Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda "çalıştırılamayacağı işlerin niteliği" boş olduğu için atanamıyorum?

notfound

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Yerleştiğim kuruma(Türkiye Kamu Hastahaneleri Kurumu) belgeleri verdim ve beni aradılar ve raporda "çalıştırılamayacağı işlerin niteliği" kısmı boş olduğu için raporun yenilenmesini istediler.

Raporu aldığım hastahaneye gidip sordum onlarda raporun başka bir hastahanede yeniden çıkarılması gerektiğini söylediler ve yeni raporun çıkması 2-3 ay alıyormuş.

Ne yapmam gerekli?

Son düzenleme:
Il sağlık müd. Git durumu anlat bazan hastanenin kurulundan rica edip düzenleme yaptırabiliyorlar.baktın olmadı kurumu arayıp rapor çıkarma süresi hakkında bilgi verin ona göre davranırlar

Hastahanedeki görevliler de İl Sağlık Müd. gitmemi tavsiye ettiler, yeni rapor çıkarmak için.

Kamu Hastahaneleri Kurumu

HANGi kuruma yerleştin onuda paylaşsaydın keske

Türkiye kamu hastahaneleri kurumuna yerleştim

S.a kardesim engel sinifin nedir agir mi ? Bir de istihdam kismi dolumu ha bir de bugun mu aradilar seni ?

Kardes bende turkiye kamu hast kurumuna atandm. Benimde calistirilamayacagi isler kismi vs. Bos kimse aramadi beni.

Rezber#
A.s
Hayır ağır engelli değilim, 1-2 gün önce aradılar, raporun kullanım amacı kısmındaki istihdam kısmı da boş, raporun kullanım amacı: Diğer olarak belirtilmis ve "durum bildirir raporudur" diyor

Benimde istihdam kısmı boş ve calistirilamayacagi isler kismida ayni sekil bos. Beni neden kimse aramadi bende ayni sekil kamu hast kurumuna atandm

Ins olmaz bende aynı durumdayım arkadasın engel durumu ne acaba

Bızı kımse aramadı arkadas bı yazsa durumu anlayabılseydık daha ıyı olurdu

Arkadasin engel durumunu bilmiyoruz. Ki herkesten böyle birsey istenseydi simdiye bikac kisiden duyardik. Sadece arkadstan istenmis olma durumuda var. Kesin bilgiyi nerden alabilrizki acaba ? Ya da arkdas hangi numaradan aranmissa bize versin bizde bi arayalim bizdende boyle bisy istenp istenmicegni soralim

Ya arkadas boyle dyince canm skldi bian. Kara kara dusuncegmize arayp isin aslini astarini ogrenirdik.

Kardes benı de aramadılar bende aynı durumdayım belkı engel durumuna gore arıyorlardır arkadas bı konussa anlarız belkı

Notfound kardesım senın engel durumun ne ve yuzde kac sen hem sıkıntı yapma rapor ıcın sana sure verecekler ataman ıptal olmaz

Engel durumum: yaygın gelişimsel bozukluk(%40) ve epilepsi.

Toplam: %57

Anladım kardes ne zaman aradılar ayın kacında

Notfound ayın kacında aradılar bı cevap versrn kımse daha aranmadı aynı durumda cok arkadas var tam olarak ne ıstedıler senden raporumu yenıle yoksa calısabılır raporumu ayrıca sen ne olarak atandın

Kardes bırsey yazdın sustun bızıde panıklestırdın dıken ustundeyom zaten durumun aslı ne bı tam acıkla bızde rahatlıyalım sanada belkı yardımcı olurlar

Hangi tarihte aradilar. Hangi numaradan aradilar arkadasm ?

eren_21

1-2 gün önce aradılar, raporun yenilenmesini istediler. Tekniker olarak yerleşdim.

Tamam kardes sorun yapma yenılet sende surelımı raporun hangı no dan aradılar duruyorsa yazabılırmısın

Rapor süreli, yenilemes 2-3 ay sürüyormuş.
Arayan numara gittiğim tkhk genel sekreterliğinin numarası.

İstanbul

Hangı ıle teslım ettın evrakları raporun 2 yıllık mı

Dostum arasaydı ankaradan arardılar bence ıstanbul neden arasın kı kafam karıstı ılanda raporla ılgılı bırsey yazmıyor gelısmelerden haberdar olalım

İstanbul'a teslim ve 2 yıllık rapor süresi.
Belgeleri teslim ettiğim yer aradı.

Kardes raporu yenıletme kuruma gıtkı de ben hasraneden saglık personelı olabılır raporu getıreyım sıze bı bak kabul edıyorlar mı o rapor 3 gunde cıkıyor dedıgımı dene

Üst Alt