Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

PTT kurum ödemeleri hesabıma aktar butonu çıkmış

Fatura zaten ptt ödeniyor aktarım yapılmıyor yanlış bilgilendirilme yapıyolar lütfen böyle şeylere itibar etmeyiniz

Ebru101

Kendinize gelin
Geçen ay elektrik desteğini ben ve buradan birçok kişi nakit olarak aldı var olmayan bir şeyi neden varmış gibi gösterelim bazen insanı o kadar pişman ettiriyorsunuz ki forum'a giresimiz bilgi paylaşmamız gelmiyor

ARZU NUR YILMAZER
Arzu hanım yanlış anlamayın beni ben geçen ay elektrik ödemsini aktardım işlem başarılı olmasına rağmen transfer gerçekleşmedi ptt müşteri hizmetlerini aradım elektrik ödemeleri başka hesaba aktarılmıyormuş bunu burda iddia eden tek kişi sensin

Fatma mehmet
750 lira aile destek ödemesi konusuna girin orada diğer alanları da göreceksiniz canınız nasıl istiyorsa öyle hareket edebilirsiniz gerçekten pişmanım sizlerle bilgi paylaşımında bulunduğum için kalem hanımın neden formu bıraktığını şimdi daha iyi anlıyorum
E-devlet üzerinden yapılan bütün işlemlerin daha sağlıklı bilgisini ve PTT kurum ödemelerindeki yardımların tamamının istenilen banka ıbanına aktarılabildiğini e-devlet destek hattı 160'ı arayarak da teyit edebilirsiniz sayenizde kendimi yalancı gibi hissediyorum

Benim anlamadığım ödeme başlangıç tarihi 04 Kasım olan bir ödeme, nasıl oluyor bugün başka hesaba aktarılabiliyor. Bunu yaptığını söyleyen arkadaşımız atacağı ekran görüntüsü ile bunu kanıtlayabilir. Ödeme günü gelse ve ptt kartı olmasa anlarım, ama daha ödeme günü gelmemiş bir paranın banka hesabına aktardım demek, ne bilim.. bilemedim.

Bu aile destek paketi hangi gün sisteme düşüyor bilen var mı?

Kasımın 5 inde düşmesi gerekiyor geçen ay öyle oldu bu ay öyle olur umarım

cuneytdj

[FONT=Arial]..Ki zaten "PTT'de bekleyen aktarılabilir ödemeniz varsa, PTTBank hesabınıza veya başka bir banka hesabınıza aktarılması için yukarıdaki "Hesabıma Aktar" düğmesine tıklayınız." diye bir açıklama da var sayfada.
En alttaki tabloda da; "şu nolu sosyal karta şu tarihte (önümüzdeki ayın 5-9'unda) aktarılacak" deniyor.
Yani teknik olarak ay bitmeden başka bankaya para aktarmak mümkün gözükmüyor.
Ama ben aktardım diyen arkadaş sosyal kartını iptal ettirmiş, ondan mıdır? Pek mantıklı gelmiyor. Bence sistemin o anlık bir açığı olmuş belki. Riske girmeye değmez. Parayı aktarısınız arafta bir yerde kalır falan.[/FONT]

ARZU NUR YILMAZER Ben maaşımı Ziraat hesabıma aktardım ama E-Devlet üzerinden tekrar baktığımda ödenecek kayıt bulunamadı yazıyor.

Kasımın 5 inde düşmesi gerekiyor geçen ay öyle oldu bu ay öyle olur umarım
Sisteme düştüğü anda çekiliyor mu yoksa çekim tarihi farklımı oluyor ilk defa alacağım için bilmiyorum ayın 5 i Cumartesi 6 sı pazara rastlıyor da

Ben elektrik desteğini genelde kullanamıyorum fatura ile bizzat kendimin ptt ye gelmem gerektiğini söylüyorlar 1 derecedeki akraba ile göndersem yine problem çıkarıyor gişedeki memurlar. Bu konuyu cimere yazdım bir sonuç alamadım. Burada bu konuyu okuyunca sevindim nakit ödense daha iyi olur diye faturaları onlayn ödüyorum. Dün ptt ye gitme fırsatım oldu. Gişe deki memura sordum elektrik desteği yardımı nakit alınabilir mi diye fatura üzerinden ödeme oluyor öyle bir şey yok dedi. Evet e devlet uygulamasında hesaba aktar diye bir bölüm açılmış ama hatta benim elektrik desteği birikmiş görünüyor ama hesaba aktar dediğim de olmuyor.

ARZU NUR YILMAZER Ben maaşımı Ziraat hesabıma aktardım ama E-Devlet üzerinden tekrar baktığımda ödenecek kayıt bulunamadı yazıyor.

Şuan bekleyeceksiniz
Ben bu işlemi maaştan günler öncesinden yaptığımı söylediğimde beni yalancılıkla suçladılar bu forumda o andan itibaren pişman ettirdikleri için artık buradan bilgi paylaşımı yapmıyorum sadece size yardımcı olabilirim ve muhtemelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı PTT'ye para yatıracak PTT'de parayı aktardığınız bankaya transfer edecek şu an bir nevi talimat verdiğiniz gibi bir şey oldu �yi akşamlar diliyorum sizin sayenizde bana yalancı diyenlerin haksızlığını görmüş olduk teşekkür ederim

Şu aile destek paketi de sisteme düşseydi artık, bende denerdim

Ödeme tarihî gözüküyor ılk alacaksanız ya ptt den yada sosyal kartınız varsa ordan çekeceksiniz zaten mesaj geliyor ptt den hayırlı olsun güle güle harcayın barda kardeşim

Bursali

Henüz devam ediyor yazıyor tarih de belli değil ben başvurmamıştım saat üzerime değil diye Tşk ederim

Barda5 sordum kuruma benimde aynı devam ediyor ama ödeme tarihi belli değil. başvuru çok olduğu için. ödeme planına dağil olursa. ayın 4 ü gibi belli olur ara ara e devlet üzerinden sorgula dediler.

Elektirik desteğini soruyorsanız ayın 1 den sonra ptt şubelerinden faturanızı odeyebilirsiniz faturadan yatan miktar düşülüyor

ARZU NUR YILMAZER

Selam elektirik doğalgaz vs ptt kartim var ptt 'den alabilirmiyim nakit dediğiniz gibi sıra vs beklemek istemiyorum istediğim yerde yatırmak istiyorum ptt 'den sosyal kart ptt matik ayrı mi oluyor sosyal karttan çekilmiyormu

(Gölge)

PTT bank kartınız varsa ücretsiz olarak aktarıp nakit olarak harcayabilirsiniz yoksa herhangi bir bankaya 3 ile 5 TL arası masraf ödeyerek transfer edebilirsiniz ben PTT'den kurtuldum en çok buna seviniyorum

ARZU NUR YILMAZER

Ptt kart ayrı sosyal kart ayrı mi oluyor

Kurum ödemeleri tc yemi yatıyor karta yatmiyormu

İlla aktarmakmi lazim

(Gölge)

PTT bank kart banka kartı oluyor oraya transfer ederseniz masraf almıyor PTT sosyal kart sosyal yardım kartıdır PTT kurum ödemelerini elektrik engelli aylığı ve aile destek paketi kapsamındaki yardımı istediğiniz bankaya transfer ederek nakit çekebilirsiniz ancak sosyal kart varsa sizden önce sosyal karta aktarırlarsa ona pttmatikten çekersiniz vesaire vesaire

Elektrik destek parasını nakit alamazsınız.faturayı ptt ye götürür ve hakkınız olan miktar düşülür kalanı varsa ödersiniz...öyle bir uygulama yok ..m

Ptt kurum ödemeleri aktarma uygulaması engelli maaş veya a ile destek paralarını varsa ptt karta yoksa başka bir banka hesabına aktarim yapmak içindir aktarımı ödeme gününüzde yapabilirsiniz..daha önceden yapamazsınız..

Aile destek paketi hâlâ görünmüyor, Allah bilir ne zaman yatar

Adem 1971
Aynen öyle ptt kurum ödemelerinde görünen 130 tl parayı ziraat hesabıma aktarayım dedim diyorlardı ya olur diye bi umutla hesabına aktar yazan yere tıklayınca kurum ödemelerinde ödenecek kayıt bulunamadı diyor yani fiyasko

Bakın sevgili dostlar yeni bir gelişme olana kadar bu konuyla alakalı benim size son mesajımdır Ekim ayında hesabıma aktar olayı çıktığında 5 ya da 6 Ekim'de tam hatırlayamıyorum 3 aylık elektrik desteğini Ziraat Bankası hesabıma nakit olarak yatırıp kullandım borçlarımı ödedim aynı şekilde geçtiğimiz hafta perşembe günü de engelli aylığını hesabıma aktar butonuyla Ziraat Bankası hesabıma aktardım ancak Ziraat bankası'na para düşmedi her türlü gelişmeden sizler de faydalanın diye sizlerle paylaşıyorum ancak beni yalancılıkla suçlayanlar da var daha bugün ayın biri ve birkaç saat oldu bekleyip göreceğiz size yalan söyleyince benim hiçbir kazancım olmayacak bir kazancım olacak diye de insanlara yalan söyleyecek bir karakterim yok yaşadığım gelişmelerini sizinle paylaşıyorum sizlere de faydalanın diye yazılarımı noktasına virgülüne kadar dikkatlice okuyun kendi düşüncelerinize göre bir şey çıkarmayın ben yaşadıklarımı sizlerle paylaşıyorum yeni bir gelişme olduğunda yine paylaşacağım herkese mutlu huzurlu günler diliyorum

ARZU NUR YILMAZER

Kardeşim seni anlıyorum ama şuan sistemde yeni elektrik ödemesi ve geçen ayın elektrik ödemesi de duruyor yalnız aktarmıyor... Belliki ilk gün sistemde bir açık olmuş ve sen onu yakalamışsın, bu kadar uzatmaya gerek yok,, elektrik desteği aktarılmıyor...

Ptt kurum ödemeleri sayfasında yazıyor engelli aylığı aile destek yardımlarını hesabınıza aktarabilirsin diyor elektrik desteğini aktarmak istediğinde kurum ödemelerinde ödenecek kayıt bulunamadı diyor olay budur inşallah ben ve benim gibi söyleyenler yanılır keşke aktarma işi olsaydı çok iyi olurdu

Üst Alt