Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum. Emeklilik için ayın hangi günü dilekçe vermeliyim?

Arkadaşlar e-devlet 4C emeklilik işler evrak takibi bölümünde dün itibari ile iki ibare düştü. Önce aylık bağlanma servisine gönderildi, sonra aylık bağlandı uzmana gönderildi diyor. Henüz emekli aylık bilgimi göremiyorum ama... sizce Eylül ayında maaş almaya başlar mıyım?

Alırsınız bence daha öncede söyledim siz Eylül maaşını alırsınız e devlete maaş baglandıktan 10,15 gün sonra gözüküyor diye biliyom hayırlı olsun sağlıklı günlerde ye inşaalah

10-15 gün içinde SGK’dan alacağın ikramiye ve maaş tutarının yazdığı bir yazı gelecek. Onunla birlikte daha önceden belirlediğin bankaya giderek maaş ve ikramiyeni alacaksın. Banka promosyonu içinde aynı gün müracaata bulun söylemezsen unutabiliyor bankacı arkadaşlar. Hayırlı olsun emekliliğiniz.

hazansairi

5510 tabiyim. Kurumdan malulen emeklilik işlemlerini yaparken öyle bir evrak imzalamadım. İlişik kestim sadece. Benim için iyi mi kötü mü?

Fark etmez sgk anlaşmalı oldugu bankaya yatar ilk maaş ve ikramiye sonra istediğiniz bankaya taşırsınız

hazansairi hayırlı uğurlu olsun. Konuyla ilgili bir bilgim yok ama maaşlar daha yapılmadığına göre eylül ayına yetişme şansı var sanki.

Aylık bağlandı, uzmana gönderildi ibaresi son bilgi arkadaşlar. Henüz değişiklik olmadı. Ama edindiğim bilgi bu ibare düştükten aşağı yukarı bir hafta sonra (uzman maaş hesabında yanlış bulmaz onaylarsa tabi, aksi takdirde bir kaç gün gecikebiliyormuş) maaş ve ikramiye hesaplandı banka mektubu hazırlandı ibaresi düşüyormuş. Akabinde birkaç gün içinde ilk maaş ve ikramiye yatıyormuş bakalım...

E devlete düşen son ibare: UZMAN ONAYLADI-KARAR İLK ÖDEME SERVİSİNE GÖNDERİLDİ.. birkaç gün içinde maaş bağlanacak diye umut ediyorum... bakalım 🤔 hayırlısı

Cok sevindim hadi hayirlisi

Benim ayrilis 11 gun oldu daha bir hareket yok sistemde

Sayin Davlumbaz sizde gelisme var mi?

hazansairi hayırlı olsun darısı başımıza.
Bahadırdr şimdi tekrar kontrol ettim. Dilekçe takip, çkys, 4c emeklilik evrak takip, SGK dys evrak takip, tescil kaydı hepsi aynı şekilde duruyor. Bir değişiklik yok.

Benim hizmet dokumune emeklilik (malulen) yazmislar sizde ne yazmislar? Sayin Davlumbaz.

Mevzuatta bosluk var yuzde 60 uzeri icin insaallah bi sikinti cikmaz yaw

Bahadırdr hizmet dökümünü açınca 4c tescil bilgilerine tıkladım adı soyadı ...... /TC kimlik ...... /sicil no....../ durumu: emeklilik /memuriyete giriş tarihi ..... / toplam gün ..... çıkıyor. Buradan mı bakılacak? Burada maluliyet yazmıyor. Dys evrak takipte gereği maluliyet yazıyor. Siz nerden baktınız?

Son düzenleme:
4c bölümünde bende emeklilik yazıyor. Yalnız 4a bölümünde aktif yazıyor onu anlamadım.

İkramiye ve Maaş bağlanma süreci konusunda ne diyorsunuz?
Bildiğim kadarıyla ikramiye daha erken yatıyormuş.
Vergi indirimi sonucu bu paralarda etken midir.
Yani bu paraların vergi indirimine yetişmesi daha doğrusu vergiden sonra yatması yararıma olur mu?

Sayin Davlumbaz. Hitapta derece kademe yazan yerde en altta ayrilis tarihi var yaninda yaziyor maluliyet diye

İyi geceler dostlarım hazarşairi@ sizin evrak sgk düştükten e devlette maaş baglandı uzmana gönderildi yazdı benim 5gün oldu sgk gideli hale hareket yok

Kac gunde sgk sisteminde göründü hazarsairi@ hareketlenme benim 5gün oldu hareket yok

Ahmetgs17@ maaş ve emekli ikramiyesinden hangisi önce yatar bilmiyorum bence aynı gunyatar yada biri gec olursa ikramiye gec yatar cunku maaş gunleri beli her ayın biri n de diye biliyom ama ikramiyenin gün zaman durumu da net tarihler yok

Bahadırdr hitap hizmet dökümü belgesi indirdim orada son kayıt 17.12.2018 aylıksız izne ayrıldı yazıyor. Altta da emeklilikte 54 yaşa tabidir falan yazıyor kırmızı yazıyla. Aytektek doğru yerden mi bakıyorum siz biliyor musunuz?

Arkadaşlar siz ilişik kesme yaptınız dimi kurumunuz personel emeklilik subeyi arayıp evrakın sgk ya gönderip gönderilmedigini sorun ben kurumla ilişkimi kendim fakat bir üst asil kuvvet ilişik kesme belgemi alip kendileri sgk ayrı bi belge gönderiyorlar yani onlarda sgk benim ilişik kestiğim yazıyı degil kendi ilişik kesme yazısı yapıyolar şimdi siz kendi kurumunuz emeklilik şubeden sgk evraklarınızın teslim edilip edilmediğini sorun eger sgk evrak gitmesiye hala kurumumuzda işlemleriniz suruyor demektir benim evrak teslimim mi ben kendi kurumundan ögrendim sonra bahadır verdigim sgk evrak kayıt telinden arayıp onayladım siz önce kendi kurumunuz emeklilik subeden bilgi isteyin e devlet cok geriden takip ediliyor sgk evrakların 27 agostpsta gitti hala e devlete haraket yok

Ardim simdi daha yazilmamis sgk ya. Ogleden sonra yazariz yarin sgk ya gider dediler vay anam vay.

Sayin Davlumbaz bence siz de arayin yoksa unuturlar falan.0312 5852007 08 09 10 sirayla gidiyor biri acar.saglik bakanligi

Bahadırdr az önce aradık. Yazınız yazılmış, imzada, en geç çarşamba SGK'ya gider dediler. Herhalde grup halinde imzaya gidiyor, sonra ilerliyor işte.

Aytektek az önce baktım 4c emeklilik işlemlerine geliş yeri hitap olan bir belge daha eklenmiş. Açıklaması yok. Sonra SGK evrak takibi açtım. Oraya da 3 kayıt daha düşülmüş toplamda beş kayıt var sonuncusunda Emeklilik hizmetleri genel müdürlüğü malüllere aylık bağlama şubu müdürlüğünde gelen evrak beklemede yazıyor. Herhalde az kalmıştır.
Bahadırdr hitap kaydında emeklilik (malul) yazıyor. Bizim oran fakülte 50 vermişti SGK 52 yaptı. Kayıt bugün düşmüş ama eski tarihli. Bilginiz olsun.

Davlumbaz sabah yazi imzadaydi degil mi ne kadar hizli ilerlenis bi de ben bakiyim

Baktim bi degisiklik yok bende

Arkadaşlar kurumunuz emeklilik subeyle kamu emeklileri daire başkanlarının emeklilik birimi karsilikli emeklilik işlemlerini görebiliyor lar muhtemelen bu nedenle sgk nezdinde e devlete girecek sekilde hazırlıklar başlıyo Rabbim hepimize hayırlı emeklilik nasip etsin mümkünse günlük gelişmeleri burdan paylaşalım sanırım ücümüzün maaşı aynı gün yatar

bugün itibariyle 4C Emeklilik işleri evrak takibine yeni düşen ibareler:
-EMEKLİ İKRAMİYESİ VE AYLIĞI HAZIRLANDI
-KURUM MEKTUBU HAZIRLANDI
(4C Emekli Aylık Bilgisini sorguladığımda ise emekli aylığı bulunmamaktadır diyor hala) Resmen macera filmi gibi. Bakalım ne zaman maaş ve ikramiye alacağız. 😊

Hazarşairi e devlete düştükten kac gün sonra bu noktaya geldi

Üst Alt