Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

PTT kurum ödemeleri hesabıma aktar butonu çıkmış

Ödeme başlangıç ile son ödeme tarihleri arasında herhangi bir PTT şubesine kimliğiniz ve mesken türündeki faturanız ile giderek veya “Elektrik Yardımı ile
Fatura Ödeme” hizmeti vasıtasıyla e-Devlet kapısı üzerinden destek tutarından faydalanabilirsiniz

Bu Elektrik Yardımı ile Fatura,ödeme hizmeti yeni mi

günaydın arkadaşlar. iyi okuyup anlayın. e devlet üzerinden daha öncede fatura ödeniyordu. Fatura Ödeme” hizmeti vasıtasıyla e-Devlet kapısı üzerinden destek tutarından faydalanabilirsiniz. örnek faturan. 270 tl geldi. yatan yardım 180 tl karşılamıyorsa e devlet üzerinden yatırmazsın. yani ptt ye gitmek zorundayız. hesaba aktara gelince. gecen ay faturamı ptt den yatırdım. arzu kardeş hesaba aktar yorumunu okudum. e devler e girdim. ptt kurum ödemelerinde yardım tutarı düşmemişti. hesaba aktar dedim. ptt kart hesabıma başarılı bir şekilde aktarımınız oldu demişti. bu ay ise aktarılcak tutar yok diyor. kurumla ptt anlaşmış olabilir ama alt yapısı tam hazırlanmamış olabilir. başka da açıklaması olamaz.

Benim elektrik borcu 130 geldi destekte 130 olunca edevlet üzerinden faturayı ödeybiliyormuyuz ve edevlette nerde bu fatura ödeme yeri

ibrahim118 kardeşim biraz kurcaladım. fatura destek ödemesi bulamadım. normel fatura ödemesi var. vaktin varsa. e devlete gir araştır iycene. yada googleden araştır.

iptekicanbaz
Çok aradım edevlet ve ptt kurum ödemelerinde
hiçbir halt yok insanları ptt kapılarında kuyruk oluşturmasından zevk alıyorlarlar en basit bir işlemi edevlet üzerinden yapamamak bizim acizliğimizmi acaba

Aramadığım yer kalmadı e devlette fatura ödeme hizmeti yok

ibrahim118

Bende boşuna mı dün o kadar laf ettim,, ayrıca evet ptt önünde insanlar yığılacak ki, onlarla işte bakın devlet ne kadar yardım yapıyor diye haber yapacak, buna kimse ayıkmıyor,, bizim memlekette hiç bir işlem kolaylıkla hallolmayacak bunu herkes ögrensin artık, illaki süründürecekler

PTT kurum ödemelerinde görünen engelli aylığını Ziraat Bankası hesabıma aktaralı yarım bir hafta olacak ama ortada para yok e-devlet'e PTT kurumu ödemelerine girdiğinde aktarılacak engelli aylığı da kalmadı sanırım aylık geziyor sağda solda inşallah ayın 7'sinde hesaba düşer 🙂

ARZU NUR YILMAZER

Muhtemelen engelli aylığının e-devlet'de görünen ödeme tarihinde hesabına geçmiş olacak. Aktarım gerçekleşmiş ama ödeme tarihi gelmediği için Ziraat hesabına düşmez para.

ARZU NUR YILMAZER

Slm kusura bakma unutkanlık başladı bende de bir sorum olacaktı.Bu elektri yardımını sosyal kartla ( ptt hesap kartı değil) çekmek mümkün mü ptt atm den ?

