Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

dryusuf9436

crv benim de düşündüğüm bir araç. ancak yakıtı korkutuyor.
bir de executive donanımını vermiyorlar. eleganceta da cam tavan yok.

Liste fiyatlarına aldanmayın bütün modellerde çok daha düşük uygun fiyata araç veriyorlar. Mesela Tiguan 1.5 TSİ ACT 150 PS Comfortline DSG model aracı indirim düştükten sonra 142.500 fiyat verdiler.
Bu aracı Engelli indiriminden alınabilir.
Bilginize

100.000TL ye kadar alınabilecek otomatik seçenekleri var mı?

Şu an zam yapmayan firmalar var mı takip eden arkadaşlar.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ODTÜ yü okuyuncaya kadar biraz Türkçe nizi geliştirseydiniz keşke.

@sarıkafa03

"ODTÜ yü okuyuncaya kadar biraz Türkçe nizi geliştirseydiniz keşke."

kime diyorsunuz bunu?

Yeni Araştırmalarım...
1- Tuscon 4x2 elite 145 Bin TL
2- Tuscon 4x4 Elite 150 Bin TL
3- Nissan X-Trail 172,5 Bin TL (Piyasada kalmadı)
4- Nissan Qusqai 138 Bin TL
5- Peugeot 3008 140 Bin TL
6- Citroen C5 Aircross 135 Bin TL
7- Opel Grandland X 138 Bin TL
[h=4]Araçları Trabzonda araştırdım sadece son bir ayda.[/h]

ts61
Modelleri öğrenebilir miyiz? Ben de 141 bin Peugeot 3008 active premium edition teklifi aldım eğer uygunsa alış yapmayı düşünüyorum

arkadaşlar golf 1.6 tdi highline ya da auidi a3 sportback almayı düşünüyorum Kasım ayı mı yoksa Aralık ayında almak mı daha mantıklı ??

tucson elite alan varmı aranızda yada fiyatlar hakkında bilginiz. son fiyat ne istiyor bayiler

hsancay

5008 Dizel 130 beygir tam 8 ileri otomatik Allure Selection Liste fiyatı 295.000 TL.

ÖTV'siz 155.000 TL (Yani 247.000 TL liste fiyatlı) ye düşerse, birde yanına edefli Metalik Renk(Beyaz) ve Advanced Grip Kontrol alırsanız harika bir seçim olur.

Ama GT Line da otomatik sistemleri ile fena durmuyor. Limit 300.000 TL olursa, ve saydığım ekstralar ile onuda 290.000 TL ye bırakırlarsa 181.000 TL lere gelir. (Düz hesap.)

26.000 TL GT Line farkı değer mi onuda bir düşünmek lazım. (Eğer imkanınız varsa.)

@StratoS

Peki limit 300.00 TL olursa bu araç 2019 model olduğu için yine de alabilir miyiz? Gecen hafta 2018 model bir araç beğendim liste fiyatı 240 bin civarıydı. Bir bayi limiti aştığını söyledi. Limit 247 bin değil mi dediğimde de 2018 model olduğu için 2018 yılı limitine göre değerlendirildiğini söyledi.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün hyundai nev otoyu aradım

tucson 4x2 elite 143 bin
tucson 4x4 elite 151 bin dediler (dizel otomatik hepsi). pazarlık yapılabilir gibi geldi bana ilgilenenlerre duyrulur.
plus olmuyormuş 190 binlere çıktığı için .iyiki mart ta elite plus almışım ,şimdi o fiyata sadece elite veriyorlar.

denemeseskontrol

Vergilendirme aracın model yılına göre değil, Trafiğe çıkış tarihine göre yapılıyor. Bana göre size yanlış bilgi verilmiş.

Örneğin, 2017 model araç, bu yıl trafiğe çıktı ve bu yıl mevcut mevzuat üzerinden vergilendiriliyor. Bu yıl ki mevzuatta da ÖTV limiti 247.000 TL.

Geçtiğimiz yıl böyle birçok kişi böyle araç aldı. Tekrar bir sorun isterseniz...
Mehmetyilmaz

Abi ben Elite'i 123.000 TL ye mal etmiştim ya. Tam 1 yıl oldu :)

Seyigit

Mersin bayisinden aldım teklifi alaşımlı jant cam tavan ve kablosuz şarj olan modeliymis prime edition paket dedi yanlış hatırlamıyorsam

bu fiyatlar aracın anahtar teslim fiyatımı ?

Ortopedik engelliyim 200 Bin tllil araç aldığım zaman bana anahtar teslim fiyatı ne olur hesaplama formülü ne bir türlü çözemedim, Bayii tarafından haşlanmayalım

en basit yolu XXX / 1,5 = çıkan sonuç
örnek 200 / 1,5 =133 333 tl

isobay34
Kugayı bende araştırıyorum kalite algısı yüksek geldi cam tavan yok karizması yüksek
test sürüşü yaptım fiyat konusunda diğerlerinden ucuz sebebi de sanırım cam tavan olmaması

Ekim ayında benzinli elegance (en full) passatı 155 bin tl ye sattılar, tüm bayileri aramıştım ama araç bulamamıştım, ellerinde kalmamıştı, muhtemelen bu zamla birlikte artık kapsam dışına çıktı. 7 bin tl zam gelmiş. Kasım Aralıkta indirim yapacaklarına bindirim yapıyorlar, Ocak ayını bekleyeceğiz artık hayırlısı

Kuga titanyum model için 132 000 tl fiyat aldım fakat benim işlemler 4 kasımda başlayabiliyor.O yüzden fiyat listeleri güncellenecekmiş şimdilik alamadım.
Pazartesi günü aynı şartlarda olursa kuga yı almayı düşünüyorum

Mami Junior

Evet yeni kasa gelicek gibi
sanırım yeni kasa ötv limitlerini zorlar
ondan ziyade benim limitleri aşar

Üst Alt