Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Sonuçları Gelecek Hafta Açıklanacak (Bakan Fatma ŞAHİN'in Açıklaması)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah tahmin ettiğim şeyler olmaz...................

yüzbinlerce kişinin girdiği ygs sınavı 20 günde açıklanıyor ama bizim sınav hala açıklanmıyor zorla insanın aklını bin türlü soru işareti doluyor??

hiç değilse ösym bir tarih verse bizde ona göre yerli yersiz beklenti içine girmesek ama balık baştan kokuyor Bakan Fatma Şahin 15 gündür haftaya,haftaya dedikten sonra ösym ne yapsın ??

beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır ....( ne çile ama bitmeyen çile ; bakalım ne zaman gelecek o beklenen gün, hafta , ay ):):):confused::confused:

Peki kuralar ne zaman çekiliyor bilen varsa allah rızası için yazsın ya

Arkadaşlar sınav bu zamana kAdar açıklAnmadına göre iptal olabilir. 2 hafta önce bir arkadaş bu sınavın Avrupa standArtlarına uygun olmadığını söylemişti.bakalim ne olacak .

Menizzenem 1 ay sonra

merveenes,
Avrupa standartlarına bakarsanız, hiçbir sınavın yapılması uygun olmaz ki...

üniversite sınavları 1 ayda açıklanıyor ki ona 1,5 milyon kişi giriyor, kpss de keza öyle... ama bu sınava çok kişi girmedi ki, diğer sınavlardaki gibi...
bakalım 29unda bir ay dolacak,
hakkımızda hayırlısı...

arkadaşlar herkese selamlar.ben bugun zar zor tum aksılıklere rağmen ALLAHIN izniyle kura ile seçimine girdim başvurumu yaptım.. şimdi sorum şöyle ? kurrayla alınacak personel sayısı kaç ? şu anda kuraya başvuran sayı kaç?. birde kurada çıkmamız halınde ilk öğretim okulu mezunu olmamız sebebiyle görevlerimiz ne olabilir 3 yukarı 5 aşağı kura ile alınan personelin ücretleri ne olabilir? (maaş ücretleri) şimdiden teşekürller

bır gun acıklanacak bundan hıc suphenız olmasın:)

arkadaşlar herkese selamlar.ben bugun zar zor tum aksılıklere rağmen ALLAHIN izniyle kura ile seçimine girdim başvurumu yaptım.. şimdi sorum şöyle ? kurrayla alınacak personel sayısı kaç ? şu anda kuraya başvuran sayı kaç?. birde kurada çıkmamız halınde ilk öğretim okulu mezunu olmamız sebebiyle görevlerimiz ne olabilir 3 yukarı 5 aşağı kura ile alınan personelin ücretleri ne olabilir? (maaş ücretleri) şimdiden teşekürller

kardesim daha basvurular dün bitti ..
bizim sınav bir ay oldu acıklanmadı biz ona sabırsızlanıyoruz
birde maaas sormusun :)
1.500 TL en düsük memur maşı

Personel sayısını kura başvuru sayısıda büyük ihtimal 1 hafta sonra kaç kişi basvurmuşsa acıklanır ögrenirsin

Sınavın iptal olacağı felan yok.
Kendinizi karamsarlığa sokmayın.

İlkokul ve eski tabirle ortaokul mezunları için kura ile alım başvurusu 25 Mayıs'ta bitiyordu.
Kura ile alım başvuruları tamamlandıktan sonra açıklanacağı belli ÖSYM hep böyle yapıyor sırayla.
Bu hafta açıklanır sınav 2 haftadır açıklanacak diyenlere inanmamıştım nitekim öyle oldu açıklanmadı.

kuraya gıren engelguruplarını ayırıp duzenleme yapıyor olabılırler anladıgım kadarıyle önumuzdeki pazartesiden itibaren sonuçlarda klavuzda acıklanabılır

bu kadar geç kalmasının sebebleri;kura başvurularının bitmesinin beklenmesi ve sonuçlarla birlikte tercih formlarının da aynı anda açıklanmak istenmesi..akla başka bişey gelmiyor?? Önümüzdeki hafta açıklanmaması için hiç bir neden yok?? Bence açıklanır?

keşke iptal olsa mervenes zaten saçma sapan bir sınavdı engellilere yönelık değildi

Peki kuralar ne zaman çekiliyor bilen varsa allah rızası için yazsın ya

menizzinem ; ÖMSS - 2012 ye Kura Başvuru Tarihleri ; 14 - 25 Mayıs 2012 arasında idi ... Daha Kura Başvuruları yeni bitti ... Tahmini olarak ; Haziran Ayının İlk yarısından Sonra Kura Çekilişi Olabilir.. ÖSYM ; Yapılan Tüm Başvuruları tek tek inceliyor ... ÖSYM Merkezinde yaptığınız işlemler; Merkezde İnceleniyor , sisteme girişler kontrol ediliyor ve bunun içinde bir süreç gerekli .. Başvuruların doğru - düzgün yapılıp yapılmadığını da bakılıyor.. Biraz sabredip, beklemek lazım.. Ben de ÖMSS - 2012 ye Lisans olarak girdim ve bugün 27. gün halen Sınav Sonucumuzu öğrenemedik ... ÖMSS Sınav ve Kura sistemi ilk defa bu sene yapıldığı için biraz sıkıntı, acemilik, koordinasyon eksikliği gibi sorunlar mevcut ... Hakkımızda & Hakkınızda & Tüm Engelli Kardeşlerimin Hakkında En Hayırlısı Neyse O Olsun ...

zozanax; Sizin Sorduğunuz Soruları Tüm Kuraya Başvuran Engelli Kardeşlerimiz merak ediyor ... Ben Şu anda Sorduğunuz Soruları; ÖSYM Başkanı ya da Aile ve Sosyal Politkilar Bakanınında bildiğini sanmıyorum ... Öncelikle ÖMSS - 2012 ye Kura ile Başvuran Sayısı ancak en az 10 - 15 sonra belli olabilir.. ÖSYM Yapılan Başvuruların; uygun olup olmadığını inceleyecek ve en son rakamlar o zaman ortaya çıkacak. .. Kura ile Kaç kişi atanacak Sorusunun Cevabını da Şu şekilde vereyim : Bakan Fatma Şahin; Tüm Engel Gruplarının yani Lise , Ön Lisans, Lisans ve Kura ile Başvuran Engelli Kardeşlerimizden 2 Yıl içerisinde 20.000 Engelli Kontenjanını dolduracaklarını ifade etmişlerdir... İlk atama da ise En son İfade edilen Rakam 7.000 olarak söylenmiştir... Bu 7.000 lik rakamın; Kacı Kura ; kacı Lise, Ön Lİsans, Lİsans Belli degildir ... Bunun için 15 Gün içerisinde Yayınlanacak Tercih Kılavuzunu beklemek gerekmektedir. ... Kura Çekilişinde çıkmanız Halinde ; İlköğretim Mezunu olmanız nedeniye YH ( Yardımcı Hizmetler Sınıfı ) Sınıfında görev alacaksınız .. Yardımcı Hizmetler Sınıfının Ücretleri de ; kalpsizsevgilim Arkadaşımızın ifade ettiği gibi Aylık En Düşük 1.500 TL değildir ... Şu anda Aylık ortalama 1.500 TL alan Lisans Mezunu; benim tanıdığım Aktif Devlet Memuru Kadrosunda 2-3 tane arkadaşım var ...Alınacak Maaş Kurumdan Kuruma fark etmekle birlikte Şu anda Yardımcı Hizmetler Sınıfı Aile Yardımları vs ile birlikte En Düşük 1.000 TL ye yakındır ...

zozanax; Rica Ederim ...

işe yeni başlayan,ilkokul mezunu,bekar hizmetli maaşı şu an 1402 tl.zamlarla birlikte temmuzda 1510 tl.olacak.bu kesin ve net billgi.

turkuaz06; lisans mezunu yeni atanan memur (evli 1 çocuklu) zamlardan sonra kaç liraa maaş alır?

lisans mezunu,evli,1 çocuklu,işe yeni başlayan bir memur şu an net 1698 tl.maaş alır.temmuzdaki zamlarla 1828 tl.olacak.

vergi indirimi hariç.

vergi indirimi 3.derece engelliler için yaklaşık 26 tl.2 .derece engelliler için 52 tl.1.derece engelliler için 100 tl. olması lazım.

vergi indiriminiz varsa veya alırsanız,bu miktarlar kadar da maaşınızda artış olur.

lise mezunu işe yeni başlayan bekar bir memur ne kadar maaş alır. teşekkürler.

kımın nereden kaç puan aldıgını kuraya gırenler görebilecek mi

Sayın özkan bey kura sonuçları ne zaman belli olur bir bilginiz varmı acaba.Ve ayrıca bize verilen şireyle nasıl bakacaz linkini yazarmısın.Şimdiden teşekkür ederim

BU ömss sınavına giren ve kura yolu ile başvuru yapan bazı arkadaşlar ,sınav oldu,sonuçlar açıklandı,tercihler yapıldı kuraya başvuranların sanki kurada adı çıkdıda atamalar olduda ; yav devlet bize kaçın kaçında maaşa bağlar ne kadar maaş alırız ,vs.vs.vs. Gibi bir takım zamanı gelmemiş sorular soruyorlar .lütfen arkadaşlar biraz olaya pozitif bakalım ,önce konunun inceliğine bakalım konu ne için açılmış.konu hakkında yorum ve düşüncelerimizi yazalım saygılar

ne bitmeyen haftaymiş arkadaşalar ya her hafta haftaya diyolar. sınav sonuçlarını okumak cok zor degil ztn hepsini biligisayar okuyor. 1 ay oldu sınav biteli hayla okucaklar.

ömrümce;

Sayın Kardelen; Kura Çekilişi , işlemleri Tahmini olarak Haziran Ayının İlk yarısını bulur.. Verilen şifre ile Şu LİNK'ten İşlem yapabilirsiniz :

http://ais.osym.gov.tr/

S
aygılarımla ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt