Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda "çalıştırılamayacağı işlerin niteliği" boş olduğu için atanamıyorum?

Konuştum, bana ankara ile konuştuktan sonra beni arayacağını söyledi, dediğiniz gibi rapordan da bahsetti galiba.

Evrak teslim ettigin kurum niye arasin. Cikti artik ordan evraklar ankara da. Ya da sen halk sagligi kurumuna atanmis olmayasn cunku kamu hast kurumu bole bsey istmedi kimseden

Sonuç belgesinde tkhk olduğu belirtiliyor.
Belki tekniker olarak yerleştiğim içindir.

gençler bundan 2 ay önce ben raporlarda çalışabilir ibaresi ve çalıştırılamayacağı işlerin niteliği yoksa atanamazsınız dediğimde bana bir iki taneniz artistlik ve bilmişlik taslamıştınız şimdi o artistler sana yol göstersin...
ama yine yanlış yola girme kardeş ben sana yol gösterim
raporu yenilemek için tekrar heyete gir ve atandığın kuruma gidip ek süre iste...

gg

Kurtulus1905 hemen mudahale etme olaya henuz net bir bilgi yok. 200 den fazla kamu hast kurumuna atanan var ama sadece bu arkads boyle bi durumdan bahsediyor

Son düzenleme:
Kardeş benim raporda çalışabilir yazıyor ama istihdam kutucuğu boş calisamayacagi işler niteliği hassas görmeyi gerektiren işler yazıyo bi sıkınti olurmu acaba ilerde

Bende sıkıntı çıkabilir zaman varken eklettirin demiştim başka konuda, banada dana altında buzağı arıyorsun demişlerdi.kurumla görüşülüp atama evraklarıyla hastaneye başvurunca çünkü yalan dolanla çok kişi iş yapmaya çalışıyor evraklar kanıt oluyor, işler hızlandırılabiliniyor.

Kurtulus1905 yeni raporun çıkması 2-3 ay sürüyormuş, kurumu arayıp konuştum ankara ile konuştuktan sonra geri arayacaklarını söyledi ve başka bir rapor/belge ile olabiliyormuş.

notfound kardes cok cok gder memur olabilir raporu alrsn o da kisa surede cikiyor. Ki bnde ayni dertten muzdaribim bnmde istihdam kismi ve calisablr alani bos

clmapo
Sadece memurluk değil tekniker olarak çalışacağım.

Telefon ile arayıp sorarım.

Arkadaşlar raporda çalışabileceği işlerin niteliği boş olduğu zaman bu herşeyi yapar anlamına geliyor kurumda herhangi bir durumda sorumluluk almamak için bu kısmın doldurulmasını istiyor aslında bizler için gayet güzel bir uygulama düşünün efor gerektiren işlerde bir koahlı hasta yada kalp hastası yada yürüyemiyen ortopedik bir engelli den üç katlı bir kurum diyelim sürekli in çık yapması gereken bir is verilse nasıl olur şimdi diceksinizki yahu amir körmü görmüyormu malesef görmüyor ben rapora bakarım diyor az ama var böyleleri bu forumda neler gördük duyduk okula boya yaptıran sürekli merdibven indirip çıkartan ve bunlarda ortopedik engelli arkadaşlardı doğru düzgün ayakta bile duramıyorlardı kisaca burayı doldurtmak bizler için çok önemli ve faydamızadır arkadaşlar

Tekniker kısmı belki efor sarf etmeyi gerektirebilir diye istemiş olabilirler yada raporun iki yıllık süresi dolmuş ya da bitmesi yakın olabilir mi

Atanmışsın zaten sana gereken süre verilecektir merak etme

Yapacak bişe yok kurum ne istiyorsa yapacaksın kısa yoldan olursa olur olmassa 2..3 ay sonra olur hayırlısı

notfound Guzel kardesim hastanye git deki bu kuruma su pozisyonda atandm benim bu gorevi yerine getireblcegme veya getiremicegme dair belge almak istiyorum onlar halleder. Tekniker derken bransin ne ?bnde saglik teknikeryim brans tıbbi dokumntasyon ve sekreterlik

clmapo
Bilgisayara programcılığı mezunuyum(bilgisayar teknikeri oluyor galiba)

Doğru hastahaneyi gidip bunu söyleyeceğim.

kamu hastaneleri kurumuna yerleşenlerle daha iletişime geçilmemiş ki sizi nasıl aradılar

notfound

bu konu dpb sorulmuş daha önceden yanlış hatırlamıyosam ve cevap yazısında kuruma gidip ek süre istemen gerektiği yazıyor yani atandığın kurum sana 3 ay izin verebilir....
hatta dpb sitesinde bunu bir araştır işin garanti olsun

arkadaşım 1. raporun süreliyse süresi dolmadan yeni rapor alman imkansız. 2.raporun sürekli ise hastalığında bir değişiklik olmadan tekrar rapor almanda imkansız. 3. sana tekrar rapor al diyen memura resmi gazate rapor yönetmeliğini okumasını iste. sonuç itibariyle senin alacağın şey yeni rapor değil hastenden ' ORANSIZ DURUM(ENGEL BİLDİRİR) RAPORU ALICAN' bunun karşılığında senden para isteyebilir hastane verme engelliye ücretsiz. sıkıntı yapma. 1 günde çıkıyor bu dediğim.

alıcan raporda şu şu işlerde çalışamaz şeklinde yazı olur bunu istiyor aslında gereksiz bişe ama istiosa al aramayanların almasına gerek yoktur çok ta ivcelemeyin. memurdan memura değişiyor işler beni aramadılar alayımı demeyin yani aslında bu kişininde almasına gerek yokta aramış işte alsın yani.

pazartesi haberinizi bekliyoruz. rica ederim başarılar.

notfound kardes pazartesi git hastaneye dedigimiz sekilde anlat hastaneye onlar gerekeni yapacaktr. Ardindan hemen nere istemisse artik evragi teslim et oraya. Gelismeleride yazarsan seviniriz.

Üst Alt