Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Myastenia Gravis hastası olan kim var?

zuhal hanım merhabalar,sizin bu ameliyattan önceki haliniz,yani ellerde ve kollarda güçsüzlük,halsizlik ve sizin tabirinizleölü balık gözleri:) bende hastalığın belirtileri olarak başladı.bir de konuşmamda ve çiğnemem de güçllük çekiyordum.ilaçla düzeldim.ben ameliyat olmadım.istanbul cerrahpaşa da tedavi görüyorum ve doktorum ameliyatlık bir durumum olmadığını ve ameliyatın da kesin bir çözüm olmadığını söyledi.mestinonu giç yarım draje olrak kullanmadım ben.bir ara 6 taneye kadar çıkartmıştım ,ama;şimdi günde 2 veya durumuma göre 3 tane içiyorum.şu an sağlığım iyi çok şükür.
size ve hepimize geçmiş olsun dileklerimle...

zuhal hanım valla sizi böyle duydukca
ameliyat olmaktan korkuyom bende 3 ay sonra olucam
bende yarım alıyom mestinonu ama bu aralar benimde ellerimde güçzüzlük
çift görme var valla kısaca hiç anlamadım bu hastalıgı

lütfen ameliyat konusunda doktorunuzun dediğini dinleyin. ben geçen ay ağır bir grip geçirdim onunda mutlaka etkisi var. Ben durumdan şikayetçiyim ama sabah 8 akşam 6 yoğun bir iş yerinde (masa başında)çalışmaya da devam ediyorum.
Hepimize geçmiş olsun.

ordasınız
şu an ne işde çalışıyorsunuz
allah yardımcınız olsun yaş kaç

----------

myastania hastası olup çalışmak gerçekten çok zor
yoruldun bütün fonksiyonlar gidiyo

slm arkadaşlar son bir kaç haftadır arkadaşlarım aramakta ve kendileri ameliyatın faydasını görüyormusun, nasıl geçti, hastanede kaç gün kaldın ve şimdi nasılsın gibi tarzlarda sorular iletiliyor bu tip soruları cevaplamak ve yardımcı olmak güzel yalnız şunu bilmeleri gerekir ki vaktinizi harcamayın bir an önce tedavinize başlayın ve herkezde farklılık gösterdiğini unutmayın örnekleri mevcuttur...
çavuş

çavuş

Komutanım müzisyenlikten çavuş,luğa terfi etmişim sağ ol.keşke onbaşı olarak kalsaydım :d:d:d:d:d

Arkadaşlar eczanelerin sağlık bakanlığı ile olan anlaşması 15 ocak ta sona eriyor bu tarihten sonra ilaçlarınızı yine eczanelerde peşin parayla alıp faturalarını sosyal güvenlik kurumundan tahsil edeceğiz. Yada anlaşmalı eczanelerde ki anlaşan eczane olursa onlardan alacağız. Bilgilerinize..

gülseren hanım
ben memurum. ama devletin en karmaşık kurumu olan sosyal güvenlik kurumunda.

Kortizon

Sağ olasın komutanım bi kısmı beni ilgilendiriyor ama ben o dönemi çoktan atlattım :d:d:d:d

kız kardesımde bu hastalıkdan bulunmakda kendısını ıyılesemeyecemdıye ınandırıyor

ilk öncelikle allah tüm bu dertden olanlara derman versın benım kız kardesımde bu hastalıkdan cıkdı ve kendısını ıyıleseyecek hıssıne kaptırdı nekadar anlatsamda ınanmıyor kendını ıcıne kapadı daha 19 yasında cıvılcıvıl bır kız cocugu arkadaslar bu hastalık konusunda hıc bır bılgım yok sadece ınt den ve sıteden okuduklarım var lütfen bana bir yardımcı olun neset_alagoz@hotmail.com bu benım msn adresım bılgısı olan arkadaslarımda rıca edıyorum benımle ırtıbata gecsın

Eskişehir

çağlar neşet arkadaşımıza senden bahsettim seninle aynı şehirde

tamam abi benimle itibata geçebilir nasıl isterse ben yarın iş de olacam istersen oraya da gelebilir

bende mg liyim
arkadaşlar bana mg hakın da yorum yapa bilirmisiniz

tarelif;
peki o nerde :)

merhaba. yeni üye oldum.kısaca kendimden bahsedeyim.31 yaşındayım 17 yıldır myastenia gravis hastasıyım. ameliyat oldum.şuan çok şükür iyiyim. benim gibi olan hastalarla paylaşmak istediklerim var.

bende mg liyim

sayın süleyman bey ben miyasteni gravis hastalığuyla ilgili pek çok şeyler bilmiyorum
rica etsem bana yorum yapabilirmisiniz mg ile ilgili:)

patron herkese sanatını icraat ediyorsun bu konuda seni tebrik ediyorum ama kötü yaratıklarla nasıl mücadele ediyorsun merak ediyorum
yapalım bir operasyon....

Kötü niyetli yaratıklar

Komutanım 1 koli yumurta alırsın içinde bazen çatlak yumurta çıkabilir onuda kaldırıp atarsın

bende myastina hastasıyım 6 yıldır. ayrıca tip 1 şeker hastasıyım 1986 danberi.mestinon ve azopthrin kullanıyorumyutkunmakta konuşmakta zorlanıyorum bazen bacaklarımı ellerimi kullanamıyorum bilgilerinizi paylaşmak isterim

süleyman bey şu an yanımda ve eskişehir i al üst ediyoruz bilgilerinize
bende yarın ank gata kontrölüm var bilgilerinize

-slm millet ank dan kontrölden geldim sorun yok herşey normal.
-Benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarım gata da tedavi olmak isteyen olursa 22
şubat ta tekrar gidecem.
-GATA sivillere günde 4 kişi kabul ediyor ve çarşamba günleri prof. hocanın olduğu günler.

selam arkadaşlar bende 3 yıldır mystemi gravis hastasıyım ama çok ağır geçiyor delta cortil imuran ve calsium d alıyorum benim sadece gözlerimde önermek istediğiniz birşyler varsa lütfen bana yazarmısınız sağlıklı günler diliyorum tel 0535 493 60 68

annem 7 yıldır mg hastası 1 yıl önce timus bezi alındı pamukkale ün. mestinon ve delta cortil kullanıyor
ameliyattan sonrada ilaç kullanmaya devam etti şimdi ilaçlara bağlı şeker, tansiyon, katarakt çıktı. dün yeniden hastaneye yatırıldı. durumu ağırlaşmış. bana yardım edebilecek varmı.bilgi almak için.53 yaşında. marankinin bitki tabletlerini kullanan varmı

Üst Alt