Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile Ağustos'ta 7 bin 778 engelli atanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖYSYM Benim dememle 4-5 bin lise mezunu atayacak değil ....Ben şahsım atanacak bir kişiyim, sertifikam var ...Yinede Kendi şahsımın çıkarımı düşünsem sertifaka ve Benzeri konuları hiç dile getirmem, uyuyan ları neden uyandırıyım .... Bunu dile getirdiğim için çok mulefet alıyorum . Sanada keşke sertifikan olsa dedim geçmişte kötülükmü ettim ,zaman vardı alırdın şansını belki ikiye belki üçe katlardın ... iş işten geçtikten sonra başını taşlara vurmanın bir anlamı yok bu hepimiz için geçerli....

GEÇMİŞ YAZILARIMI OKUYUN ogün o yazılarda BANA MUĞALİF OLANLAR .......Benim geçmişte Dile getirdiğim konuları , Bugün kendileri yeniymiş imajıyla tekrar ediyor ...bir de alkışcılar hazır alkışlıyor

öyle saçmalık mı olur neymiş meslek lisesi mezunuymusta o atancakmışta bilmem ne bizde anadolu lisesi mezunuyuz daha fazla puanla girdik liseye diyemi sen atancan. ve daha saçma sapan birsürü yazı. kalender şah kusura bakma da boş konuşuyosun. akla kara belli olacaktır 5 gün sonra.

Bu benim ömss için yorumum değil aç kpss yi incele durum bu...Kpss yorularını hiç inceledinmi
KPSS Lise Mezunlarının Atanma Şansı ? mesala örnek bir link aç oku

ömss de kpss ye benzer uyarlanan bir sınav

özkan bey Ben o yazınıda okudum ....Ben sana Karşı direk bir tane yorum yazmadım .....Ben arada şahsıma boş hitamda bulunanlar yazdım

Kalender ŞAH ; KPSS benim ilgi alanımda Konu degil ... Bu başlık ; Özürlü Memur Seçme Sınavı ÖMSS 29 Nisan 2012 ; ... Bu başlık altında zaten ; KPSS Konularını işleyemiyorsun .. Ayrıca ; Benim diğer bir sitede Yöneticiliğim de; ÖMSS Sınavı ve ÖMSS Kura Atamaları Hususunda ... Neyse ; isteyen istediği yere ; uygun başlık altında yorumunu yapar ... Unutmaki Burasi bir Engelli Sitesi . Erdemli Olan insan; hata yaptiğinda , yanliş konuştuğunda da kabul etmesini bilir. Sağı - Solu Oynamaz ... Daldan dala Zıplamaya gerek yok ... Herkes İçin Hayırlısı Neyse Olsun ...

Saygılar ...

cevdet.ozcubukcu Bey ; Size Gereken Cevabı Vermiş Zaten Kalender ŞAH ---> """ öyle saçmalık mı olur neymiş meslek lisesi mezunuymusta o atancakmışta bilmem ne bizde anadolu lisesi mezunuyuz daha fazla puanla girdik liseye diyemi sen atancan. ve daha saçma sapan birsürü yazı. kalender şah kusura bakma da boş konuşuyosun. akla kara belli olacaktır 5 gün sonra.
""" -> Yorumsuz ....

öZkancey ben üniversite okuyordum bilgisayar dersinden geçmiştim . Ama üniversiteyi bitiremedim hastalığımdan dolayı bu geçtiğim bilgisayar dersi dikkate alınırmı?

Bakın özkan bey Bu yorumum size karşı ve öyle saçmalıkmı olur diye ..... Mezun olunan okullar sertifika veya bonservis yada o özel şartlar koşuluna girecek.....İŞTE ER MEYDANI OZAMAN yine yazacağız ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt