Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile Ağustos'ta 7 bin 778 engelli atanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar yüce kitabımız KUR'AN KERİM'de diyorki (nice hayır bildiğiniz işte şer nice şer bildiğiniz işte hayır vardır)
ondan dolayı biz bizim hakkımızda hayırlı olanı dileyelim.herkese hayırlı CUMAlar

kursaya katılacak olanlar neden para yatırıp kura kaydı yaptırdılar o zaman senin esaplamalarına göre kura ile memur alınmayacak gibi sayın trtekin kardeşim cevap verirsen sevinirim

huderix;

güzel kardeşim ben lise ve önlisans diye yazmadımki o yazıyı genel olrak yazdım genel olarak bencil insanlarız diye ama sen lafı üstüne almışsın kusura bakma diyeyim amacım kimseyi kırmak ve üzmek değil.

2kadir;

alınacaktır emin ol ama sabretmek lazım yoksa neden kuraya katılan arkadaşlar boş ümit verip banka kuyrukalrında tutsun lar ve bunun adı dolandırıcılık olur kardeşim hele şu kura atımnlarını iptal edelim olayı olamaz olursadadava açtıgın zaman mahkemede bunu hesabını veremezler.

meminx ; Amin . İNŞALLAH ... HAYIRLI CUMALAR ...

BALTAZAR_79 kardeşim ; Sağolasin ... AMin . İNŞALLAH .

golden_heart kardeşim ; kim olursa olsun ; bir cevabı hak etmişse her zaman veririm ... Kimsenin de kafasının karışmasına müsade etmem ... Tutarlı olmak ; her anlamda iyidir .

Özkan abi ve golden hart genel de yazdığım konular bir birinin tamamı ... Ama hepimiz görmemiz gerekeni görüyoruz .....BEN sizlerin lisans yada benzeri bir okul mezunu olduğunuz bilmiyorum fakat ben de 47 BİN LİSE MEZUNUN -37 YEDİ BİN Genel özürlünün sorunlarını dile getirmem lazım FAKAT BU DEĞİL ki 13 bin diğer mezunların hakkı gasbedilsin ben adil bir atama sistemi istiyorum ... ve Sonuna kadarda bu hakkı savunacağım sizle karşı kişesel bir cevap vermeyeceğim Bu foruma yazılarıyla sahip çıkan kişlersiniz....Başaka formlarda da kendi ismimle yazıyorum mulefet yerine genelde destek alıyorum ,ama olsun inanın bu for ve site benim için en değerlisi .....

LÜTFEN YORUMLARIM de EĞERKİ TUTARSIZLIK varsa Cevap olarak YORUMLARIMDA kopyalayıp ta Yayınlayın Çamur ata izi kalsına dönmesin .... Bu FORM TÜM özürlülerin kişilerin yada zümrelerin çıkarları veya fikir savunma yeri değil .....

Bu forumda yazdığım yorular ve makleler hepsi ÖMSS yönetmeliğin de bulunan ÖSYM başkanın yaptığı açıklamalar dayanan ,Ösym ve benzeri resmi sitelerdeki açıklamalarla desteklenen ve sayın Bakanımız Fatma şahinin Açıklamalıyla belirtiği husulara deyinen yazılardır ...... Her yazdığım yazımın resmi bir dayanağı var.....formu BOŞ HAYALLERLE SÜSLEMİYORUM.......

Haktan bahsediyorsanız eğer bu hak üni okuyanların. Madem öyle siz de üniversite okuyun. Sizin bir şansınız daha var üniversite okumak için. Biz ne zorluklarla okuduk bitirdik. hiç olmadı yüksek puan alanlar atansın liselilerden. Siz de o zorlukları görün ve okuyun. Serfitika olayına bir şey diyemiyorum zaten. Hepten haksızlık. Zaten her şeyin kolayına kaçıyorsunuz.

Her şeyin hayırlısı olsun..

ÖMSS se Yönetmeliği Olan ÖSYM ye Bağlı , İLGİLİ BİR BAKAN TARAFINDAN takip edilen bir sınav ....... Hiç bir komu kurumu ve kuruluşu yönetmeliğe aykırı bir tutum izlemez , Yönetmeliği bir kenara bırakıpta kafamıza göre bir ömss taplosu çizmek insanların vicdanında soru işareti yaratmalı ....formun güvenirliliğini de zedelememeli......Benim Yazılarımda tutarsızlık la suçlanan lar Ömss yönetmeliğinde bulunan Kanun Madelerinin yorumları ....

