Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Sonuçları Gelecek Hafta Açıklanacak (Bakan Fatma ŞAHİN'in Açıklaması)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünde açıklanmaz sanırım ?

tercihler ne zaman yapılır

yine tercihlerimiz 10 il mi olur bilen var mı

Sen hangi şehirde oturuyorsan oraya tercih yapabiliyorsun. Ama büyük ihtimal sana uygun olan yeri onlar verecek. Tercih de yapamayabiliriz.

ösym bugün açıklayabilirmi sınaın sonucunu net olarak bilgisi olan varmı

Evet bugün söylentiler var 1 saat sonra açıklanır mesai saati bitişi falan hakkımızda hayırlısı

OMSS'den sonraki hafta yapilan 2012-TODAIE aciklandi, OMSS halen aciklanmadi. Bugunde aciklanmazsa artik haftaya.

arkadaşlar kura ne zaman açıklanır bilğisi olan varmı.

Daha sınav sonuçları açıklanmadıkı kura sonuçları açıklansın ki kura başvuruları daha bugün bitti sanırım sınav sonuçları açıklandıktan sonra tercihler yapılır kura sonucları ve tercihler 2 si bir açıklanır diye düşünüyorum.

herşeyi kadere bağlama
çapala gidersin öteye

ayarlıyolardır
yandaşları düşük puan aldılarsa açıklamazlar
bence bu işe de bi bit yemi karıştırır bunlar bakın görün :D

Başarı yüzdesine göre sıralamanın ve alınan paunın değişme sistemi varmı aceba bu sınavda ? :cool:

Amma sorumsuz; bu insanlar.
Bırak bizide arsız yaptılar sonunda :)

ÖSYM şimdide cevap kağıtlarını mı çaldırdın?????????

gelecek hafta bitmez bu gidişle öss bile 15-20 günde açıklanıyor. ömss 1 ay oldu halen açıklanmadı.

gul2011 o eski haber zaten konu başlığımızda öyle yazıyor ben akşam 19.00 ve 21.00 saatleri arasını da bekleyelim diye düşünüyorum veyahut yarın 14.00 de açıklanabilir.

kemal sunalın dediği gibi şunun şurasında haftaya ne kaldı canım kıh kıh kıh :mad:

12.05.2012 de açılmış bu başlık.. 2 hafta olmuş,,Bakan haftaya demiş... Demiş ama hangi haftaya demiş onu sordukmu acaba :confused::D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt