Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ne Sağlam Ne de Sakat Sayılmak!

Arkadaslar tek gozum gormuyor buna ilaveten psikiyatriden oran alabilir miyim remeron , ciplarex , zanax ilaclarini kullaniyorum bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi tekrar rapora basvurcam

bu ilaçları hangi rahatsızlığınız için kullanıyorsunuz?

Psikiyatrii doktoru verdi 6 ay oldu kullaniyorum 2014 tw cikardigim raporumu sureli vermislerdi suresi doldu simdi tekrar basvurmak istiyorum

tamam da hastalığınız nedir? onu bilmeden şu oranı alırsınız denemez.

Karisik anksiyete duygu durum bozuklugu 2014 te rapor cikarttigimda o zaman ilac kullanmiyordum heyet duygu durum bozuklugu takip ve tedavi onerilir yazmisti oran vermemisti

D- Nevrotik, stresle ilgili ve somatoform bozukluklar; (yaygın anksiyete bozukluğu, panik bozukluğu, fobi, konversiyon bozukluğu, somatizasyon bozukluğu, hipokondriyazis, Ağır stres tepkisi ve uyum bozukluğu, Dissosiyatif bozukluk )
1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen 25
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen 50

bende raporlu ilaç kullanıyorum heyete cıkmadan doktorları gezdim .psikiyatriye ilaç raporumu gösterdim.oda beni 550 adetlik mp testine soktu.orda sonuç bordline kişilik bozukluğu çıktı sonucu doktora gösterdim.tedaviye dirennçli hastalaığı yoktur yazdı .fakat bir test daha istedi oda mart 22 2017 gircem ..oranı heyette verimi bilmiyorum

Selo kardeş bir destek te benden aynı durum dan bende madurum

%60 raporum var 2007 yılında H sınıfı ehliyet alıcam alamazsın dediler.Bende sıkıntı yok dedim.B sınıfı verin ozaman :)yok onuda veremeyiz dediler neden dedim sen sakatsın demezlermi allahı yaa :)) baya bi uğraştırmışlardı ama kazanan ben oldum herzamanki gibi :)) böyle bir anım vardır.hatırladıkca gülesim geliyor :))

Üst Alt