Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Sonuçları Gelecek Hafta Açıklanacak (Bakan Fatma ŞAHİN'in Açıklaması)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç birşey yapmadan beklemek kadar sıkıcı birşey yok...bunca bekledik 1 hafta daha bekleriz de umarım fatma şahin gelecek hafta açıklanacak lafı haftalarca tekrarlanmaz =).

hayırlısı olsun arkadaşlar...sınav sınav dedik oldu bitti..en zoru beklemek değil,alımların 7 binde kalmasıdır..inşallah verdiği sözü tutar hükümet,7 binle sınırlı kalmaz..

E evet 25inde açıklanacaktı ki zaten siz bugün mü sandınız :S

kalpsiz sevgili;
ilk olarak senin gibi kafa yapısına sahip insanlara inanamıyorum. kim beni özlük haklarım alıkoyabilir???? kim nereye atanamıyor. sen gibi yönetimden korkanlar sayesinde birileri rant kazanıyor. tarafsızım diyorsun ama değilsin. senin çooookk yaşasın dediğin o hükümet zamanında, o bdp üst yapılanması zafer işaretleri ile ellerinde p*ç apo posterleri ile girdi. bunun yapanda aynı hükümet. en kötü denilen ecevit döneminde bunların hiç biri yoktu. (chp'li değilim sadece karşılaştırmayı bir önceki hükümetle yapıyorum.)

sana çok ders veririrm bu konu da. 2b arazilerinden, istanbul da abd kölesi araplara satılan villalara,
özelleştirme haksızlıklarından, ak partinin kara para aklayan millet vekillerine.
ab'ye ve abd'ye verilen imtiyazlardan, pkk ile yapılan görüşmelere.
kendileri için anında çıkardıkları KHK'lardan, masum halk için çıkartılamayan KHK'lara...
bu hükümetin getirisi 10 ise, götürdüğü 100. pollyanna olmayın. kandırmayın kendinizi.

teşekkürler dilemma.

Arkadaşlar 22 Nisans 2012 Tarihinde ÖSYM nin Yapmış olduğun TUS - 2012 ve DUS - 2012 Sınavları Bugün yani 18 Mayıs 2012 Tarihinde ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İnternet sitesinde acıklanmıştır ... Yani bizim Sınavımız bu sınavlardan 1 hafta sonra 29 Nisan 2012 Tarihinde yarpıldığına göre 25 Mayıs 2012 - Cuma Aksam Üstü ÖMSS Sonuçları Açıklanır düşüncesindeyim ... Saygılarımla ...

Lodin kardeşim söylediğin her kelimede haklısın eksik bıraktığın bir konu var arkadaşlara haksızlık etme ayıp ediyorsun :) evet bunlar o kadar hizmet ediyorki yıllardır akıllarına gelmeyen engelliler yeni yeni gelmeye başlıyor her ne hikmetse başka kandıracak kimse kalmadı bir sabah uyandığında benim palio sekeli kardeşlerim arkadaşlarımın rapor oranları düşürüldü şuanda yüzde 19 veriliyor kağıt üzerinde engelsiz görünüyorlar her ne hikmetse sürekli raporlar vergi indiriminde kabul görmüyor yeniden rapor istenip rapor oranları düşürülen bir çok arkadaşımız kardeşimiz mevcut bunları görmemek için ya şakşakcı olmak yada farklı bişey olmak gerek sanırım birleşmiş milletler engelli hakları sözleşmesini bu hükümet hangi tarihde imzalamıştır ve yürülüğe ne zaman koymuşdur bir araştırsın arkadaşlar burada ezbere siyaset yapmasın kimse lodin biz bunları yazıyoruzda anlıcak arkadaş çıkarmı bilmiyorum :D saygılar...

bio;
teşekkürler. allah iki kez duyup yorumlayıp bir kez konuşalım diye iki kulak bir dil vermiş. ama bu hükümet yanlıları 9 yıldır üç maymun oynuyor.:eek:

Kalpsizsevgilim ''ha siz simdi bunu tayip mi yaptı ABD söyledi felen diyeceksin onun adamı felan diyeceksin'' bu sözüne birşey söylemek ihtiyacı duydum ırakda camileri bombalayan oradaki mazlum insanları öldürüp tecavüz eden amerikan askerleri için ülkelerine sağsalim dönmesi için dua eden kimdi acaba diye sorarlar adama .....

Benim burada bir tek amacım var ve bunuda birçok arkadaşım kardeşim bilir engellinin hakları için varsa mücadele edecek bu yolda herkes başımın tacı ama yoksa burada boş beleş yorum şakşakcılık yapmasın kimse siyasetse onuda farklı bir konu başlığında yaparız konuyu dağıtmama adına sanırım bu sözlerim yeterlidir .....

22 nisanda yapılan tus bu gun açıklandı.. Gün sayısı.. 26 .. yani bizim sınavın açıklanma tarihi... 25 mayıs yani 26 gün :) hadi hayırlısı

bio kardeş tartıştığını konu ile alakalı değil benim kendim bir soru soracam . yukarıdaki mesajında polio sekeli rahatsızlığı olan arkadaşların durumundan bahsetmişsin. yani bir gecede yasa ile % miktarları değişmesi...

benimde polio sekeli rahatsızlığım var. fakat yasadan dolayı % 20 civarında rakam veriyolar.forumda okuduğum kadarıyla birçok arkadaş benim gibi bu durumdan muzdarip. devletin polio sekeli olan kişiler hakkında yaptığı yanlıştan haberi varmıdır ? veya yasada bir düzeltme yapılıyor mu? "iki arada bir derede kaldık" resmen rica etsem bu konu ile alakalı bilgin varsa paylaşırmısın. teşekkür ederim.

ASUOSMANLI arkadaşım siteyi takip eden genel başkan yardımcısı olan bir milletvekilimizin olduğunu biliyorum bu sitede olan arkadaşlarımız ve bizler için büyük bir şans sakatlık cetveli ile olan durumu kendisine ilettiğimde durumdan haberdar ve meclisde alt komisyona götüreleceğini söylemişti durumdan onlarda en az bizler kadar rahatsız üstüne basa basa iletmeye çalışmışdım ömss sınavından önce umarım düzeltilir ve herkes hakkını alır saygılar....

bio kardeş bilgillendirdiğin teşekkür ederim. şimdilik beklemeye devam edeceğiz...selametle

Asuosmanlı rica ederim arkadaşım malesef süreci beklemekten başka çaremiz yok kim ne kadar samimi görmüş olacağız umarım güzel şeyler olur SAYGILAR...

Bu hafta aciklaniyor olmali sonuclar, ama sinav pek iyi gecmedi, 50 puan gelse iyi diyecegim.

Büyük ihtimal bu hafta açıklanır en geç cuma günü diye düşünüyorum ben. İlkokul kura başvuruları bitince peşinden bizim sonuçlar verilir.

arkadaşlar atamalarla ilgili kontenjanlar belli mi acaba bir bilgisi olan var mı ...öğretmenlik için kaç tane kontenjan açacaklar....

siteyi takip eden milletvekilini merak ettim doğrusu :confused:

bu ömssyi yapan kim amerika arkasında kim var israil:)

ÖSYM sınavı açıklamak için daha ne bekliyor!?

sınav sonuçları ne zamn açıklancak daha 1ay oldu nerdeyse

hiç sorma ..

acıklayın artık yine 90 alamadık zanetmiyorum ama ızdırap cektirmeyin acıklayın artık

sınav cumay mesai bitiminden sonra diye düşünüyorum.. önceki sınavlara baktıgımızda osym 26 günde açıklamış... cumay yanı ayın 25 de 26 gün doluyor..

hiçbir sınav sonucunu bu kadar sabırsızlıkla beklediğimi hatırlamıyorum yaa....:)

Sınav sonuçlarının 25 mayıs cuma günü saat:14.00 veya 16.00 dan sonra açıklanmasını tahmin ediyorum.

bilmediğimden mazur görün; sonuçlar açıklandığı gibi tercihler yapılır mı ? ya da sonuçlar açıklandıktan belli bir süre sonra mı tercihler yapılır?? tercihler yapıldıktan sonra tahmini kaç gün sonra atamalar belli olur??

ferdi öztürk;

Aklimda kaldigi kadariyla, Eylul-Ekim gibi, kadrolarin aciklanmasi da varmis ayrica.

zaten açıklama zor mesele :) teknoloji denen bişe var bizler halla yayayız o yüzden sabır sabır :)

Ne ÖMSS'miş ama....Bir türlü açıklayamadılar sonuçları.

arkadaşlar yardıma gidelim mi ki ÖSYM'ye:confused: korkarım bizim cevap anahtarlarının altında kaldılar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt