Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Sonuçları Gelecek Hafta Açıklanacak (Bakan Fatma ŞAHİN'in Açıklaması)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben diyorum da kimse yanaşmıyor...adamlar cevap anahtarlarının altında kaldı belli ki;yardıma gitmeliyiz bence :D

Gitsek iyi olacak..

Yardım etmesekte olan biteni öğreniriz merakımız geçer (^^)

Arkadaslar baskalarini bilmem ama benim cevap kagidim barkotluydu anlayacaginiz sinav kagitlari 1 gunde okunur barkot sistemi marketciler versen simdiye cevaplar aciklanirdi bu iste bir is var hadi hayirlisi

osym başkanı değişemdikten sonra daha çok yaya kalırız ................

bı sıtede 28 mayıs yazıyodu aman nekadr dogru bılemem ..

bu günde açıklanmamış arkadaşlar ben baktım

haftalar geldi geçti,sınav açıklanmaz olduuuuuuu

Cenabıallah hayırlısını versin arkadaşlar inşallah hepiniz atanırsınız ben sınava giremedim saygılar

Az önce ÖSYM'yi aradım ama telefona bakan kişinin hiç bi bilgisi yok verdiği cevap şu; Açıklanacağı zaman ösym sitesindeki duyurular kısmında yayınlanacak dedi... Bugün veya yarın yada bu hafta için bişey söylemedi .

Amann beklemiyorum artık ne zaman açıklaırsa açıklansın ya off:mad:

kuraya başvuranlarla hepsi bir açıklanacak gibi geliyor bana

işitme engelliyim kura için kaç kişi başvuru yapmış arayıp öğrenemiyorum

ÖSYM 06538 Bilkent / ANKARATelefon:90(312) 298 80 50 (Çok Hatlı Santral)

ömss sınav sonuçları hakkında..

Ya arkadaşlar bu nalet olası sınav sonuçları ne zaman açıklanacak ya haftaya haftaya diyolar..bizden sonra 3 sınav yapıldı sonuçları açıklandı hala ne bekliyorlar yaa...bilen varmı ne oldu bu sonuçları..açıklandıda haberimizmi yok...forumlarda bakan fatma şahin haftaya demiş diyolar...ne uyduryolar..o yazıdan sonra 2 hafta geçti bee..

egemen yavaş ol kardeşim ne öfke açıklanır elbet kuraları da beraber açıklıyor olamazlar mı acele etme hayılısı ile oda açıklanır

ARKADAŞLAR !!! 3 EKİM 2011 Tarihinde Yayımlanan ÖMSS Yönetmeliğinden bu yana takip ettiğim gelişmeler sonucuna göre ; her konuda tutarsızlıklar ve belirsizlikler var, Ne bir Kurumsallık ne de Sözlerin arkasında Durmak, Malesef Olan Umutlarımıza Oluyor ... Umarım Tüm Engelli Kardeşlerimizin Hakkında En Hayırlısı Olur ....

"" Bütün Kapıların Anahtarlarını Kendinde Bulunduran ALLAH'IM !.. Tüm Engelli Kardeşlerimin Hakkında ; En Hayırlı Kapıları Açman Duasıyla ""

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ben bugun saat 17.00 acıklanacağını düşünüyorum ama belli olmuyor yine hergün heyecanla bekliyoruz

İnşallah dediğiniz gibi olur, Tuğçe hanım..

açıklansa kpss ye daha yoğunlaşacagım bu durumdayken ona da pek çalışamıyorum belirsizlik içinde:(((

Bu açıklanmama durumu, insanı her yönden bağlıyor. Kötü bir durum gerçekten.

Bizimle aynı gün yapılan 2012 Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay HazırlamaOkulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı Sonuçları açıklandı bu sınava 40.000 civarı ögrenci girmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt