayrilcam.Izinkiyken ugramistim evraga teblig etmek istediler ben imzalamadim ama evraklari okudum tabii 2 dk da.

Ben dahil bu başlığa yazan arkadaşların maaş işi sanırım EKİM 1 e kalacak. Ben ilişiği kesip ayrıldım. Hizmet dökümünde durumuma EMEKLİLİK, 4C Tescil kaydında ise PASİF (EMEKLİ) yazıyor. 4C Emeklilik İşleri Evrak takibinde ise evrakımın 07.08.2018 itibari ile SGK da kayda girdiği anlaşılıyor. (Detay görünmüyor tabi) Hayırlısı olsun cümlemiz için inşallah

Hazarsairi sizin maas bence 1 eylulle yétisir Evrak sgk ulusirsa 10 icinde maas baglama tamamlaniyomus maas baglananlar é devlette 15 gun sonra yatan maasi gorduklerini sistemin 10 15 geri den geldigini soyluyolar burada hepiniz é iyi bayramlar

hazansairi siz evrakı önceden verdiniz sanırım. Bizim evrak geçen cuma gelmiş, " 06/08/2019 tarih ve (......) sayılı onayla engelli olarak emekliliğe sevk edilmiştir. " yazısı yani. Şimdi anlamadığım bir durum var. Devamında en son maaş aldığı ayın falan bildirilmesi gibi birşey vardı. Eşim aralık 17'de ücretsiz izne ayrıldı, en son aldığı maaş bu olacak. Peki emeklilik maaşını hakediş tarihi ne olacak? Yani ekimde maaş verirler demişsiniz ya, emekliler geçen ayın maaşını mı alır, yoksa çalışan memurlar gibi bir sonraki ayın maaşını mı alır? Ekimde iki maaş mı yatacak, tek maaş mı? Bu benim için çok önemli, büyük oğlum üniversite sınavını kazandı kısmetse onu yerine yerleştireceğiz, harcamaları ona göre planlayayım açılmayayım istiyorum.
Ayrıca emeklilik dilekçesini verince e devlette aynı gün içinde mi kaydınız pasif görünmüştü? Sanırım Aytektek çok hızlı düşmüştü sizin e devlete bu pasif işi.

Davlunbaz kurumlar icinde sgk bildirim yapan yetkilendirilmis personel Var ilisik kesme yaparken Birde sgk bildirim formu dolduruluyo kurumunuzdaki yetkilendirilmis kisi kendi sgk sitesine girip sizi sgk da emekli yapiyo ayrilista diyelim ki 15 maas alip ilisik kesdiniz sgk sizi bir sonra ki ayni 14 kadar maasi Almis sayip 15 si den itibaren maas hesabi yapiyo ben Boyle bilmiyom muhtemelen 1 ekimde bir bucuk aylik maas yatar hesaba yatar

Üst Alt