Barda5

Hiç denemedim zaten Ekim ayına kadar nakit olarak çekilmek söz konusu değildi isterseniz bir deneyin geçen ay 3 aylık birikmiş elektrik parası alabildim nakit olarak bu ay hiçbir şey yapamadım sistemsel bir durum da olabilir bekliyorum bakalım

ARZU NUR YILMAZER
Tşk ederim ptt bana uzak da olmazsa bir arkadaşla deneteyim yoksa ben gitmek zorunda kalacağım

ARZU NUR YILMAZER
Tşk ederim ptt bana uzak da olmazsa bir arkadaşla deneteyim yoksa ben gitmek zorunda kalacağım

PTT bana da uzak ona sebep Ziraat bankası'na aktarmak için bekliyorum

ARZU NUR YILMAZER

Peki bu aile destek paketi ne zaman sisteme düşer acaba ya, hâlâ görünmüyor

Aile destek paketi ödemesi Eylül ayında ayın 7'sinde Ekim ayında ayın 6'sında sisteme düştü bekliyoruz bugün daha ayın 2'si 7'sine kadar yolu var ama her zaman dediğim gibi bakanlığın ne zaman ne yapacağını hiçbir şekilde tutturamıyoruz planlı programlı bir çalışma düzenleri yok maalesef

Elektrik desteği ile fatura ödeme yeni geldi herhalde bizim elektrikler yazılmadı daha 🙋*♂️

arkadaşlar herkezin bilgisi kendine. bir alt yapı çalışması var ama kime neye göre zaman gösterir. fazla takılmamak gerek. zaten başlı başına düşünürsen uygulama yanlış. benim elektirik yardımım hesabıma yatsın. nasıl kullanıcama ben karar vereyim. diycem ama iştte karar vericiler böyle düşünmüyor. sebebi bana göre geri dönüş. yani atıyorum. fatura 200 geldi. ama yardım 216 tl .. 16 tl yi geri iade ediyor ptt. bu arada. ptt devlete ait değil .. özelleşti bilginize...

Barda5
Elektrik Sayaç okuması yapılmadı onu diyorum yeni eklenen faturanı öde nedir elektrik destegiyle ilgilimi bizlerin isine yararmı

Barda5
İninal kartinin ibani olmadigi icin aktaramazsin iban ile eft yapabilirsin yada verilen sosyal karti kullanicaksin yardimlar icin ve maas icin

şahıs ödedemelerini e devlette kendi üzerine banka hesabı olmayanlar

Yardim senin adinaysa hesapda senin adina olucak başka birinin ibanina atamazsin

e-devlet'e PTT kurumu ödemelerine girdiğinde aktarılacak

Bahse konu yeni yatan maas ise gunu gelmeden aktarilmaz yeni degilde ekim ayinindaki maas ise normalde sabah 9 ile aksam 5 arasi yapilan eft ayni gun icinde gecer ptt arayin bence

elektri yardımını sosyal kartla ( ptt hesap kartı değil) çekmek mümkün mü

Mümkün değil eyer eft isleminde aktarim saglanirsa iban girilmesi gerekiyor haksahine ait diger yöntem ise şubeye fatura ile gidip ödemek

Macera aramayın demek biraz komik olmuş 😏

Macera konusu sizin icin degildi toplu cevap yazdigim birlesmis haksabi harici farkli aile bireylerinin ibanina atmak isteyenler var onlar icin yazmistim aktarildi dese bile odeme gelmez geri doner 15 gun beklemesinler diye macera aramayin dedim 😂😂😂

Hata veriyor [h=1]404 Not Found[/h]

Benim elektrik parasını aktaramamamın sebebi anlaşılıyor demek ki PTT'ye para yatmamış PTT'de aktaramıyor buradan bunu çıkarıyorum siz de fatura ödemiyor ödeyemiyorsanız ve işlem yapamıyorsanız para yok demektir buna sevindim demek ki PTT'ye para yatırıldığında ben de aktarabileceğim

Benim elektrik parasını aktaramamamın sebebi anlaşılıyor demek ki PTT'ye para yatmamış PTT'de aktaramıyor buradan bunu çıkarıyorum siz de fatura ödemiyor ödeyemiyorsanız ve işlem yapamıyorsanız para yok demektir buna sevindim demek ki PTT'ye para yatırıldığında ben de aktarabileceğim
Ama 3 gündür bende 173 tl görünüyor ptt de

Üst Alt