Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

Defne1234

Şu dönemde zarar edilecekaraç yok aslında. Sadece hızlı satılacak araç olabilir. Zaten Passat ve Tiguan'da segmentlerinde bu hız kousunda iyi araçlar.

Bence Tiguan içinde güzel tercih olmuş. Sadece manuel değilde otomatik olsaymış dedim.

Hayırlısı olsun.

StratoS

Aynen oyle zaten uygun aldigimiz icn kazanarak satmakda sknti yok..ama ww ler daha kisa surede satiliyor ..malesef tiguan otomatik dizel yok ..benzinli dsg var hemde dizelden uygun..ama dsg bana sart neden dizel dsg yapmazlar cidden anlam veremiyorm dun bayideki arkadasada soledm oda cok isteyen oldugunu soylemisti..sedan olursa kesnlikls 141 bin tl fiyata dsg dizel passat alicam..suv olursa vites degisikliginden dolayi 3008 vazgectm tucsn n line bekleyip alicam..hayirlisi bakalim..dun arkadasim q2 aldik guzel araba ama 155 bine daha genis araba alirdim ben..

Teşekkürler,kazasız belasız sürüşler herkese..

Daha önceki aracım cam tavanlı 2011 tiguan benzinli idi.

Tiguan Otomatik dizel olsaydı tercihim otomatikten yana olurdu.Ancak benzinli otomatiği tercih etmedim.

Business passata o yüzden kayacaktım ancak araç olmayınca(ya da koyu renk olunca)tercihimi tiguandan yana kullandım.Highline dizel manuel çok aradım ama Türkiye'de bulamadım.

Kısmet bu işler..

Defne1234
155 bandında belki passat elegance olabilir.business 142.500 adana osmaniye bayi verdi.141.500 etimesgut doğuş verdi.Cam tavansız ama bu araçlar...

shostkovich

Ben benzinli/dizel olayına dikakt etmemiştim. Dizel için 250.000 TL diyor. üst limitten alsanız 153.000 TL yapar ki çok iyi almışsınız. Bu arada model açıklamasıda SCR yazıyor. O nedir?

StratoS

Şu an lansman fiyatı olduğu için bu fiyatlara geliyor.Normal ÖTV indirimi olmadan isteseniz 195.000 TL ye satıyorlar galiba.(hurda teşviği sebebi ile)..ÖTV indirimli alırsanız 208.800 TL

SCR emisyon adblue dedikleri sistem emisyon azaltımı için diye biliyorum.

SUV araçta Seat ateca dizel otomatik full olanı da çok beğenmiştim.133 bandında fiyat söylemişlerdi.Ancak bayiler arası fiyat farklılıkları sebebi ile tiguana geri döndüm.

StratoS aynen kardeşim benimde illaki premium araç olsun diye bir isteğim yok ,bizimkisi sadece laf işte.inanılmaz şekilde tucsonu çok sevdim,inanırmısın sırf arabayla gezmek için akşamları saçma sapan mazaret çıkartıyom kendime hadi diyom eşim ve çocuklara gidiyoruz ,nerden çıktı diyolar şimdi durup duruken .iyi ozaman diyorum ben tek giderim hemen atlıyom arabama sırf sürmek olsun 6 ay oldu alalı hala binerken yeni almışım gibi biniyorum inanılmaz zevkli bir araç üstelik senin kadar değişik araç kullanmasamdfa bu benim 4. farklı aracım ama sanki ilk aldığım araçmışçasına her seferinde heyecanla biniyorum,ve tüm arkadaşlarada kesinlikle tucsonu öneriyorum. İnşallah sende istediğin 5008 i alırsın gerçi seninde daha 4 senen var ozamana kadar kim bilir ne değişik araçlar çıkacak.

Mehmetyilmaz

:) Aynı araçlar ve aynı modellerle elbette 5008 istiyorum. Dediğin gibi başka araçlar gelir, belki 5008 de 7 koltuk seçeneği kalkar, elbette tekrar düşünürüm. Ama şuan fiyat ve boyut olarak bana tam oluyor.

Tucson ile ilgili bende geziyorum çok... Geçtiğimiz hafta oğlana ben baktım, uyutamadım attım arabaya 1 saat dolaştık, arkadasızmış :)

Beni en çok iç hacmi ve buna rağmen yakıt tüketimi mutlu ediyor. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Mehmetyilmaz

Hocam senin için aradım bayiyi :)
2018 olarak sadece benzinli varmış ve dolu paket varmış. Yaklaşık 350 bin TL civarı dedi.
2019 dizellerde de yine orta paket o fiyatlara veriyorlarmış.

