Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

Yakın zamanda honda cıvıc için fiyat alan oldumu alındıysa hangi bayiden bilgi verebilirmisiniz

118 executive ayisigi

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

paramız 4x4 95 beygir dustera yetiyor sizce duster nasıl

kesin bilgi aralık ayında toyotaya zam gelecek demiştim arac fıyatı 184000 olan arac 189000 hbrıd flame xpack.

O zaman hata vardır :rolleyes: ama eğer 43 yılı doldurduysanız, 44 yaşının iöinde olmanız gerekir düye düşünüyorum. bence mantıklı. 42 baya garip bir sonuç olmuş :)

Kotan

Duster, güzel araç. Segmentinin en ucuzu. Mutlaka + Garanti ile alın. (Hediye de ettirebilirsiniz.)

Arkadaşlar merhaba; Bu karar aşaması gerçekten yoruyor insanı. Gemileri yakıyorum 5008 Allure Selection alayım diyorum, pat bir bayi diyorki 3008 GT line ötv muaf satılabilir aralık ayında. Bu durumda 5008 alsam 15 gün sonra mutsuz olucam. Almasam belki 15 gün sonra 5008 ötv muaf satılmayacak. Bu arada 2008 yeni kasası çıkğıtından dolayı 3008 ve 5008 yakında değiştirir ve eldeki araçları satmak için uğraşır diye düşünüyorum. 2 arada 1 derede kaldım hesabı ne yapacağımı bilmiyorum. Nissan Qasquai premiıum pack bekliyorum 2 aydır sadece donanım özelliğinden dolayı. Ne dersiniz 5008 kullanan yani alanlar ne der acaba.

qasqai ve 5008 kıyaslanmaz bence.qasgaide bir cok donanım yok 5008 e gore ayrıca bagaj durumu cok kucukgeldı bana.tuscon bıle daha guzel ve ferah qasqaıye gore.

Hocam qasquai platinum Premium Pack donanımına baktınızdamı konuşuyorsunuz.

toprak_55

Baktık evet en basiti diyorum bagaj ha bagaj umurum değil dersen ayrı.zevk meselesi birde gönlün neye yatiyor ise artık.

toprak_55

Yine elma ile armut kıyaslamasına girdik.

Segment bazlı araç bakmanızı daha önce önermiştim. QQ C segmentinin en küçük aracı, 5008 ise D segmenti bir araç...

Passat ile Jettayı kıyaslıyor musunuz?

Büyük araca ihtiyacınız varsa 5008 akın, yoksa 3008 alın geçin. Kafa karıştırmanıza gerek yok.

3008 in ve ya 5008 in gt line paketi gelecekmiymiş aralık ayında. Gtline olmadığı için başka markalara bakıyorum şu sıralar. Sıkıcı olsada Passat ve ona göre daha hoş görünen superb i inceliyorum.
StratoS siz ne dersiniz bu iki araç için? 2014 Peugeot 3008 den sonra alışması zo olur mu?

kenai

SUV ve MPV'ye alışan için(yüksek araçlara) Sedan araca geçmek zordur. Bence kafanızı karıştırmayın...

StratoS
Teşekkür ederim üstad. Bende aslında biraz da başka türlü araç kullanmak istiyorum geniş bir sedan olabilir mi diye bakınıyorum.

bu 3008 le 5008 in arkasını görünce midem bulanıyor nasıl bu aracı almayı düşünüyorsunuz. içide bir okadar güzel ama yinede itici.

arkadaşlar dolar döviz yükselmiyor aksine inme egiliminde ama araçlara yine zam yapıpılıyor. önce döviz arttıgı için zam yapmak zorundayız diyorlardı. dolar kruna endeksliyiz diyorlardı. peki şimdi ney endekslisiniz sonrada araba piyasası kan ağlıyor diyorlar ağlama dubarası yapıyorlar inanın hangi bayiye gitsen bizde bu var gardaş yirsen bu yimezsen götüne baka baka git diyorlar.
ASIL KONU YA GELİRSEK SİZCE 2020 YAZ AYLARINA DOĞRU NİSAN MAYIS GİBİ DURUM NE OLUR. ÇOK FARK GELİRMİ DERSİNİZ 220 BİN LİRALIK BİR ARAÇ NEKADAR OLUR

arkadaşlar citroen c5 aircross alan var mı, şu an alma imkanı var mı (shine paketi)

temmuzdan beri suzuki jimny takip ediyorum temmuzda ötv muafiyetli fiyatı 90 bin tl olan araç kasımda 132 bin tl bu nasıl bi iş akıl sır ermiyor

Victory09
Otoyol sürüş paketi ve park asistan paketi var mı?

Defne1234
Tuscon Nline paketi vermiyor hyundai. Burnun dan kıl aldırmıyorlar. Keşke verseler de kurtulsak.

Evet. Premium plus var. Yakıt hariç çok seviyorum. Lpg maalesef uygun olmuyor bunlara. Olsada tercih etmem. Trafik olan şehirlerde çok kullanışlı değil yakıt bakımından. Soğuk havada sarfiyat çoğalıyor. Sizede tavsiyemdir. Muayenede aracınızın sürekli dört çeker olduğunu belirtin. Bozuluyormuş.

Kotan araca baktinmi çok küçük ve yskit çok yakar

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defne1234

Günaydın,

Yaklaşık 172.000 TL (Rakamları yuvarladım.)

Ama min 10.000 indirimsiz zaten almayın. Yani zam gelse bile o aracı 265.000 TL bandında almak mantıklı. (ÖTV'siz 160-165.000 TL)

Üst Alt