Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Mısra] Dinlemek ve yaşam

Değerli sözleriniz için çok teşekkür ederim Hasan ve Lodos...

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]HAYALLER[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yürek limanımdan[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Umutlarımın gemisi[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yolcularını hayallerimi aldı[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Rotası doğruluk, sevgi[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yol alıyor, beklentiler denizinde[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Dümende duygularım[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Pusulam akıl[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]İyi yolculuklar hayallerim…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman]MISRA[/FONT]

yüreğine sağlık mısra çok anlamlıı çok güzell bir şiir olmuş...:)

hayalleriniz hayallerimiz oldu misracim,hayallerimiz de sizindir artik, sarilin onlara...
Pusulanizin her daim dogru yolu bulmasi dilegiyle...

[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]HAYALLER[/SIZE]
[SIZE=3]Yürek limanımdan[/SIZE]
[SIZE=3]Umutlarımın gemisi[/SIZE]
[SIZE=3]Yolcularını hayallerimi aldı[/SIZE]
[SIZE=3]Rotası doğruluk, sevgi[/SIZE]
[SIZE=3]Yol alıyor, beklentiler denizinde[/SIZE]
[SIZE=3]Dümende duygularım[/SIZE]
[SIZE=3]Pusulam akıl[/SIZE]
[SIZE=3]İyi yolculuklar hayallerim…[/SIZE]
MISRA[/FONT]

her şey sana dönüyor...senden doğanları uzaklaştırıp sonra giyinmek ..güzel sihir perim benim...akıl dümene geçerse hayaller yol alır elbet..mutlu oluyorum senin Mısralarına dokunduğumda...saklanmış bir çocuk mısraların ardından gülümsüyor ya...farkında olmadan okurken gülümsüyorum bende...

Ümit, Alp ve Öykü'm yorum peri(m)si;
Hepinize güzel.değerli sözleriniz yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum...Şiilerimi okuyan, yorum yapan tüm arkadaşların gönlüne sağlık...

Hayallerinin yüreğinin en derin noktasına demirleyip seni terk etmemesi dileği ile Mısra, yüreğine sağlık.

(>**<)
(
* _ * )
=(")=(")=
Mısra Şiirlerin çok Güzel Hayata Yaşama İnsana Duyguya Umuda Sevgiye Dair Manalı Manidar Hepsinden Var Tam Bir Gök Kuşağı Güzelliğinde Her Duygudan Var Yüreğine Aklına Sağlık Tebrikler Sonsuz Başarılar Şair Ruhlu Güzel İnsan...

Değerli ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim Erdoğan...

[FONT=Verdana]“HÜMA” Öykü'm yorum perim ve benim mısralarımızın birer birer buluştuğu şiirdir... “HÜMA” şiirini Öykümle ben ikimiz yazdık...Sizlerlede paylaşmak istedik arkadaşlar...[/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]HÜMA[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana]Kor oluyor senin göğünden yağan kar ellerimde.[/FONT]
[FONT=Verdana]Kar üşütür yağınca, ben ise ısınıyorum,[/FONT]
[FONT=Verdana]Senin karın değince ellerime.[/FONT]
[FONT=Verdana]Eriyorsun avuçlarımda, düşüyorum toprağına,[/FONT]
[FONT=Verdana]Yudum yudum süzülüyorum içine, derinlerine.[/FONT]
[FONT=Verdana]Derinlerde bir filiz baş veriyor ürkek,[/FONT]
[FONT=Verdana]Yavaş yavaş büyüyorum seninle.[/FONT]

[FONT=Verdana]Seninle çoğalmanın tadıdır, [/FONT]
[FONT=Verdana]Gözlerimdeki güneş.[/FONT]
[FONT=Verdana]Seninle olmanın aydınlığıdır,[/FONT]
[FONT=Verdana]Hissettiğim bu ışıltı, bu ışık.[/FONT]
[FONT=Verdana]Işığa süzülüşüm bundandır her daim,[/FONT]
[FONT=Verdana]Bundandır her daim seninle oluşum.[/FONT]
[FONT=Verdana]Mutluluktan uçuşum…[/FONT]

[FONT=Verdana]Kanatlarının rengiyle boya ellerimi,[/FONT]
[FONT=Verdana]Ellerim ellerindir.[/FONT]
[FONT=Verdana]Varlığınla yaşıyorum, atıyor kalbim,[/FONT]
[FONT=Verdana]Yüreğim yüreğindir…[/FONT]
[FONT=Verdana]Öyle sıcak,[/FONT]
[FONT=Verdana]Öyle serin.[/FONT]
[FONT=Verdana]Birleşen iki nehirdir,[/FONT]
[FONT=Verdana]Yüreğimde gözlerin…[/FONT]

[FONT=Verdana]Yüreğinde kalayım,[/FONT]
[FONT=Verdana]Yüreğimde kalsın,[/FONT]
[FONT=Verdana]Sıcaklığın/m, ellerin/m, gözlerin/m.[/FONT]
[FONT=Verdana]Sevginin rengi sen/ben,[/FONT]
[FONT=Verdana]Yağmur olup iniyoruz,[/FONT]
[FONT=Verdana]Sağanak sağanak…[/FONT]
[FONT=Verdana]Yağıyoruz…[/FONT]
[FONT=Verdana]Yağıyor yağmur,[/FONT]
[FONT=Verdana]Bak…[/FONT]
[FONT=Verdana]Kanatların(m)da,[/FONT]
[FONT=Verdana]Pul pul çocuk gülüşleri.[/FONT]
[FONT=Verdana]Mısra olup tutuyor, [/FONT]
[FONT=Verdana]Düşlerin(m)i…[/FONT]
[FONT=Verdana]ÖYKÜEKİN-MISRA [/FONT]

Ben genellikle nette zaman kaybetmemek için belli başlıklara bakıyorum. Şimdiye kadar yazdıklarını okumamıştım. Şimdi okudum da... Yazdığın şiirler içimi ısıttı... Vallahi bravo! Yüreğine sağlık...

Çok teşekkür ederim monolisa okuduğun ve güzel sözlerin için...
İçin hep sıcacık kalsın...

bir şiirin bir dizesi oldum...Bir Mısra tuttu elimden bir dizeleri...Mısram yazmanın tadını bana hatırlattığın için teşekkür ederim....

Öyküm elinden tutmak, mısralara seninle dokunmak çok güzeldi, elele tutuştuk mısralarımız buluştu... Seninle yazmanın tadı damağımda kaldı. Öyküm dizelerine, yüreğine çok teşekkür ederim canım...

Çok teşekkürler okuduğun ve değerli sözlerin için Boğaçhan... :)

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]DENİZ[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sana geldim yine, dalmak istiyorum maviliğine,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Taşlarım cebimde. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Anlattıkça atıyorum, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sekiyorlar üstünde bir bir.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sana bulanıp, seninle ıslanıyorlar, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Onlarda bende, karışıyorum derinlerine. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Geldim anlattım mavi(m), [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Dinledin sende.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Taşlarım bitti, seyrettim güzelliğini de.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Gitme vakti ama…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yine;[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sana geleceğim[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Anlatacağım, dalacağım maviliğine…[/SIZE][/FONT]
MISRA

Döktürdüğün güzel dörtlüğün yorumun için teşekkür ederim durum...

Mavilikler içinde neleri barındırıyordur kim bilir...Yorumun için teşekkür ederim ensar...

25fkb5f.gif

Hasan harikaaa olmuş... Güzel emeğin için çok çokkk teşekkür ederim...Ellerine sağlık...

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]DENİZ[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sana geldim yine, dalmak istiyorum maviliğine,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Taşlarım cebimde. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Anlattıkça atıyorum, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sekiyorlar üstünde bir bir.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sana bulanıp, seninle ıslanıyorlar, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Onlarda bende, karışıyorum derinlerine. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Geldim anlattım mavi(m), [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Dinledin sende.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Taşlarım bitti, seyrettim güzelliğini de.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Gitme vakti ama…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yine;[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sana geleceğim[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Anlatacağım, dalacağım maviliğine…[/SIZE][/FONT]
MISRA
denizin yeşili göğün mavisi bulanıyor ellerime...şiir perim yüreğine sağlık...

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]SENLEYİM [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4] Sen uzağımdasın ben ise yine sendeyim. Seni düşündükçe yaklaşıyorsun bana, seni düşündükçe artıyorsun bende… Çok özlüyorum seni çok, hani toprak yağmuru özlerde yağmasını bekler ya, işte öyle bekliyorum gelmeni, yağ ve kurak yüreğimi ıslat diye. Hani çok sıcak bir yaz güneşinin altında gölge ister ya insan, işte öyle ihtiyacı var yanan yüreğimin serinliğine… Ya da bir çocuğun en sevdiği şeyi beklediği gibi bekliyorum gelmeni, o masumiyetle. Öyle sonsuzsun ki bende ve öyle derin, dalıyorum okyanusuna. Daldıkça görüyorum renklerini senin, gördükçe anlıyorum sen ne büyüleyici bir renksin. Sen yaşamın, yaşamımın rengisin.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4] Gökyüzü kapattı yine karanlık perdesini, yaktı sayısız ışıklarını yıldızları, sende aydınlatansın benim gecemi, karanlığımı. Henüz gün gündüzken bakıyordum pencereden, iki kuş çok neşeli uçuyorlardı belliydi hallerinden, düşündüm acaba ayrılar mıydı, kavuştular da ondan mı böyleler diye, imrendim hallerine. Dedim keşke sende gelsen ve bende kuşlar misali neşelensem. Dün denizi seyretmeye gittim, sen çok seversin denizi ve onun mavisiyle göz göze gelmeyi. Bende uzun süre seyrettim denizi, seni seyreder gibi, deniz gözlerindeymiş gibi. Ne çok doluyum senle, ne çok düşünüyorum, ne çok özlüyorum seni… Ben senim, hep senleyim, sendeyim…[/SIZE][/FONT]
[SIZE=4]MISRA[/SIZE]

Teşekkür ederim Yağız, sevginin ellerinin arasında kalsın yürek(ler)... Sizinde yüreğinize sağlık...

Teşekkür ederim Ensar...

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]SENLEYİM [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Sen uzağımdasın ben ise yine sendeyim. Seni düşündükçe yaklaşıyorsun bana, seni düşündükçe artıyorsun bende… Çok özlüyorum seni çok, hani toprak yağmuru özlerde yağmasını bekler ya, işte öyle bekliyorum gelmeni, yağ ve kurak yüreğimi ıslat diye. Hani çok sıcak bir yaz güneşinin altında gölge ister ya insan, işte öyle ihtiyacı var yanan yüreğimin serinliğine… Ya da bir çocuğun en sevdiği şeyi beklediği gibi bekliyorum gelmeni, o masumiyetle. Öyle sonsuzsun ki bende ve öyle derin, dalıyorum okyanusuna. Daldıkça görüyorum renklerini senin, gördükçe anlıyorum sen ne büyüleyici bir renksin. Sen yaşamın, yaşamımın rengisin.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Gökyüzü kapattı yine karanlık perdesini, yaktı sayısız ışıklarını yıldızları, sende aydınlatansın benim gecemi, karanlığımı. Henüz gün gündüzken bakıyordum pencereden, iki kuş çok neşeli uçuyorlardı belliydi hallerinden, düşündüm acaba ayrılar mıydı, kavuştular da ondan mı böyleler diye, imrendim hallerine. Dedim keşke sende gelsen ve bende kuşlar misali neşelensem. Dün denizi seyretmeye gittim, sen çok seversin denizi ve onun mavisiyle göz göze gelmeyi. Bende uzun süre seyrettim denizi, seni seyreder gibi, deniz gözlerindeymiş gibi. Ne çok doluyum senle, ne çok düşünüyorum, ne çok özlüyorum seni… Ben senim, hep senleyim, sendeyim…[/SIZE][/FONT]
[SIZE=4]MISRA[/SIZE]

mavilikler sürerken kendini kıyılarına benden de bir tutam olsun kıyılarına ulaşan
azcdcp.jpg

başlayalım Şiir Perim yamacıma oturda dinle

zamanın birinde kendini arayan bir çocuk varmış....hani her çocuk diğer çocuğun tanıdığıymış da ama bilemezlermiş tanış olduklarını...bir ben diğer beni tanırken bilemezmiş kendine yabancı olduğunu...başkasını keşfe çıkarken bilemezmiş kendini keşfe çıktığını...uzun bir yolmuş bu..zorlukları olurmuş..çocuk düşermiş dizi kanarmış sızı yüreğinde yankı bulurmuş...diğer çocuğun dizi de kanarmış...yankısı başkasında bulurmuş kendini...aslında kendini keşfe gider gibi gitmek gerekliymiş...çocuk bu ya bilemiyormuş işin aslını...evreni avucunda taşırmış o vakitler...büyümenin bu denli sancılı olduğunuda bilmezmiş...yaşamlara karışmanın gök ile toprağın buluşması kadar kolay olmadığını da ...çocuk merakla öğrenirmiş yaşamı...büyümek zorluda olsa yaşam büyütürmüş çocuğu...büyütsün büyüyelim kendi benimizde sihir perim...
güneşi hiç eksik olmayan bir çınar(sevgi)ağacın olsun mısram...ışığını senden alan başkasıyla çoğalan...

oidwed.jpg

Öyküm, pırıltılı öykünü okurken ışıl ışıl oldum, serptin içime pırıltılarını perim, çok teşekkür ederim...
Büyümek için attığımız her adımda, ne kadar çok adım atmamız gerektiğini, büyümenin hiç bitmeyeceğini anlarız...Evet büyüyelim perim, çünkü ne kadar büyürsek o kadar adım atmış ve yaşamış oluruz benimizde...

Teşekkür ederim perim...
Güneşin sevgiyle doğsun, sevgiyle batsın öyküm, ışıl ışıl olsun her daim yaşamın...

Çok güzel olmuş, çok teşekkür ederim...Emeğine, ellerine sağlık Hasan...

Bazen ipten düşülebilir ama düşülsede pes etmeden yine yeniden yürünmeli...İple yada ipsiz hiç düşmemen dileğiyle...Teşekkür ederim ensar...

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]SESSİZ(CE)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Yokluğunda,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Gece karanlığıyla eşlik ediyor matemime, sessizce.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Yüreğim siyah giyiniyor,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Matemin rengine bürünüyor gece.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Siyahta matem,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Yüreğimde gece.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Ve ben,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Yokluğuna eşlik ediyorum,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Sessizce…[/SIZE][/FONT]
[SIZE=4]MISRA[/SIZE]

Üst Alt