isobay34
Belirttiğiniz araçların segmenti farkı. 5008 D segmenti diğerleri C. Önce siz nasıl bir araç istediğinizi kafanızda netleştirin, sonra tavsiye verelim.
emrah1986
Niyet olarak bende sizinle aynı fikirdeyim. Zaten "en çok kar elde edilecek araç" yorumunu en az değer kaybı diye yorumlayayım diye düzelttim. Bu iş kar payı almak, kazanç elde etmek meselesi değil. Öyle olsa Meclis'deki değerli Vekiller 247.000 TL limiti getirmekle doğru yapmış demeliyiz. Bu iş engellinin ihtiyacına yönelik araç alması.
Bu kar bakış açısı yanlış ama engelli arkadaşlar böyle değil de farklı düşünüyorlardır diye sizin gibi tekpi gösterip, " aymazlık" diye yorumlamayalım.
Şunu unutmayın ki, evet elbette 5 yıldan sonra satımda zarar olmaz. Ama ya 1 yıl sonra satmanız gerekse? ÖTV'sini ödeyeceksiniz. Eğer marka/model değer kaybı fazlaysa elinize geçen para verdiğiniz paradan az olacak...
Yani arkadaşlar bunu düşünüyorlardır diye yorumlayarak cevap verdim. Bence olumlu düşünelim ve sizde böyle düşünün
amiira
İyi tercih, güle güle kullanın.
Serengeti70
CR-V yakın geçmişe kadar C segment di. D segmente geçiş mazisi çok yakın bir mazi. X1 de düne kadar D segment olarak görülürdü hatta piyasada hala öyle görülüyor. c segment mazisi çok yakın.
Bunu geçtim, kalite olarak kıyas götürmez. Değer kaybı olarak hiç kıyaas götürmez X1 her zaman öndedir. Bunu kendi orjinal benzinli motoru ve vites kutusu için yazdım. Dizel modeller için bu yorum yapılmayabilir. Ama benzinli CR-V ile X1 kıyaslarsak sürüş konforu, dinamikleri ve genel araç konforu olarak X1'dir. Ek sürüş sistemleri BMW'de çok pahalı olduğu için CR-V sadece o konularda öne çıkar. Ama dediğim gibi fiyatları aynı olsa 1 sn bile düşünmeden X1 alırdım. (CR-V sadece test ettim. X1 kiraladım ve yaklaşık 1 ay kullandım.)
mkemal78
Spordan kasıt nedir? Coupe araçlar mı? 4 kapılı, iyi kaçan premium C bakıyorsanız Audi A3 gibi, 1 Serisi ve A serisine de bakabilirsiniz.
ugir
Evet, 5 yıl.