shostkovich
Daha önce karşılaşmadığım bir soruydu. Normalde ÖTV'siz aracı MTV'siz de olması lazım. Diğer aracı MTV'li hale gelir. Ve diğer aracını alalı 5 yıldan fazla oldu değil mi?
İstemeden yanlış bilgi vermememiz adına, Trafik Vergi Dairesine bir uğrayıp sorabilirsiniz. Ama bana göre ÖTV'siz araç MTV'siz olur ve diğer araç MTV'li olur.
boratan
Yine bir yanlış bilgimiz var. Aldığım dönemde Dizel modeli ile Turbo benzinli modeli arasında fiyat farkı yok, hatta benzinli model 2.000 TL daha pahalıydı. Çok kez yazdım, okumamışsınız. Şuan Dizel araçlar en ucuz dönemlerini yaşıyor, bu fırsatı kaçırdığınızla kalırsınız...
Bu arada 20.000 TL farkı kabul etmişsiniz. Madem o kadar paranız vardı, keşke bir X1 yada XC40 alsaydınız
Dediğim gibi eski yakıta katkı koyma dönemi biteli çok oldu. Ve cezaları çok büyük. Sizin söylemlreiniz çok eskide kalan söylemler.
Videolar çok güzel. Ama cevap vermemişsiniz, madem performans bu kadar önemliydi, keşke o paralara Turbo Passat, Superb hatta S60 baksaydık size...
İlla SUV istedim deseydiniz de, yine o paralara X1 ve XC40 alabilirdiniz TURBO
Honda CR-V verdiğiniz paraya göre sunduğuna bakıldığında çok afaki pahalı bir araç. Ve satış sonrası hizmetleri ve bakımı da aşırı pahalı.
Ben bana araç soran arkadaşlara o parayı CR-V ye vermeyin, yazık diyorum.