bghns;
Evrakları teslim ettikten sonra kararnamenin valilik oluru için biraz bekleyeceksin ama artık bu bekleyiş tatlı bir bekleyiş olacak. Hadi hayırlısı.
loks;
Tüm belgeleriniz özlük dosyasında depolanır. 2 tane özlük dosyası oluşturulur. İl ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde. (öğretmenlerin birde okullarda olur.) Okulda calışan memur ve hizmetli arkadaşlar aslında okuldada bir dosya oluştursa iyi olur. İnşallah hayırlısı olur.
nacar;
Hocam kararnameniz cıktıktan sonra diğer belgeleri de sizden alacaklar.
bghns;
Hocam şube müdürü ile görüşün. yardım edeceklerdir.
Hangi ile atandınız.
dıe another day;
Diğer Yardımcı Personel
Madde 91 — Yardımcı hizmetler sınıfı personeli, okul yönetimince yapılacak plânlama ve iş bölümüne göre her türlü yazı ve dosyayı dağıtmak ve toplamak, başvuru sahiplerini karşılamak ve yol göstermek, hizmet yerlerini temizlemek, aydınlatmak ve ısıtma yerlerinde çalışmak, nöbet tutmak, okula getirilen ve çıkarılan her türlü araç-gereç ve malzeme ile eşyayı taşıma ve yerleştirme işlerini yapmakla yükümlüdürler.Bu görevlerini yaparken okul yöneticilerine ve nöbetçi öğretmene karşı sorumludurlar.
Yukarıda kanun maddesini yazdım.
Hocam biz hizmetli olarak kazananların bu görevi yapacağı kaanati olursa hizmetli olarak görevlendircaz. ama yapamayacağı kanaati oluşursa farklı masa başı görev vereceğiz.