Arkadaşlar;Ben Kalender ŞAH olarak Yazdığım ve Bu sitede yayınladığım yazılarımın çoğunu ÖMSS ye girmiş yada daha sonra dan girecek arkadaşlarımı bilgilendirmek için yazıyorum..........Bunun dışında bir amaç ve maksatım yok ,KENDİLE İLGİLİ BİR DERDİM YOK ....

Ben Kalender ŞAH olarak ismin Esas ve gerçek sahibi gibi ;Kim ne derse desin doğruları söylemekten çekinmem

bende isterim bizim te hakkımız ilk okul mezunuyuz diye hiçbirşeye hakkımız yokmu demek banane bende isterim hata diyorumki hizmet alımı egerki kurayla yapılırsa en fazla kuraya katılacak olan arkadaşlar alınacaktır. şaka biryana öylede olursa olmayacak birşey değil bu forumdaki arkadaşlar nasıl saldıracak birbirine ben hiç düşünmüyorum olacagı varsa olurum memur kimsede önüne geçemez arkadaşlar. benim kaderimde ve alnıma yazılmışsa memurluk neden olmasın.

Kalender senin bilgilerine ihtiyacımız yok... !! Ben lise mezunuyum ama üni okuyanlar bizden daha önde emek vermişler okumak için ilköğretim mezunu memur olmayı istiyosan okusaydın beleşçiliğe gerek yok

Kalender ŞAH ; Ben Senin dediğin basit ÇAMUR AT İZİ KALSIN; tarzı ucuz politikalar yapmam ... Gerçek Neyi Gördü isem onu yazar, onu savunurum .. Bende hic bir zaman Geri Vites Yoktur ; Sağım Solum Oynamaz ... Tutarsızlığının En Büyük Kanıtı : Herşey Adalatli Olsun Diyorsun : 4.500 Liseli Alınınca Adaletten Bahsediyorsun ... Yok Oyle ; Hem Şoför Arkası Hem Cam Kenarı ... Kendin Diyorsun ; Can Sıkıntısından yaziyorum ; Stres Diz boyu diyorsun ; Bir cok yazima hak verdiğini soyluyorsun ; Şimdi de bizi ÇAMUR ATIYOR DİYE GOSTERİYORUSUN ---> Bu Ne Perhir Bu Ne Lahana Turşusu Derler ... Sen Bu Yollardan geçerken ben çoktan geliyordum .. Bana ufak kelime oyunları yapma Kalender ŞAH ... Biz Sanki 3 Ekim 2011 Tarihinde Yayınlanan ÖMSS Yönetmeliğinden bu yana Resmi Olsun Gayri Resmi Olsun ; Açıklamaları Takip etmiyoruz.. Yorumlarımızı da Popomuzdan Yapiyoruz dimi ... Ben Senin Yorumlarındaki Çelişkileri Araştırıp ; Kopyalamayla Vakit Kaybedecek degilim ... ÖMSS Başlıklarının Tamamında Yaptığın Yorumları Herkes Goruyor.. Aynı Yorumu Isıtıp - ısıtıp İnsanlarin önüne koyuyorsun ... Sana Boş Hayallerle Formu süslüyosun diyen yok ... Her Açıklamanın Resmi Dayanağı Dediğin de Şudur : İşine Gelen Resmi Açıklamaların; işine Gelen Kısımlarını Alıp Kopyalyıp; İşine Geldiği gibi ; İşine Geldiği yerde kullanırsan ; Bunu Ben Anlarim ,
golden hart Kardeşim anlar.. Cunku ; Objektif ve Tarafsız Olabiliyoruz. Olaylara da tarafsız bakabiliyorum ; At Gözlüğümüzü çıkarmışız ... Tekrar ediyorum ; Öncelikle Eğitim Durumu Konusunda Ön Lisans - Lisans İle Ortaöğretimler arasında İkilik çıkaran, tartışma yaratan yazılara son verirsen ; ve Üniversite Bitirmiş kişilere; emeklerine saygı duyarsan ; bende Sana Saygı duyarim ... Abi Diye hitap ettiğin ; Bu zamana kadar da ; Her Yorumuma Olumlu baktığın bir insana ; ÇAMUR AT İZİ KALSIN Yakıştırması Yapmak EN BÜYÜK ÇELİŞKİDİR ... Bu konularda Daha Çok Fırın Ekmek Yemen Lazım ...

ÖRNEK : "" ekinos ""
isimli Üyemizin Yazdığı yazı , Senin gibi Lise Mezunu Arkadaşımız DEMİŞ Kİ : """ Kalender senin bilgilerine ihtiyacımız yok... !! Ben lise mezunuyum ama üni okuyanlar bizden daha önde emek vermişler okumak için ilköğretim mezunu memur olmayı istiyosan okusaydın beleşçiliğe gerek yok """

HAYIRLI CUMALAR ...

Saygılar ...

ekinos;

dostum ben zaten belediyede çalışıyorum işim de güzel ama dediğim gibi senin ve sizin gibi düşünenler işte ilkokul mezunuysa en arkada dur senin yaşamaya hskkın yok diyecek kadar zalim kişilerde var bunun adı beleşçilik değildir ozaman üniversite okumuş arkadaşların hepsine öncelik versinler beleşe yok derim sana sıranı bekleycen belki başka bahara kalır. ozaman boşunamı dirsek çürütüler bu adamlar .haktan bahsedeceksen ozaman tüm üniversitelilere öncelik verilmesi lazım birdahaki sınavda lise birdaha sınavdaa ilkokul ne güzel olur dimi alın size hak ozaman. ama liseli okadar arkadaş atıp tutuyordiki ben hizmet alımında çalışmam kabul etmem diyordu ne olduda fikirler değişti mesala meb te gidecen hademelik yapacan kabul ediyonmu.liseli olarak.

lise mezunuyum bakalım nasıl tercih yapacam puanım 75 bakalım girebilecemmi bekleyip görecez

yaa siz niye birbirinize laf atıp - didişip duruyosunuz anlamıyorum ben,sözde engelliler birbirine destek olsun diye bu sitede herkes.hani birlik?olayı öğrenim durumu kavgası haline getirdiniz.lisans önlisans bitirenlerin emeğine saygı duyulmalı elbette,ama çok istiyorsan sen de okusaydın gibi düşüncesiz cümlelerin manası yok,istediği ve başarılı olduğu halde tahsil hayatını devam ettiremeyen birçok insan var ülkemizde.hiç kusura bakmayın ama hepiniz bencilce davranıyorsunuz.ama unutmayın kısmette ne varsa o olacak,siz de birbirinizi kırdığınızla kalacaksınız....

Hayırlı günler; tercih yapacağım fakat işte.. Hadi hayırlısı..:rolleyes:

slm özkan kardeş, aydınlatıcı bilgiler için eline yüreğine sağlık. kpss de a ve b grubu kadrolar açıklanıyordu. bu ömms sınavında ise a ve b grubu kadro şeklinde olabilir mi sence. bu konu hakkında bilgin var mı....

Kalender ŞAH olarak cevap veriyorum ....Bu sitede doğruları ve gerçekleri yayınlamaya devam edeceğim işinize gelir yada gelmez.... Kişlerin sizler gibi kaç puan aldığını çıkarlarım merak etmektense onları bilgilendirmek için elimden geleni yaptım yapacağım .......ÖSYM NİN SİTESİNDE YAZANLARI İLANLARI YAYINLAMAK MARİFET DİĞİL ÖNEMLİ OLAN YARIN TERCİHLERDE ONLARI NELERLE KARŞILACAĞINI BİLDİRMEK ONLARI DOĞRU YÖNLENDİR MEK marifet ...... Evet Defalarca aynı yazıları yayınladım...Kimilerinin işne gelmedİ GELMEDİ ,NEDENİ .... Özürlülerin zaman kaybetmeden sertifaka alaması gerektiğini bu sınavın KPSS sınavına benzediğini .... Kpss de sertifikanın önemini ... lise ve dengi okulların nerdeyse mesleki lise olmadan atanmasının nedenli zorolduğunu ....Herşeyin puanla bitmediğini defalarca dile getirdim...bu sınavın bir yönetmeliği olduğunu ve o yönetmeliğinde özür guruplarının ayrışacağını söylediğini söyledim.... siteyi bir kaç kişinin ve destikçilerinin ,kafasına göre yaptığı yorumlara bırakmadım ....insanların boş hayalerle kandırımasına izin vermedim ,yorum yaptığım tüm sitelerde alkışlandım ... bu sitede üç beşkisşinin menfatince yazmadım diye taşlandım.. olsun vaz geçmeyeceğim doğru yanlış tercih kılavuzu yayınlayınca ortaya çıkacak.. ünlü bir şair ne demiş
Ben bir bıçak ucuyum,Kavga vermiş halkına.Başkaldırıyorum işte,Varın benim farkıma.
Yine söylüyorum:
Gözü bağlanmış korkulardan,Yasaklardan ve baskılardan,Asla irkilmiyorum, çünkü;an emici yarasalardanÇıldırdım, başkaldırıyorum!
Yemin ediyorum:
Ben bir namlu ağzıyım,Omuz vermiş halkına.Başkaldırıyorum hey!Herkes varsın farkına.
Yusuf HAYALOĞLU

ekmeği bol eyledik acıyı bal eyledik sıratı yol eyledik geldik bugüne
ekilir ekin geliriz ezilir un geliriz bir gider bin geliriz beni vurmak kurtuluş mu
kör olsanı demiyorum kör olma da gör beni Hasan Hüseyin

acıyı bal eyledik şirinden ve baş kalıdırıyorum şiirinden alıntı

Cevap Doğru BİLDİKLERİMİ SÖYLEMEKTEN VAZ GEÇMEYECEĞİM...İster alkışlayın ister Taşlayın .... Fakat delillere ve gerçeklere dayanmayan tek bir yorum bile yazmadım .....Menfi davranmadım ... özürlüleri hep doğruya yönlendirdim .....bazı konular unutulmasın diye dfalarca dile getirdim .... özelikle sertifiaknın önemini ...... ömss yönetmeliğini ....İş işten geçmeden çoğu arkadaşım sertifaka alsın istedim ...

Kalender ŞAH ; Ben bu siteye girdiğimden beri 400 Mesaj Yazmişim ; Detaylarını Girerek görebilirsin ... Ayrıca ; bu siteye cok benzer bir sitede Uzun Zamandir ÖMSS Konularında Kategori Yöneticiliği Yapmaktayım ... Yöneticisi Olduğum Sitede de 2.639 Mesaj Yazmişim ... Özelden sitenin ismini sana mesaj atıcam. Reklam olmasin , ŞIK Olmaz buradan yazmam... Yazdığın 100 Taneye yakın her mesajı hemen hemen okuyan birisi olarak şu anda şaşırıyorum .... Yaşın kucuk ; Sadece sana sayıg duyoyorum ve ALLAH'A Havale ediyorum ... Yazdıklarımla hic bir bir zaman övünmem ... Benim Ne amaçla yazidiğimi ve Kalbimi YÜCE RABBİM Biliyor ... Oyle şiirlerle ; süslü laflarla peynir gemisi yürümez ... Bırakta sana değerini sitedeki üyeler versinler ... Neyse Bu Son mesajımda sana cevaben ; Çunku bizim boş tartışmalarımızı ; diğer engellier kardeşlerimiz izleyip ; negatif düşünmesinler; ayrıca insanlar buraya konu başlığında ÖMSS yi okuyarak geliyorlar ve bunları ; kardeşlerimize okuttuğum için çok özür dilerim ....

Saygılar ....

Kimseyi suçlamadım ,kötü bir söz söylemedim islamın şartı dedim , kötü söz söylemek yerine sustum ,baktım laf uzayacak , can sıkıtısından yazıyoruz işte dedim......

Özkan bey sanakı herzan saygı duydum , karşı karşıya gelmek için özellikle çaba gösterdim .... ALAH aziz ve celildir

BAKARA 2/284
Göklerde ne var, yerde ne varsa hepsi Allah'ındır. Siz içinizdekileri açığa vursanız da gizli tutsanız da Allah onunla sizi hesaba çeker. Sonra dilediğini bağışlar, dilediğine de azab eder. Allah her şeye kadirdir

Önce o sitede yazılarını bilyorum ilk yazılarımda belirtmiştim nerdeyse tüm yaılarını okudum diye..

erhans;

O arkadaşı bulup çıkaran bendim, insanları durduk yere ifşa etmeyi sevmem ama, arkadaş seviyesizce yazılar yazdığı için, profilini irdelemek zorunda kaldım ve sonuçlar ortada, hala uğraşmaya devam ediyor akıllanmadı, hayırlısı olsun ne diyeyim.

Ayrıca; burada tekrar hortlamış gereksiz bir tartışma daha görüyorum ve objektif olursak Özkan kardeşimin ben daha şimdiye kadar ne bir kibrini, ne de bir art niyetini görmedim. Herkese elinden geldiği kadar yardım etme çabasında olan değerli bir arkadaşımız. Böyle bir tartışmanın ortasında kaldığını görmek üzücü ama gerektiği zaman hakedene, hakettiği cevabı verecek kadar da mert bir arkadaşımızdır. Şimdiye kadar da hiç kimseyi aşağıladığını veya küçük düşürmeye çalıştığını da görmedik. Özkan kardeşim demişsin ya; sen elinden geldiği kadar arkadaşlarına yardımcı olmaya çalış, bırak o değeri sana arkadaşların versin. Bana göre verilecek en güzel cevabı vermişsin arkadaşa. Denildiği gibi "SAYGI İSTENMEZ, HAK EDİLİR" nokta....

Selam ; ALİALİ kardeşim .... Sende Sağolasin ; Eksik Olma .. KPSS deki degil ama şu şekilde olacak muhtemelen ... Mesela KPSS deki Nitelik Kodu : 4001 - Herhangi bir Lisans Programından Mezun Olmak Diyor ... ÖMSS de Çok Fazla Bu Tarz Kontenjanlar olacak. Yani Kontenjanların Karşısında bu şekilde cok fazla olacak , ayrıca ; Gıda Mühendisi Olmak ; Ziraat Mühendisi Olmak vs gibi Nitelik Kodları da yer alacaktır ... Özel Şartlar da olacaktır ...Mesela 6225 Nitelik Kodu --> MEB Onaylı Bilgisayar İşletmenlik Sertifkası , Mesela 1101 --> Erkek Olmak Şartı ... Yani KPSS deki gibi Düz Memur B Grubu Ağırlıkta Olacağını Düşünüyorum ... A Grubu Alan Olarakta Mutlaka KOntenjanlarda Olacaktır ; Ancak Sayıca Fazla Olmayacağını düşünüyorum .. Zaten Şunun Şurasında ; 4 günümüz kaldı ... ALLAH Nasip Ederse ; 11 Temmuz 2012 Tarihinde ÖMSS - Tercih Kılavuzu Yayınlanınca ; Tüm Detayları Görebileceğiz ... Hakkımızda En Hayırlısı Neyse O OLsun ...

Saygılar ...

BALTAZAR_79 Kardeşim ; Duygu ve Düşüncelerin için Çok Teşekkür Ederim, Eksik Olma ... Ortak Amaç Belli --> ÖMSS --> Bu Amaca Ulaşmada 1 Fazla Engelli Kardeşimizi Bilgilendirirsek ve Hayır Duasını Alırsak Ne Mutlu Bize ... Bilginin Paylaşıldıkca Çoğalacağını düşünen birisi olarak ; edindiğim ve faydali gördüğüm her bilgiyi ; Her Platformda paylaştım ... Yöneticisi Olduğum site olsun ; bu site olsun ; ÖMSS Facebook Siteleri Olsun ... YÜCE RABBİM HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİN HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH ...

Saygılar ...

Arkadaşlar Bu sonuda son yorumum ,Zaman Herşeyin ilacı ,Biz peyganberi şairlikle yalancılıkla suçlanmış ,Taifte TAŞALAMIŞ, bügün ise milyonlarca insanın mensup olduğu onun MUHAMET RESULÜ EKREM HZ retlerinin ümmetiyiz, ÖMSS Tercih kılavuzu yayınladığında , ben doğru söylediysem doğrularım yanlış yöylediysem yanlışlarım ortaya çıkar , ve bu benim karşımda yer alan kişiler içinde geçeli ,şapka düşer kel görülür.....Ha bu arada bir yorumda biz çalıştık ünüversite bitirdik demiş ...Bu arada ben Türk dili edebiyat bölümü son sınıf öğrencisiyim....
BİR ŞİİRLE SÖZÜME VE BU KONUDAKİ SON YORUMUMU YAZIYORUM

Eylesen tûtîye tâlim-i edâ-yı kelîmât
Sözü insan olur ammâ özü insan olmaz

FUZULİ

Sözü insan olur ama, özü insan olmaz.” Yâni: papağana konuşmayı öğretsen, insan gibi konuşur ama, insan olamaz diye buyurmuştur.

Şikâyetnâmesinde Fuzuli şöyle der:

Selam verdim rüşvet değildir diye almadılar.
Hüküm gösterdim faydasızdır diye mültefit olmadılar

Kalender Şah sen kaç puan aldın ya . 4500 Lise diyorsun pc sertifikası diyorsun..

Arkadaş kusura bakma da; Türk Dili ve Edebiyatı son sınıf öğrencisiyim diyorsun yazdığın cümleler burada:

Arkadaşlar Bu sonuda son yorumum ,Zaman Herşeyin ilacı ,Biz peyganberi şairlikle yalancılıkla suçlanmış ,Taifte TAŞALAMIŞ, bügün ise milyonlarca insanın mensup olduğu onun MUHAMET RESULÜ EKREM HZ retlerinin ümmetiyiz, ÖMSS Tercih kılavuzu yayınladığında , ben doğru söylediysem doğrularım yanlış yöylediysem yanlışlarım ortaya çıkar , ve bu benim karşımda yer alan kişiler içinde geçeli ,şapka düşer kel görülür.....Ha bu arada bir yorumda biz çalıştık ünüversite bitirdik demiş ...Bu arada ben Türk dili edebiyat bölümü son sınıf öğrencisiyim....

Bir Türk Dili öğrencisine hiç yakışmamış, cümlelerinin çoğu yanlış ve imla hatalarıyla dolu, bu benim görüşüm, kimseyi tenkit etmek değil amacım.

Ayrıca bir konu daha var: Burada bir tartışmanın içindesin, kendince haklı gördüğün bir şeyleri savunmaya çalışıyorsun ama bunu çok yanlış bir yolla yapıyorsun. Kendi davan için Hz. Muhammed (S.A.V) Efendimizi de kendini haklı çıkarma çabasının içine sürüklemen çok yanlış. Lütfen yorum yaparken dikkat edin, bazı şeyler öyle YÜCE dir ki; her hangi bir tartışmanın, sürtüşmenin içerisine sokulamaz. Bu konu hakkında biraz daha bilinçli olmanı, ben bir din kardeşin olarak şiddetle tavsiye ediyorum. Lütfen yaptığınız yorumlara dikkat edin. Haklı olduğunuz bir konu varsa, çıkar aslanlar gibi savunmanı yaparsın ama bu işe dini ya da yüce değerleri karıştırmayın arkadaşım, çok yanlış yapıyorsun benden uyarması, ister uyarsın, ister kulak ardı edersin, ben bir müslüman kardeşin olarak seni uyarayım da, benden mesuliyet kalksın...

ozkancey;
yav özkan kardeşim peki kurayla atanan arkadaşlar için büyük ihtimale hizmet alımı olarak yapacaklar ondada kod olacak.

asi prens ; KURA Atamalarında da kodlar olacak mutlaka ... Örnek : B Sınıfı Ehliyet Sahibi olmasi . Erkek Olma Şartı . Bayan Olma Şartı ... Kaloriferci Sertifikası Olması vs vs gibi ; Kontenjanların yanında bazı Özel Şartlar Olacağını düşünmekteyim ... Ancak ; ÖMSS KURA Nin bir öncesi olmadiği icin ; Tüm Detayları Nasipse 4 Gün Sonra Yayınlanacak ÖMSS Tercih Kılavuzunda Göreceğiz ... Hakkınızda Hayırlısı Olsun ...

Saygılar ....

ösym kpss yerleştirmeleri bugün açıkladı,29 haziranda tercih son gündü 1 hafta sonra bugün yerleştirmeler belli oldu..inşallah ömss de bir haftada belli olur??

dıe another day;

BEN 3 binlerde Bir sıradayım sen 700 lerde .... sen bence banko girersin ...Bu sınav kpss nin ömss ye uyarlanmış şekli gibi : Bu durumda kpss atamalarına ve sn bakanın açıklamalarına bakılırsa sertifika,bonservisve özel şartlar istenecek . Bunlar da en kolay alınanı ve memurlukta arananı bilgisayar sertifikası onun için defalarca dile getirdim....KPSS de 90 -95 puanlarla düz lise mezunu atanamaz ken sertifik, mesleki okul gibi şartları taşıyan kişiler 70 li puanlarla rahat yerleşiyor....BİRDE 4500 MESELESİ VARYA baktım kimse liseye kontenşan hakkı vermiyor biri 2 bin lisans atıyor ilk atamada biri 2500 ön lisans atıyor bende 4 bin 4500 lise mezunu atnır dedim hakkı da 47 bin tane kişi var .... ama yanlış yapmışım ... nasretin hocanın timurun karşısındaki fillerle ilgili fıkrada ki duruma düştüm .......üzücü

ozkancey;
teşşekür ederim arkadaşım herşeyin hayırlısı olsun. hepimiz için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt