Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Memurum. Emeklilik için ayın hangi günü dilekçe vermeliyim?
Gel de kafayi yeme.Demin bakanligi aradim dun aramistim yazimi yazdiniz mi arayip tekrar sorun demistiniz dedim inceledi inceledi haftaya anca yazariz dedi iyi mi?Yaw sanirsin butun bakanlik emeklilik talebinde bulunmus
Bahadırdr biz 16'sında ilişik kestik. Yazı sistemden hemen gidiyormuş ama hemen yapmıyorlar. Bir de o verdiğiniz numaralar vardı ya bakanlığın, birini düşürdük biz, unvanı sordu, sonra 18'li numarayı arayın o arkadaş bakıyor dedi. Sanırım doktorlara, hemşirelere, diğer personele farklı farklı kişiler bakıyor. O yüzden sağlıklı bilgi verememiş olabilirler diye düşündüm.
Arkadaşlar 27agostos ta sgk ya giden evraklarım 3 eylülde kamu emeklileri daire başkanlığına yeni gelmiş yani bir hafta sgk dan kamuemeklileri daire başkanlığına gecmiş evraklar sgk da bekliyo bilginiz olsun
Bugün de 4C emekli aylığı görüntüleme bölümünde emekli maaş bilgilerim ve maaş alacağım banka bilgileri göründü. Koştur koştur bankaya gittim. Görevli; doğru emekli maaşınızı ve ikramiyenizi bankamızdan alacaksınız ama daha yatmamış ve yatması da 3 haftayı buluyor ki bu arada ATM kartınız da gelecek. Eylülün son haftası gelin promosyonunuzu da o zaman vereceğiz dedi. Velkelam bu iş normal mi bilmiyorum ama sanırım işin sonuna geldik. Bakalım hayırlısı olsun.
Arkadaşlar emekli maaş bilgilerim hangi tarih itibariyle emekli olduğum, maaş alacağım banka bilgilerinin belli olduğunu söylemiştim. 4C Tescil kaydında emekli olduğum tarih ve aylık durumuma aktif yazıyor. Sağlık güvencesi bakımından SPAS sorgulaması yaptığımda durumuma emekli yazıyor ve müstehaktır provizyon alabilir ibaresi var. Yani maaş ve ikramiyemi henüz alamamam dışında her şey normal gözüküyor 4C Emeklilik işleri evrak takibinde ise maaş ve ikramiyesi hesaplandı, uzmana gönderildi, uzman onayladı ilk ödeme servisine gönderildi ibarelerinin düştüğünü daha önce söylemiştim. Tüm bunlara ek olarak üç gün önce yani 09.09. 2019 tarihinde yeni bir satır daha düştü sisteme. O da; Maaş bağlama servisine sevk edildi... yazıyor. Geçim kaynağı aldığı maaş olan kişiler için uzayan her gün sıkıntı. Çünkü bit şekilde geçinmek lazım. Tamam emekli maaşını bekleyelim de ödemeler maalesef ki beklemiyor! Sizce e devlete düşen ibareler güncel durumu yansıtıyor mu yoksa e devlete bilgilerin biraz geç düşme ihtimali var mı?
Bahadir sana kim soyledi ikramiye alamiyacani dmk sadece isdifa halinde 15 dolmus olmali yada7000gun pirim yatmali diyo sen isdifa etmedinki emekli olunca kac yil calismissan ona ikramiye alirsin iyi bi bilene sor hemen uzuntuyedusme
Zamaninda sartlar gerektigi icin istifa edip, 2 defa hem de iste bunlari hesap edemiyor insan.Son hizmetten belki bi maas kadar alirim ama 13 yil cope gitmis oldu.Yazik.....
Benim bildigim memur emekli hakkı kazandığında calişdıgı her yıla ikramiye hesaplanır fakat istifa ettiyse kanunda yazan istifa kuralına göre istifa edenler 15 yıl varsa yada 7000 gününü tamamlamışsa ister ssk dan ister bakurdan emekli olsun maaşı başlandığında ikramiye memuriyetten gecen sürelere ikramiye ödenir ama siz zaten erken yaşlılık maaşı alacaksınız memuriyette gecen sürelere ikramiye ödenir
Internetten okuduklarimdan anladigim benim.Ben 9 yillikken 1.istifayi ettim sonra dondum 2. ettim(bi nevi icine....) ama hepsi zorunluluktandi yani, sonra 3. defa girip emekli oldum iste.Durum bu
Tolam 22 yilin 13 yili devlet 9 yili ozel hastane
Aglamak istiyoruuuuummmm
Ya da dur evde 150.yil ozel seri Jack var onu dikiyim
Bahadırdr emekli ikramiyenizi alırsınız kanaatimce. Bırakın emekli olarak ayrılmayı istifa eden memur bile istifa ederken toplam hizmeti yani özel sektör+memuriyet hizmetleri toplamı 15 seneyse memuriyet hizmetleri kadar ikramiye alabiliyor emekli olduğunda