Author
1- Ben Müdürüm dedikten sonrasını okumadım. Kaldı ki espri yapmıştım ama sanırım, ciddi konuşmak gerekiyor ki espriyi bile anlayamıyorsun.
2- Evet, kanıtlayamam değil mi? 21. başlığında Fiat 500 X şöyle böyle diye atlamanı kanıtlayamam. Var mı başka bu başlıkta çok bilgili paylaşımın? Sahi nerenin Müdürüydün, hangi markanın?
3- Ekmek muahabbetine girip duygu sömürüsü yapmayalım. Anlamak istediğin fakat başka konulara girip dağıtmak istediğin konu şu: Ben hobi olarak öneriyorum başka bir amacım yok, sence ticari olarak öneriyorsun ve ticari amacın var. PARA KAZANIYORSUN ve YANLIŞ YÖNLENDİRİYORSUN...
4- Ödüllerden bana/bize ne? Burada araç öneriyoruz, araba konuşuyoruz, nedir bu ben şöyleyim ben böyleyim? Bana gururla engelli kardeşlerim StratoS'a sor diyip yönlendiriyorlar, o bilir diyorlar. BEn burada neyi çok bilirim demişim senin gibi?
5- Satış hedefi 10 araç mıydı?
Ovvv FİAT baya hedefini tutturmuş. Avrupa'nın en çok savan B SUV istatistiğini paylaşır mısın? Hangi dönem kaç adet, bilmek istiyorum. Türkiye'de sondan 5. sırada olan araç Avrupa'da nasıl birinci olmuş, hepimiz bilelim.
6- Sallamak? Bak Fiat Satış Müdürü, ben Ağustos ayına geldik, 2019 fiyat listesi yok diyorum. Bana yok diyip kıvırıp, sallama diyorsun. Böyle mi araç satıyorsunuz müşteriye? 2019 sonu geldi, 2019 model aracın yok senin, direk 2020 den mi başlayacaksın.
Sen stok eritmek için Engelli arkadaşları enayi gördün herhalde. Nasılsa bunlar bir şeyden anlamaz dedin diye düşünüyorum. Ama ben burada hiçbir arkadaşımın hakkını sana yedirmem! Araba neyse odur.
7- Değerli Etimeskut Müdürü, fiyat fayda analizi yüksek olan araç iyi satar, 2. eli de iyi gider. Aksi varsa hesabın yanlıştır. Bence sen ödül diye bahsettiklerini iade et.
8- Şimdi şahsa hakarete girmişsin. Zaten kaçınılmaz olan bu. Baktın olmuyor hakaret. Başka türlü bilgiden konuşamazsın. Yazını şikayet ettim. Boş.
O kadar aşmışsın ki 21 mesajında birde pisko analiz yapıyorsun. Bence sen satış müdürü değil, başka bir iş yapmalısın. Hem daha başarılı olacağını düşünüyorum hem de hedefini tutturacağını.
Tükçe'mi anladığın için 1 sayfa yazdın herhalde ama ben seni anlamıyorum, başka meslek yaparken, tekrar Türkçeyi de okuyabilirsin