Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonucu 7 Bin alım olursa sizce dağılım nasıl olur arkadaşlar?

tercih formları ilk haliyle çıksaydı lise mezunları çok büyük hayal kırıklığı yaşayacaktı ama bakanlık müdahale etti ve en azından sayılar eşitlenmeye çalışılıyor tercih formunun gecikmesinin en büyük nedeni de bu zaten..yoksa kurumlar engelli kadro isteklerini geçen sene 31 ekim'e kadar dpb'ye bildirdi zaten..

KPSS bile bu kadar tartışılmıyor yau :D Üstelik onların da klavuz olayı çok uzun sürüyor.. Kaldı ki ömss hemen açıklansın klavuzu..

7000 lisans alınacakmış diye duydum . Ama ben iyi duymuyorum . Yanlış duymuş olabilirim..

ben Lise mezunlarını bi MEB sınavında hizmetli olarak alındığını biliyorum... Sağlık bakanlığının yaptığı sınavda ise lise mezunu memur oldu.

dıe another day;

7000 lisans olması mümkün değil yau 5012 kişi katıldı zaten Sınana

Meçhul boşver onu milletin moralini bozmak için yapıyordur . Bakan 7000 dedi . Ben sayının artacagına inaniyorum . Herkes iyimser olsun . Güzel günler yakın arkadaşlarım .

arkadaşlar sizleri üzmek istemem ama daha devlet daireleri dpb ye kesin olarak özürlü personel sayılarını bildirmemişler.
bu sayı bu ayın sonuna kadar netleşecek...
dpb bu sayıyı 1 hafta içinde OSYM gönderir.
osym bunu 2 hafta kadar süren bir süre sonucunda klavuz ve tercih işlemleri bölümünü hazırlar...

yalan söylemeyi sevmem bu yüzden kaynağım baya sağlam...

bu kurumları dize getirmenin yolu ne acaba ? adamlar bizi almayız diye var gücüyle direniyor..biz bu kadarmı aciz,ayak altında dolaşan kişileriz? :confused:

forumda bir konuda okumuştum bir arkadaş gayet mantıklı bir şey söylemişti.
sınav soru cevapları açıklanır açıklanmaz sorulara itiraz süresi var önce bunlar değerlendirilir...soru cevap itirazları bittikten sonra puanlara itiraz süreleri var... bu itiraz süresi bittikten sonra tercih kılavuzu yayınlancakta yayınlanacak... bence haziranın sonunu bulur kılavuzun açıklanması.

ferdi öztürk sen de kafa olsa şimdiye kadar atanırdın Bu ülkede eğitim seviyesi yükseldikçe insanların kafasına giden oksijende azalıyor tabiki lisan ve önlisans eğitimleri farklı soruları farklı herkes aldığı eğitime göre sınav yapıldı benim tahminim memurları önlisans ve lisans...liselileri yani benim gibi 47000 arkadaşımız da hakedenlerde de hizmetli olarak atanacak tercih önemli kims ben atandım yada atanamam demsein herkesin şansı var HEPİMİZ AYNIYIZ ..:mad:

Ben alımların 10000 e yaklaşacağını düşünüyorum. Her kategoriden yüzdelik alım olacak..

ÖMSS'de TERCİH YAPILABİLECEK Mİ? KPSS'de MEMURKEN TEKRAR TERCİH YAPAMIYORSUN...Arkadaşlar aklıma takılan bir sorun var nette bulamdım cevabını, nette dolaşırken siteniz denk geldi ve üye olup sorunu sizlere sormak istedim. Bilgisi olan varsa paylaşırlarsa sevinirim.

Kpss'den memur olarak attın atandığınız kurum,görevimiz,şehir,veya sağlığınız el vermiyor değiştirmek istiyorsunuz. Sınav sonuçları 2 sene geçerli olmasına ramen memur olarak atandınız yeni bir tercih yapmak için önce o işten ayrılmanız (istifa etmeniz) ve istifadanızın üstünden 1 yıl geçmesi lazım ondan sonra tercih yapabiliyorsunuz.

KAYNAK: Çalışan Memur Kpss´yi Kazanıp Tekrar Atanabilir mi? | Kamu Dünyası

Şimdi girdiğimiz ve yakında tercihleri başlıyacak olan ÖMSS içinde şuan hali hazırda memur olarak çalışanlarda sınava girdiler ve halâ çalışmaktalar memurluklarında. Kpss'deki o yönetmelik Ömss'dede aynımı? Bu kişiler memurluklarından istifa etmeden üstünden zaman geçmeden tercih yapabilecekler mi? Yapacaklarsa atamaları olacak mı? Yoksa tercih yaparlarsa ve bu tesbit edilirse sınavları iptal olacakmı?

Vee tabi benim şahsi düşünden inşallah Ömss'deki yönetmelikte Kpss'deki gibidir.

arkadaşlar ösym ve dpb her zaman yüzdelik dilimle almıştır

Üst Alt