Lokman ayva....Görme engelli saygi deger bir Türk vatandasi...Türkiye beyazay dernegi ---Genel Baskani....
Halil kardesime candan teskürler..aynen katiliyorum benimde eklmek istedigm bazi konular var,,
TBMM`de 550 Millet vekili var Lokman Ayva da bu 550 Millet vekilinden biri ,,bu insana bu kadar haksiz davranmak cok yalinis ve konu bilméden ön yargi li olmayalim...
Lokman ayva bey konusmalarini biraz takip eder seniz olayin hic de böyle olmadigini görürsünüz..Lokman ayva bey Elinden gelen tüm imkanlari kulaniyor .cikan yeni yasalar daha önce varmydi.??
ben sahim adina Lokman ayva beye Tesekür ediyorum,, keseke , her millet vekili olan onun yaptigin ücte birisini yapsaydi, simdik avrupa sevyesine gelis olurduk,
Lokman bey Tek Türkiye degil biz Gurbete yasayan vatandaslara bile yardimci oluyor ,,,Türkiye Beyazay Dernegi Org..Egitim her engeli asar ,:,,,,sitesinden takip ede bilirsiniz,,
2011 yili tüm Engelli ve engellsiz tüm vatandas larmiza Halkimiza mutluk ve Huzur, Getirmesi temenlisiyle nice yillara,,,
sevgi ve saygilarimla...servet.....c