Öncelikle iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler. Toplu cevap vereceğimden etiketleyemiyorum. Renk seçme şansım olmadı, olsa Siyah tercih edecektim. Platin gri+siyah tavan oldu. Fiyat 147 civarı. Benzinli benim tercihimdi çünkü daha sessiz ve daha güçlü bir motor istiyordum ayrıca aracı şehir içinden ziyade şehirlerarası kullanmak durumunda kalacağım. Dizel muadili normalde 2.0 olması lazım ancak ülkemizde bu mümkün olmuyor ya da en azından 1.6 dizel 150 PS civarı bir kombinasyon olsa belki dizel tercih edebilirdim. Yaklaşık 800 km yol yaptım bugün, 110-130 arası kullandım genelde, üç kez (Ankara, Kayseri, Malatya) şehir trafiğine de girdim ortalamam 7 litre. Motor, sürüş, konfor ve güvenlik özellikleri çok keyifli bir araç, yalnız basit gibi görünen ama bence olmaması gereken iki hata/kusurla karşılaştım. Birincisi ön cam silecekleri suyu sürücü camına da sıçratıyor, ikincisi de cam tavanın altındaki perde çok ince. Bir kaç sihirli dokunuşla premium bir araç bile olabilecekken böyle basitlikler yapmaları çok ilginç!
Ciddi düşünen arkadaşlar varsa özelden yardımcı olabilirim, aldığım bayiden daha iyi fiyat veren olmamıştı.
Fotoğraf yüklemeyi beceremedim, bilmiyorum cep telefonundan yazdığım için mi fotoğraf ekleme butonu görünmüyor!?