okans
Kazasız belasız. Bence güzel bir seçim olmuş. fiyatı da harika olmuş. eslim aldığınızda bir foto bekliyoruz
boratan
Şu dönemde her aracın 2. pyasası vardır. CR-V ben çevreme önermiyorum. Çünkü sunduğuna göre çok pahalı bir araç.
ugir
5008'i 154.000 TL yani 247.000 TL ye düşürmüşler abi. Yani yaklaşık 50.000 TL indirim yapmışlar. Araç stokta olan araçsa kur avantajı olabilir, birde bayi indirimi ile alınabilir hale gelmiştir.
Bu yüzden hep diyorum ki, önce hedef belirleyin, almak istediğiniz aracı seçin. Sonra gidip pazarlık yapın, olmuyorsa başka araç bakın...
Harbi0640
Elite Plus otomatik sürüş sistemlerine sahip. Yeni tercüme ile "Akıllı araç". Ben o kadar fark vermeyi istemedim. (Bulunduğum dönemde de limit üstüydü. )
Ben olsam şuanda parasına göre en iyi seçenek N-Line modelini tercih ederdim. Ancak sportif çizgiler bana uygun değil derseniz Elite tercih edebilirsiniz.
mkabakci1
Forester çok yakmıyor mu?
Arkadaşlar yanlış yönlendirmelere girmeyin. 100 km 10 lt benzin yakması ne demek?
Ben dizelde 6 lt yakıyorum.(Şehir içi) 15.000 km (1 yılda ortalama yapılan km değeri) 5.925 TL (Dizel Opet İzmir 6,58)
Forester 10 lt benzinde 15.000 km de 9.855 TL (Benzin Opet İzmir 6,93)
Yıllık Fark: 3.930 TL
5 Yıllık Basit Hesap Farkı(Dizel&Benzin fiyatı sabit varsayarsak): 19.650 TL
Yani çok yakmıyor %110 ÖTV dediğiniz araçın 1.6 Dizel aracıma göre yakıt farkı 5 yılda yaklaşık 20.000 TL. 15.000 km den fazla yaparsam daha da çıkacak.
Forester limitte olsa bile ben önermiyorum. Çünkü hem yukarıda bahsettiğim basit hesapla yakıtı ve 2. elde MTV den dolayı satma sıkıntısı sebebiyle...
Ayrıca, servisinin az oluşu, emsallerine göre pahallı oluşu, indirimle limite inse bile kasko değerinin fazla oluşu sebebiyle Trafik&Kaskosunun emsallerine göre yüksek oluşuna girmiyorum.
İllaki D segment araç istiyorsanız 5008 ve Kodiaq çok daha iyi araçlar...
(4X4 arazi persormansına, subaru kalitesine diyecek sözüm yok elbette. Ben ekonomik yönden değerlendirdim.)
hsancay
Neden 2.0 ÖTV'si yüksek araçlar ile ilgili çalışma yapayım, onu anlamadım?