Malesef ki bende aynı durumdayım. Özel sektörde çalışıyorum. İlk işe başladığım tarihlerde bu hakkı bilmiş olsaydım ve elimdeki raporla başvursaydım evet kabul ediliyormuş. Ama ben bu hakları bilmiyordum. Öğrendiğim de ise çok geç kaldım. İki kez farklı hastanelere başvurdum ve her ikisinden de farklı oranlar çıktı. Yani ben ne engelliyim ne sağlamım. Raporum süreklidir ve %41 olmasına rağmen raporumu veren aynı hastane % 10 oran verdi. Bu yüzden de Vergi indiriminden yararlanamamaktayım. Bende
çalışma yılımın dolmasını bekliyorum. 5 yılım kaldı. Şuan 13. senem bitti 14. yılıma girdim. 5. yılımın sonunda elimdeki raporumla
emekliliği hak kazanmış olacağım ve o şekilde baş vurup emekli olmayı deneyeceğim. Baktım yine olmazsa mahkemeye baş vuracağım. Bu şekilde birçok kişinin emekli olduğunu duydum. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Selo arkadaşım. Bahsetmiş olduğunuz imzaya ne yazmamız gerekiyor. Bir örnek verirseniz. Bende gönderirim.
Teşekkürler...
çalışma yılımın dolmasını bekliyorum. 5 yılım kaldı. Şuan 13. senem bitti 14. yılıma girdim. 5. yılımın sonunda elimdeki raporumla
emekliliği hak kazanmış olacağım ve o şekilde baş vurup emekli olmayı deneyeceğim. Baktım yine olmazsa mahkemeye baş vuracağım. Bu şekilde birçok kişinin emekli olduğunu duydum. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Selo arkadaşım. Bahsetmiş olduğunuz imzaya ne yazmamız gerekiyor. Bir örnek verirseniz. Bende gönderirim.
Teşekkürler...