Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
belli ki sadece internet üzerinden videolar izleyerek ve ufak çaplı araştırmalar yaparak bu konuya hakim olduğunu sanıyorsun.
Bu başlıktaki tüm arkadaşlara ve daha sonra okuyacak herkese @StratoS adlı kişinin tavsiyelerine kulak asmamanızı rica ediyorum.
Tamamen kirli bilgelik havası, elle tutulur bir şey bildiği yok.
3- Ekmek muahabbetine girip duygu sömürüsü yapmayalım. Anlamak istediğin fakat başka konulara girip dağıtmak istediğin konu şu: Ben hobi olarak öneriyorum başka bir amacım yok, sence ticari olarak öneriyorsun ve ticari amacın var. PARA KAZANIYORSUN ve YANLIŞ YÖNLENDİRİYORSUN..
Sallamak? Bak Fiat Satış Müdürü, ben Ağustos ayına geldik, 2019 fiyat listesi yok diyorum. Bana yok diyip kıvırıp, sallama diyorsun. Böyle mi araç satıyorsunuz müşteriye? 2019 sonu geldi, 2019 model aracın yok senin, direk 2020 den mi başlayacaksın.
Sen stok eritmek için Engelli arkadaşları enayi gördün herhalde. Nasılsa bunlar bir şeyden anlamaz dedin diye düşünüyorum. Ama ben burada hiçbir arkadaşımın hakkını sana yedirmem! Araba neyse odur.
7- Değerli Etimeskut Müdürü, fiyat fayda analizi yüksek olan araç iyi satar, 2. eli de iyi gider. Aksi varsa hesabın yanlıştır. Bence sen ödül diye bahsettiklerini iade et.