Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda "çalıştırılamayacağı işlerin niteliği" boş olduğu için atanamıyorum?

Bende kamu hastanelerine memur olarak atandim ayni sikintiyi banada cikardilar kars kamu hastaneleri sekreterligi 26 sinda benide aradi calistirilamayacagi alan kismi bos kurum ret etti raporu duzenleyip dilekce ile tekrar basvuracaksin dediler bende 27 sinde gittim evraklarim sekreterlige gelmisti sonra hastaneye gittim raporu halledip dilekceyle birlikte yeniden verdim kamu hastanelerine kim atanmissa sikinti cikiyor bence atandiginiz sekreterligi arayin

Burak nasıl halletın kac gun surdu

Bende kamu hastanelerine memur olarak atandim ayni sikintiyi banada cikardilar kars kamu hastaneleri sekreterligi 26 sinda benide aradi calistirilamayacagi alan kismi bos kurum ret etti raporu duzenleyip dilekce ile tekrar basvuracaksin dediler bende 27 sinde gittim evraklarim sekreterlige gelmisti sonra hastaneye gittim raporu halledip dilekceyle birlikte yeniden verdim kamu hastanelerine kim atanmissa sikinti cikiyor bence atandiginiz sekreterligi arayin

Tam olarak senden ne ıstedıler

Burak konussaydı ıyı olacaktı ama

Buradamısın burak bende de aynı sıkıntı var bı cevap verseydın kardes

Ne kadar sürede hallettin?

buraktuc atandgn ilin kurumumu aradi seni yoksa evraklari teslim ettigin ilin kurumu mu aradi ?

bendende istediler aynı şekilde ilk önce telefonla aradılar sonra resmi yazı geldi kurum aile ve sosyal politikalar bakanlığı

sıfırdan rapor çıkartıyorum nasipse rapor perşembe günü çıkacak

stratus sen hangi kuruma atandin ? Raporun istihdam kismi ve calistirilamayacagi alanlar kismi bosmuydu ?

Birde bu kadar kisa surede cikiyormu ki rapor ?

aile ve sosyal olitikalar bakanlığına atandım aydın ili banada iki ay sonraya rapor günü veriyorlardı ama durumu
anlattım daha önceki raporumu gösterip bu alanlar boş olduğu için iş başı yapamıyorum dedim öncelik verdiler 1 haftada halloldu yarın heyete gircem

biz zaten evrakları ankara aileve sosyal polikalat bakanlığı personel daire başkalınığına göndermiştik ayın 26 sında telefon ettiler ankaradan bugünde postayla yazısı geldi resmi yazı benimle birlikte 4 kişinin daha ismi yazıyordu

Anladm kardes. Bende de ayni problem var istihdam ve calisablr alanlari bos. Ayni sekilde benide ararlarmi diye dusunuyorum. Ya da arasalardi eger simdiye aramislardi die de dusunuyorum. Kafam karma karisik

İsim zimmete düştükten sonra rapor yenile diyebilirler mi

Kamu hastaneleri kurumu sekreterliginden evragin aciliyeti vardir yazisini aldim bashekimin yanina gittim oda beni hastane mudurunun yanina gonderdi oda heyet kurumundan birinin yanina gonderip isimi halletti 3 saat falan surdu

Atandigim kurum yani evraklari verdigim kurum aradi beni benim sadece calistirilamayacagi alan bostu diger kisimlar tamamdi zaten yenilemistim raporu sikinti cikmasin diye onlarda arayinca dedigim gibi hallettim sonra bana zimmet sorgulamada ismin dustugunde ya bizi ara yada buraya gel dediler evraklari verdim

buraktuc iyi bari halletmissin. Bizi de ararlarmi ki acaba ? Bndede istihdam isaretli degil. Calisamayacagi alanlar ksmi bos

ya benim anlamadıgım konu yeni raporun çıkartılması 2-3 alıyormuş kısmı :) ya neden yeni rapor 3 ay sursun 1 günde alırsın bilemedin 2 gunde alırsın

İyi de herkesi mi arıcaklar kımsenın ısaretlı degıl yanı sacma ne tur ıs yapabıleceklerı bellı olmayanları ararlar bence

Kurumdakiler, "hangi işlerde çalıştırlamayacığına dair" bir yazı istediler.

gulsah herkesten istencek olsaydi simdiye bizde aranms olurduk diye dusunuyorum

Ben ta ankarayi aradim ordaki gorevliler soledi kurum o alan bossa raporun yenilenmesini talep ediyor sizi aramadilarsa bence siz bi sorun belkide evraklariniz halan daha bekletiliyor olabilir yada size ulasamamista olabilirler

Ozaman herkesten ısteyecekler mi peki bunların böyle olacagı hakkında hastanelere onceden söyleseler de bu kadar ınsan bos yere ugrasmasa resmen boş yanı

Genel görme ve işitme bozukluğu olanlarda istemezler ama diğerlerinde farklı bi durum var mı diye istwyebiliyorlar galiba

Nereye atandiysan evragini nereye verdiysen orayi ara kardesim son ana kalip sikinti cikarmasinlar

Bu arada kamu hastanelerine atanan memurlar ne zaman is basi yapacak haberi olan varmi

Bu arada kamu hastanelerine atanan memurlar ne zaman is basi yapacak haberi olan varmi

Üst Alt