Ama bence yıl sonuna daha uyguna bırakabilirler. Çünkü telefonda fiyat vermek yerine, yerlerine davet edip orda görüşme talep ediyorlar.

Ama gerçekten çok hoş araba.

Mami Junior eyvallah . bendceede araba çok hoş ve lüks duruyor ,bana sorsaydın bende görüşmüştüm zaten bayiyle o yüzden dedim bize gelmez diye ,hatta ilk bu yılın başında aradım ozaman dahada pahalıydı ve telefondaki kişi bana bizim araçlar premium araç beyefendi bu yüzden engellilere veremiyoruz devlet kabul etmiyor gibi saçma sapan bişeyler söylemişti ,yani limit yetsede onlara göre premium araç olduğu için alamazmışız ,ben kadının fazla bilgisi olmadığını ve bazı şeyleri karıştırdığını farkettiğim için uzatmadan peki deyip kapatmıştım.
ama yine söyliyim Olmaaaaaz bize Vermezleeeeeeer (fenere geç ,geç fenere:) kırmızı çizgideki spor programından bir alıntı)

Mami Junior

Mehmetyilmaz

Üstatlar birde şunu düşünün. Hadi bu aracı indirimle aldınız. Servisi az bakımı pahalı, kaskosu/trafiği pahalı... Ne yapceniz? :)

@StratoS [FONT=sans-serif]@[/FONT]Mami Junior

orası zaten apayrı bi sorun artık citroenden de ayrılmışlar, koskoca istanbulda yetkili satıcı sadece birtane oda bana uzak servisleride iki tane onlarda çok uzak alınmaz yani boşverin . tamam konu kapanmıştır almıyoruz ds7 ve ds3 leri :) yalnız arabalar çok güzel haaaa

Kamu bankalarının kredi kampanyasının yanında bazı otomotiv şirketleri belli miktarlarda krediler için yüzde sıfır faiz avantajı sağlayarak kampanyalara hız verdi . Opel, Renault ve Dacia Ekim ayı kampanyalarını duyurdu

Opel’in tüm modellerinde geçerli sıfır faizli kredi kampanyası 100 bin TL’ye varıyor.
Alman otomobil üreticisi Opel, Ekim ayında devreye aldığı iddialı kampanya ile Grandland X’ten Insignia’ya, Astra HB’den Combo’ya geniş ürün yelpazesinde 100 bin TL’lik yüzde 0 faizli krediyi 15 ay taksitle sunuyor. Finansman kampanyasına ek olarak Opel severler, bahsi geçen modellerde takas desteğinden ve showroom’lara özel indirimlerden de faydalanabilecekler.
PEUGEOT'TAN TÜM MODELLERDE FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI
Peugeot Türkiye, kamu bankalarının anlaşmalı kredi uygulama koşullarını sağlamanın yanı sıra tüm modellerinde yüzde 0 faiz fırsatı sunuyor.
Peugeot Türkiye'nin açıklamasına göre, şirket, tüm binek modellerinde ve zor işlerin kolay yolunu sunan hafif ticari modellerinde sunduğu rekabetçi finans kampanyaları ve ek fırsatlar için tüm müşterilerini Peugeot Yetkili Satıcılarına bekliyor.

Otomobil devleri fazileri sıfırladı (Ekim otomobil kampanyaları) - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Öncelikle iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler. Toplu cevap vereceğimden etiketleyemiyorum. Renk seçme şansım olmadı, olsa Siyah tercih edecektim. Platin gri+siyah tavan oldu. Fiyat 147 civarı. Benzinli benim tercihimdi çünkü daha sessiz ve daha güçlü bir motor istiyordum ayrıca aracı şehir içinden ziyade şehirlerarası kullanmak durumunda kalacağım. Dizel muadili normalde 2.0 olması lazım ancak ülkemizde bu mümkün olmuyor ya da en azından 1.6 dizel 150 PS civarı bir kombinasyon olsa belki dizel tercih edebilirdim. Yaklaşık 800 km yol yaptım bugün, 110-130 arası kullandım genelde, üç kez (Ankara, Kayseri, Malatya) şehir trafiğine de girdim ortalamam 7 litre. Motor, sürüş, konfor ve güvenlik özellikleri çok keyifli bir araç, yalnız basit gibi görünen ama bence olmaması gereken iki hata/kusurla karşılaştım. Birincisi ön cam silecekleri suyu sürücü camına da sıçratıyor, ikincisi de cam tavanın altındaki perde çok ince. Bir kaç sihirli dokunuşla premium bir araç bile olabilecekken böyle basitlikler yapmaları çok ilginç!
Ciddi düşünen arkadaşlar varsa özelden yardımcı olabilirim, aldığım bayiden daha iyi fiyat veren olmamıştı.
Fotoğraf yüklemeyi beceremedim, bilmiyorum cep telefonundan yazdığım için mi fotoğraf ekleme butonu görünmüyor!?

[FONT=sans-serif]@[/FONT]Mehmetyilmaz StratoS

Zaten bu fiyatlarla alınacak gibi değil. :)
Ben mercedes GLB yi bekliyorum, orta sınıf suv lara yeni bir soluk getirebilir.

yeni araç alan arkadaşlar bilgi pylaşaırsa yol göstermesi açısından çok iyi olur. liste fiyatı ve kaça aldıgınızı yazınız

Merhaba arkadaşlar ford kuga hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim, nasıl bir araç kullanımı nasıl? tavsiye edermisiniz.

karizmatikmen

Ford ile ilgili genel geçer durumlar vardır. Araçlar kalitelidir, sağlamdır o konulara girmeyeceğim. Sadece araçlarında (istisnalar kaideyi bozmaz) rakiplerine göre bir miktar fazla yakar.

Fiyatları uygun gibi gözükür ama donanımları rakiplerine göre eşitlediğinizde fiyatlar çok yükselir. Yani biraz donanımdan kazanırlar diyebiliriz.

Kuga'da 6 ileri çit kavrama bana göre yetersizdir. Bu yüzden zaten dediğim gibi bir miktar çok yakar. Benzinli 182 hp 1.5 motoru ile 100 km de 9-10 lt altına yakmanız çok zordur. (İstisnalar kaideyi bozmaz.)

Dizel 120 hp motoru da emsallerine göre biraz hantaldır. (Pejo 130 hp, Hyundai 136 hp, Opel 130 hp sattığnı düşünürsek...)

Uzun lafın kısası, motor olarak ya biraz ağır bir motor ya da bana göre çok tüketen bir motoru tercih etmeniz lazım. Donanımlı bir kuga istediğiniz de rakiplerinden hiç aşağı kalır yanı olmadığı gibi limitleri zorlayabilirsiniz.

Ama araç kült bir modeldir, geniştir ve dediğim gibi sağlam ve kalitelidir.

Arkadaşlar merhaba.
Xtrail mecaramızdan sonra (bayilerde hep 7koltuklu var) donanım özelliklerinin doluluğu sebebiyle quasqai platinum premium pack alalım diye karar verdik çok şükür.
Bayileri aradım yok. Ne zaman gelir diyorum. Belli değil gelirmi gelmez mi belli değil diyorlar anlayamadım.
Bu durumda Pejo 3008 GTline donanımını ötv muaf alabilirmiyiz diye bayiye sordum 5-6 aydır GTline donanımı gelmiyor dediler. Anlayamıyorum bu işi. Sanki üst donanımlı araçları satmıyor, satmak istemiyorlar gibi bir durum hissettim. NE dersiniz, fikri olan varmı.

zam gelecek dıye yok dıyorlardır....yag seker tup saklanırdı karaborsa yaparlardı araclarda oyle olacak herhalde :)

Yakıt fazla birde 7 koltuk istemiyorum. KEsainlikle güzel araba ama taktım kafaya 7 koltuk istemiyorum.

Serengeti70

serengeti bu arada bu yenı cıkan guvenlık sıstemı sadece dızel pakette varmıs? bılmıyorum bunu yazdınmı yada benmı goremedım.lpg ve benzın modelde sensıng mıydı adı artık bılmıyorum.

Arkadaşlar yüksek paketler vergi bakımından ağır olduğu için satılmıyor dolayısıyla firmalar getirtmiyor ve üst paketteki bazı donanımları orta pakete ekleyip yeni isimle piyasaya sürüyor.. tavsiyem orta paket 3008 almak yerine full paket c5 aircross almaktır.. ötv indirim sayesinde zaten uygun alıyoruz, alabildiğiniz en yüksek paketi alın, satılmaz 2. eli şöyle böyle demeyin her malın bi alıcısı vardır..

Üst Alt