Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

5008 selection aracımı teslim alıyorum.Bursa Peugeot Baykardan Serkan Bey 5008 ve 3008 için yardımcı olabilirim diyor.Bilgilerinize.

5008 limit dahilinde mi

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okans

Hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşüler dilerim. Adaptif cruise control var mı acaba, ve ya opsiyon olarak eklenebiliyor mu?

3008 fiyat almadım.5008 selection limit dahilinde veriyorlar.opsiyon ekleme sürecini sormadım.

Okan Allah kaza bela vermesin güzel gunlerde kullan.fiyat paylaştınmi atladım mi gormedim mi acaba

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracı 154000 TL ye aldım.Arka difüzör 250 TL.Extra bir talebim olmadı.

Tiguan higline paket için 164 bin fiyat dediler bugün hiç alan oldu mu normalde limit üstü idi..crv ile kıyaslar iseniz ne dersiniz crv Elegance paket 160 bin

5008 ne renk var Bursa bayiinde bilginiz var mı. Birde hafızalı koltuk varmı aracınızda.

5008 koltuklar hafızalı, araç yok.Talep ediyorsunuz 20-25 gün içinde temin ediyorlar.Renk biraz şans işi.Ben beyaz veya tekno gri olabilir demiştim.Tekno gri bulabildiler.

dryusuf9436

Hocam doğuş oto bana Aralık ayında gelecek dedi. Şu an stokta yok. Direkt doğuş oto dan alabilirsiniz. Diğer bayiler vermiyor

Bursa bana higline paket olmuyor size comfortline verebiliriz 151bin civarı fiyati olur dediler .. dün Kocaeli'nde idim bayiye baktım higline olur limit dahilinde çekebiliriz dediler ve 164 bin fiyat söylediler..sizin dediğiniz fiyat higline için mi isobay34

dryusuf9436

Hocam acelen yoksa Aralık ayında gelecek higline bekle derim. Ben de aynı şekilde araç bekliyorum. Higline DSG için özel indirim alıp 155 veriyorlar. Sakın comfortline alma. İstanbul'daki doğuş otolar ile görüş kaporani ver bekle.

Aralık ayını beklemek sıkıntı değil tabiki.. Kocaeli de Tiguan higline 26 Kasım da gelecek dedi bana..tesekkurler kardeş bilgi için
isobay34

Skoda kodiaq tsi 150 beygir 2019 model 15000 kmde 120 bine alicam ne dersiniz ? Sifiri 145 dediler..ama

dryusuf9436
Sunrofflu ekleyip 140 aliriz sanki ? O paraya 3008 var kafa karisik ikisi arasinda kaldim gbi..kodiaq baya buyuk q7 gbi

Atmaca07

Tucson Nline paket 276.000 TL. Ama indirimle 247.000 TL ye verilebileceğini düşünüyorum. En kötü yeni limitlede alabilirsiniz.
mutineer901

DS7 için gerçekten fiyatların 325.000 TL den başladığı gözüküyor. Resmen tüketiciyi kandırıyorlar desenize... Gelde güven duy bu saatten sonra.
okans

5008'iniz hayırlı olsun. Bir foto bekliyoruz :)

merhaba,
bildğiniz üzere kamu bankalarının yerli araç için kampanyası ve 31 aralıkta sona erecek.Dün satıcıdan bir bilgi aldım.Aralık ayında araçlara zam geleceği.bende biraz atarlandım dedim devlet indirim fayda sağlayın diyor sizlerde halen zam derdindesiniz.Satıcı ise abi bu kampanyada yerli oto firmaları araç başına 5ooo Tl ödeme yapıyorlar bu nedenle bu zam oluşmaktadır.Bu arada kasım ayı ıcın toyota arac stok yokmuş.Suv a para yetmıyor denklesmıyor yerlıye donelım dıyoruz zam zam zam kasıkla ver kepce ıle al.

dediğin gibi yaptım maslak doğuş ile görüştüm 155.150 TL fiyat söyledi sigorta ve kaskoyu bizden yapmanız gerekiyor dedi kapora yatıracam birazdan
isobay34

3008 ıcın fıyat alan yokmu peki:)

Üst Alt