Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonucu MEB'de işe başlama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
loks;

benden sadece
1 rapor
2 diploma
3 fotograf istediler
senden neler aldılar

loks;

bizede lazım eve yakın okul sectirecek kişi :)) valla birde gidip en uzak okua verirlerse bak komediye :))yardımı olabilecek varmı :D

nacar;

Diplomanın aslı,
Raporun aslı,
3 adet fotğraf,
Kimlik fotokopisi,
Sabıka Kaydı,
Askerlik durum belgesi
Bunları verdim..

bghns;

keşke yakınlarda olsan, yapardık bir şeyler :)

meb de hizmetli olan ne iş yapar? Biri diyor her işi yapacan ( temizlik falan) bunlar yüzünden tercih etmedik.Şimdide millet az puanla yerleşti engeline göre masa başında iş verirler diyenler var . Hangisine güvenecez. Sevgidostu bu konuya açıklık getirirmisiniz. Teşekkürler.

Genel anlamda temizlik işleri yapar, evrak dağıtımına bakarlar. Ama özür durumları ve raporları göz önünde bulundurularak farklı işlerde de çalışabilmektedirler. (santal, danışma, evrak kayıt vb.)

bghns;
Evrakları teslim ettikten sonra kararnamenin valilik oluru için biraz bekleyeceksin ama artık bu bekleyiş tatlı bir bekleyiş olacak. Hadi hayırlısı.

loks;
Tüm belgeleriniz özlük dosyasında depolanır. 2 tane özlük dosyası oluşturulur. İl ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde. (öğretmenlerin birde okullarda olur.) Okulda calışan memur ve hizmetli arkadaşlar aslında okuldada bir dosya oluştursa iyi olur. İnşallah hayırlısı olur.

nacar;
Hocam kararnameniz cıktıktan sonra diğer belgeleri de sizden alacaklar.

bghns;
Hocam şube müdürü ile görüşün. yardım edeceklerdir.
Hangi ile atandınız.

dıe another day;
Diğer Yardımcı Personel
Madde 91 — Yardımcı hizmetler sınıfı personeli, okul yönetimince yapılacak plânlama ve iş bölümüne göre her türlü yazı ve dosyayı dağıtmak ve toplamak, başvuru sahiplerini karşılamak ve yol göstermek, hizmet yerlerini temizlemek, aydınlatmak ve ısıtma yerlerinde çalışmak, nöbet tutmak, okula getirilen ve çıkarılan her türlü araç-gereç ve malzeme ile eşyayı taşıma ve yerleştirme işlerini yapmakla yükümlüdürler.Bu görevlerini yaparken okul yöneticilerine ve nöbetçi öğretmene karşı sorumludurlar.

Yukarıda kanun maddesini yazdım.
Hocam biz hizmetli olarak kazananların bu görevi yapacağı kaanati olursa hizmetli olarak görevlendircaz. ama yapamayacağı kanaati oluşursa farklı masa başı görev vereceğiz.

Cok heyecanliyim. Evraklari karqoyla qonderdim. Bundan sonra beklemem qerektiqini biliyorum ama beklerken adres deqisikliqi yaparsam sorun olur mu? Malum onumuz bayram ve ailem zonquldakta. Gitmeyip tebliqati burda bekleyeyim ne olur ne olmaz diyorum ama qitmeyi de cok istiyorum :(

sevgidostu

kardeş bugün istanbul milli eğitime evraklarımı verdim dediğin gibi kararnamenin çıkmasını bekliyorum o da memurun dediğine göre 31 ağustos a kadar evrakları alacaklarmış eylülün 2. haftasına kadar biter dediler. Ben sana çok teşekkür ederim bizleri baya aydınlattın kendi adıma söyleyeyim bana yazdığın cevapları hala saklıyorum ileride lazım olduğunda tekrar okurum diye bir kez daha teşekkür ederim ama yine bir sorum olacak :D ben yüksek lisans mezunuyum memuriyete atandığımda bu bir işime yarar mı? tezsiz yüksek lisans mezunu oldum sanırım sen de öylesindir.

şimdi etrafımdakiler seni herhangi bir okula vermezler.okullara cıkma ihtimali zayıf diyorlar.cunku okullarda özürlü memur ihtiyacı olmayacağını düşünüyorlar.ben ısparta mem olarak çıktı.bekliyoruz artık. Bana yardım edebilecek birisi varmıdır. Milli eğitimde kimseyide tanımıyorum. Ordaki memur biz seni arayacağız dedi tabiri caise postaladı. Yani atama müdürüyle fln görüstürmedi bizi.yani siz diyorsunuzki yarın gidin şube müdürü ile görüsüşn istediğinz okulu rica edinmi diyorsunuz. Yanlıs anlamadıysam ben oraya gidince beni terslerlerse elim ayağıma karısır.iyice bunalıma girerim sonra. Bizim hangi okulda baslayacağımız belli olduktan sonra il içinde okul değiştirme falan olmazmı acaba?

kalben;

hocam evrakları gönderdiyseniz tebligat gelmez. gelsede zaten o işi yapmışsınız. bayramdan sonra size kararnameniz cıktı. gelin göreve başlayın diye size ulaşırlar. Rahat rahat bayramınızı yapın.

sevgi dostu;
başvuranları hemen yerleştiriyor musunuz yoksa son başvurma tarihini bekliyorsunuz?

nacar;
Hocam biz 2 aşamayız. ilden bizim ilçeyi isteyen veya bize gönderilenlerin durumlarını değerlendiririz. Ona görede kararname cıkar. yerleştirme evrakların teslime sırasında eğer bizim ilde doğmuş ve ya ikamet etmekte ise önce oraya yazılır. değilse zatem aday bize tercihte bulunur.

ben seni bulamazmıyım sanki çanakkale ilçe memlerden

sen kime salak diyosun sen kendini ne sanıyosun

bulursan napacan ben sana söyliyim telefonumuda vereyim

fatih76;
Ben salakmıyım çalıştığım ilçeyi ve ya ili yazacak. ismim bile gercek değil.

daha önce (1 ay) hep bursa yazıyordum dikkat ettiysen.

iş saati internette geziyosun soru cevap yapıyosun ha

sence ben doğrumuyum ?

senin gibilerden dolayı insan sanal alemde bile kendi ismini ve ya bilgilerini veremiyor.

kaç tane üye adı değiştirdim burada dikkat ettiysen mesaj sayısına bak

çanakkalede engelli fizik öğretmeni kendi dosyalarını bekletip internette özel işlere giriyosun demekki şefine söyliyimde seni biraz kontrol etsin

demekki dosyan az biraz daha desimal versinler sana

ilçe memlerden bulunursun merak etme göz problemi ve fizik öğretmeni

Yine salak demek istiyorum ama demicam. ben yıllık izindeyim. Aynı zamanda dersanedede çalıştığım için bu gün SBS ler acıklanacağı için 10 gün önce 20 günlük izin aldım.Kazananlara yardım edebilmek için.
bir diğeride ben oyun oynamıyorum. özlük ile igili kendimi geliştiriyorum ve bir görme derneği yöneticisi olduğum için ilçedeki engelli faaliyetlerini yürütüyorum. (memurlar resmi olarak çalışır.) Burada ÖMSS kursu acılmasından yerleştirmeye kadar derneğimiz ilgileniyor. Kazananları taaa kazandığı yere kadar arkadaş isterse refakatci verebiliyoruz. Sana derneğin ismini vermek isterdim ama dövmeye gelirsin.

Eğer bir engelli arkadaşa yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. Hemde engel oranı sadece göz değil. onun için göz yazılmaz. Ben fizik öğretmenliği mezunu değilim. formasyon aldım.

yıllık izin kağıdını gönderirdim ama oradan bulur dövmeye gelirsin.

ne dövmeye gelicem onu sen yaparsın ki seni bulucam diyen ilk önce sendin aptal kelimsini yazacaktım ama neyse

ben kimseyi dövmem dövemem bence kavga etmek insanlığa aykırı

Bilgisayarının IP si bir orta okulun adresine kayıtlı. KBSS sistemini kullanabilirsen sende benimkini rahatlıkla bulabilirsin.

sadece insanları küçümser, kendini birşey sanarsın değilmi.

bak bakayım geçmiş yazılara seni bulacam diye tehdit eden kim

aferin madalyayı hak ettin çok zekiymişin sen

benim kimseyi bulmaya ihtiyacım yok bulmak istiyosan daha öncede söyledim cebimi vereryim sana

Seni bulcam demek dövcam demekmi. sadece ilçe mem e okul bilgisayarlarını şahsi olarak kullandığı için ücretini tahsil edin dicam. 1 ay kadar önce sanırım okul telefon ve internetinin şahsi kullanımını personel öder diye yazar.

insanları yanlış bildilendirme ve karet etme yeterli ama verdiğin bilgilerin doğruluğuna dikkat et

yapmazsın değilmi malum eş çocuk var birde internet parasını ödemiyim ya

Neyse arkadaş gercekten yaptığım yorumları yanlişim varsa düzelt. aşağılama. benim burada engelli arkadaşlara yardımcı olmaktan başka hiç bir niyetim york. Aynı zamandada kendimi geliştirme fırsatı buldum.

bir daha yanlışını düzeltirsem yaparsın

sağolasın ben seni kırsdysam kusura bakma seninde verdiğn bilgilerinin çoğu doğru bir tek o izin kısmı hatalıydı diğerlerinin hepsi doğru

insanları yanlış bildilendirme ve karet etme yeterli ama verdiğin bilgilerin doğruluğuna dikkat et

yapmazsın değilmi malum eş çocuk var birde internet parasını ödemiyim ya
Yok yok yapmam. Ama izinler ile yazdıklarım doğru. sadece orada 2012 de 20 gün izin hakkı kazanır diye adaylık yıllarını bahsetmiştim. neyse sana kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt