Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda "çalıştırılamayacağı işlerin niteliği" boş olduğu için atanamıyorum?

Merhaba iyi günler arkadaşlar. Benim 1 yıl süreli %40 ruhsal-duygusal sınıfında engelli raporum var ve kasım ayında süresi dolup yenilenecek. Bu arada ekpss 2018 girdim ve 87.30 puan aldım.

Geçtiğimiz karayolları ilanına başvurdum ve kütahya için nihai listedeyim. fakat raporun içeriği hakkında endişe içindeyim. Benim raporumda "çalıştırılamayacağı işlerin niteliği" kısmı "boş" ve ayrıca "raporun kullanım amacı" kısmında hiç bir yerde işaret yok ve "diğer kısmında" "engelli kimlik kartı ve engelli haklarından faydalanmak" yazıyor.

önümüzdeki süreçte mülakat için çağıracaklar. hal böyle iken bir umut içerisindeyim. Ancak bu yazması gerekenler konusunda bir problem çıkıp da iptal olması beni kaygılandırıyor. Sizlerin bilgi ve tecrübelerine ihtiyacım var. Süreç nasıl işleyecek ve bu süreçte rapor hakkında ne yapabilirim veya yapmalı mıyım ?

sneyper

yani atama işe başlama sürecini yarıda bırakacak bir durum olmaz değil mi ? yenileme veya ek belge isteseler hay hay yapılır ama iptal olmasın yeter

Bende çalıştırılamayacağı işler kısmına tam görme gerektiren işler yazılmış acaba bu yeterli mi

%80 Ağır Engelliyim, Çalıştırılamayacağı yerler ve istihdam kısmı boş

Öncelikle merhabalar %80 Ağır Engelliyim, Çalıştırılamayacağı yerler ve istihdam kısmı boş ekpss ye girdim atanmamda bir problem olur mu? Eğer raporu değiştireceksem şimdi değiştirme talebinde bulunmamda bir sakınca var mıdır?

Selam;

Benim %80 Şizofreni engel raporum var. Raporda çalıştırılamayacağı alanda ''.'' işareti var ve açıklama kısmı boş.Bu sene E-KPSS ye girdim ve 84.1 puan aldım. Eğer atanma durumu olursa sıkıntı yaşar mıyım? Şimdiden tekrar rapor çıkarmam gerekir mi?

NOT: Raporum süresizdir.

Üst Alt