Kalender ŞAH olarak cevap veriyorum ....Bu sitede doğruları ve gerçekleri yayınlamaya devam edeceğim işinize gelir yada gelmez.... Kişlerin sizler gibi kaç puan aldığını çıkarlarım merak etmektense onları bilgilendirmek için elimden geleni yaptım yapacağım .......ÖSYM NİN SİTESİNDE YAZANLARI İLANLARI YAYINLAMAK MARİFET DİĞİL ÖNEMLİ OLAN YARIN TERCİHLERDE ONLARI NELERLE KARŞILACAĞINI BİLDİRMEK ONLARI DOĞRU YÖNLENDİR MEK marifet ...... Evet Defalarca aynı yazıları yayınladım...Kimilerinin işne gelmedİ GELMEDİ ,NEDENİ .... Özürlülerin zaman kaybetmeden sertifaka alaması gerektiğini bu sınavın KPSS sınavına benzediğini .... Kpss de sertifikanın önemini ... lise ve dengi okulların nerdeyse mesleki lise olmadan atanmasının nedenli zorolduğunu ....Herşeyin puanla bitmediğini defalarca dile getirdim...bu sınavın bir yönetmeliği olduğunu ve o yönetmeliğinde özür guruplarının ayrışacağını söylediğini söyledim.... siteyi bir kaç kişinin ve destikçilerinin ,kafasına göre yaptığı yorumlara bırakmadım ....insanların boş hayalerle kandırımasına izin vermedim ,yorum yaptığım tüm sitelerde alkışlandım ... bu sitede üç beşkisşinin menfatince yazmadım diye taşlandım.. olsun vaz geçmeyeceğim doğru yanlış tercih kılavuzu yayınlayınca ortaya çıkacak.. ünlü bir şair ne demiş
Ben bir bıçak ucuyum,Kavga vermiş halkına.Başkaldırıyorum işte,Varın benim farkıma.
Yine söylüyorum:
Gözü bağlanmış korkulardan,Yasaklardan ve baskılardan,Asla irkilmiyorum, çünkü;an emici yarasalardanÇıldırdım, başkaldırıyorum!
Yemin ediyorum:
Ben bir namlu ağzıyım,Omuz vermiş halkına.Başkaldırıyorum hey!Herkes varsın farkına.
Yusuf HAYALOĞLU
ekmeği bol eyledik acıyı bal eyledik sıratı yol eyledik geldik bugüne
ekilir ekin geliriz ezilir un geliriz bir gider bin geliriz beni vurmak kurtuluş mu
kör olsanı demiyorum kör olma da gör beni
Hasan Hüseyin
acıyı bal eyledik şirinden ve baş kalıdırıyorum şiirinden alıntı
Cevap Doğru BİLDİKLERİMİ SÖYLEMEKTEN VAZ GEÇMEYECEĞİM...İster alkışlayın ister Taşlayın .... Fakat delillere ve gerçeklere dayanmayan tek bir yorum bile yazmadım .....Menfi davranmadım ... özürlüleri hep doğruya yönlendirdim .....bazı konular unutulmasın diye dfalarca dile getirdim .... özelikle sertifiaknın önemini ...... ömss yönetmeliğini ....İş işten geçmeden çoğu arkadaşım sertifaka alsın istedim ...