Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

arkadaşlar merhaba, benim raporun istanbuldan gidiş tarihi 15 mart sanırım temmuz ayı içinde belli olur, heyecanım iyice arttı, ama cetvele baktığımda puanım fazla verilmiş gibi geldi (tam emin olamamakla birlikte) inşallah düşürmeden aynı şekilde onaylanır. herkese hayırlı haberler

scorp06

Benimde mart 7elden teslim ama ankaraya gidiş nisan 1 beklemeye devam

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emeklilik Şartlarınız uygunsa neden niçin diye sormaz, sizden sadece vergi indirimine ait olan belgeyi, (meşhur Ankara da cevap bekliyor denilen evrakı , üzerinde oran yazan ki en az %40 olması gerek ) ister. Birde 2 gün önce bir arkadaş söyledi sağolsun işten çıkış belgesi evrakı başka birşey istemezde sormazda.

@ECO35
giden evrak kayıtlı nerede yazıyor?

MuBi
SAFRADAN ORAN VERMEZLER.. O KALDIRILDI.. TEKRAR KONTROL EDERMİSİNİZ RAPORU. ARKADAŞALARA YANLIŞ BİLGİ VERMEYELİM. BENİM YANLIŞIM VARSA BENDE KENDİMİ DÜZELTEYİM. RAPOR ORAN LİSTESİNDE SAFRA YOK

:Mustafa Zeybek Var hocam, benim 24 mayıs 2019ntarihli raporumda var. Dün başka bir arkadaşım ankara şehir hastanesinden aldı onda da var ve %10.
dec872d3b644e737189ccd814164b66a.jpg

hatta anlamadığım tansiyon ve kolestrol den 10+10 verilmiş olmasına rağmen balthazard hesaplamasından önce %20 olması gereken oran 19 olarak yazılmış. bunun nedeeni hakkında bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa sevinirim.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MuBi

Hipertansiyonun iç hastalıklarında değerlendirilmesi ilginç.Hipertansiyon kardiyolojinin konusuna giriyor.Şöyle bir durum var arkadaşım ; yönetmeliğe göre aynı dal için verilen oaranlar direkt olarak %10+%10 olarak değerlendirilmez.Kendi içinde balthazard a göre değerlendirilir çıkan oran yazılır.

Arkadaşlar Merhaba,
Bu gün Ankara ile görüşebilen oldu mu ? ne durumdaymış. Ben Düşüremiyorum. Açan olmuyor telefonu

Ben dün aradım tekrar 20 şubatta vermiştim bu hafta çıkar demişlerdi

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Slm arkadaşlar 11 subatta giden %40 raporum 2 yıl sureli olarak dün onaylanmış inşallah bekleyen arkadaslarinda biran önce onaylanir

Geçmiş olsun ayrıca hayırlı olsun darısı bize inşallah

Saat 16.15 gibi aradım 32 04 ü 11 nisanda eksik evraktan teslim edildi, verdikleri cevap size ulaşması 1.5 ayı bulur hey maşallah 13 Aralık 2018 ilk teslim....

Slm arkadaşlar geçen hafta Ankara’yı aradığım da 42 ile giden raporum yazım aşamasında denilmişti 1 veya 2 hafta sonra belli olur denilmişti bugün aradım 20/2/2019 da Ankara’ya ulaşan rapor aynı şekilde onaylanmış sürekli olarak sabırlı olun Allah’ın izniyle hepinizin Raporu onaylanır beklemek zor tabiki ama olur inşallah

Bel boyun fıtığı 14/ hipertansiyon 10/kardiyoloji 10/ortopedik dizlerden hafif tablo 3.4 e göre10/ Huzursuz bacak sendromu 10. Toplam 52 Baltazar hesabı 42 süreğen kronik ve gittiği gibi aynı şekilde geldi

Ortapedi yanlış yazdım 8 verilmişti oran

Bu site inannın çok güzel herkes birbirine çok güzel yardımcı oluyor ve dualarını birbirinden eksik etmiyor herkese çok teşekkürler haklarınızı helal edin inşallah hepinizin istediği gibi olur rabbim gönlünüze göre versin

1998 sen beri özel birşikette çalıyorum Pazartesi günü vergi indirimi yazını elden alıp Temmuz 15 gibi de ayrılmayı düşünmüyorum hayırlısı Allahtan

Hayırlı olsun azdavay.

Bu ne demek oluyor artık vergi dairesi oran düşürmüyor çok şükür.

Kiliç44
Benimde raporun 40 çok endişeliyim sürekli rapor biliyorsunuz vergi dairesi çok kişinin canını yaktı .

Umityalcin benimde isitme testinin degerleri acık yazilmadigindan odyo testini istediler telefon ederek 25.5.19 ogrendim 26.6.19 tatihinde hastaneden odyo testini alip izmir vergi dairesine teslim ettim sabah 10 da islemleri bitirdim Ankara yı aradım 32 04 nolu telefona bakan bey en erken 1.5 ay surer dedi nasıl bir sistem yeni bakimis dosya 1 gun icinde tamamlayip gönderiyorsun bu 1.5 aydan fazla surer gibime geliyor bekliceksiniz diyor zaten 4 ay bekledik bu sistemin degismesi lazim insanlara günah calisabiliyorlarmi nelerle karsi karsiya geliyorlar kimsenin umrunda değil

Cimere yazalım toplu olarak bizden önceki arkadaşlar bu haksızliklarla ugrasmasalardi biz şu an bunların elinde oyuncak olurduk.

Yazıyorsun geri dönüs bile olmuyo degilki sisyemi degistirecekler insanın hevesini umutlarinı kıriyorlar vergi dairesi ve hastaneler saglik kurulu borimlerine afis asmali mutlaka tim testler ilac raporlari ne isyoyorlarsa aryil tek yel yazmali gecen yil bu surec maximum 2 ay surerken eksik evraktan geldiginde onaylanmasi 20 gun surerken simdi ne degistiki 4 veya 5 ay bekle eksik evraktan gekrar ayni surec bekle günah vicdan merhamet lazim 😔😔

Engin57 hastane doğru oran verdiyse endişelenmeyin vergi dairesi oran düşmüyor benden önce abim ayni rahatsizliktan emekli oldu %82raporu 46 düştü baktimki raporuna abimin hastane fazla vermis raporu vergi dairesi dogru olani vermiş

Selamlar herkese, 2 şubatta ankaraya giden evrakım bugün çalıştığım kuruma geldi. %57 engel oranım , 13 senedir özel bir şirkette çalışıyorum, emeklilik başvurmak için sgk'ya nasıl başvuruyoruz, şirketimize gelen vergi indiriminimi götürüyorum sgk'ya, birde emeklilik işlemleri zaman olarak ne kadar sürer... emekli olup yeniden aynı işyerinde çalışmak mümkünmü ? birde ankaraya giden rapor oranım % 57 sürekliydi , hiç onla ilgili bir yazı yok yine süreklimi oluyor onu nereden anlıyoruz, şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Üst Alt