Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

abdul1970

Birde detay sorsun ulaşan işleyişle alakalı haftada kaç rapor çıkarıyorlarmış,eksik evraktan geelenlerin akıbeti,niye yavaş ilerlşyormuş vs...

Umityalcin

Tabi ki ama ulasan olursa ben 1saat oldu aradim aradim yok bakan

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abdul1970
Ben Cuma günü 2 saat uğraştım telefonu bir zahmet açtılar.15 güne sonuçlanır dediler.Rapor teslim tarihi : 15.03.2019 maliyeye gidiş : 19.03.2019 herkesin hakkında hayırlısı olsun.

rapor tarihlerimi aynı benimde 19.03 ankararay varış.

Bertoloji

Benimde 01/04 ankara variş hayirlisi cuma gunu aradigimda 20gun sonra arayin dedi bayan

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ankara’ya ulaşan varmı bugün hangi tarihe gelmişler. 28 Şubat rapor ulaşım tarihim. Sayılı gün 😂kaldı. Bu hafta bekliyorum

Arkadaşlar 14 mayıs raporun Ankaraya gönderilmesi bu arada bütün kıriterler tutuyo erken emeklilik için iş yerinden ayrılıp ssk dilekçemizi versek nasıl bir sıkıntı çıkar vergi indirimin onayı gelmeden şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar birşey soracam konu ile ilgili bilgisi olan varmı. 28 şubatta vergi indirimi müracaat raporum ankara maliyeye gönderildi. Gün ve yıl tutuyor. Yazım bu hafta gelir diye tahmin ediyorum ancak dün itibari ile 30 Haziran 2019 da işyeri kapandı ve kıdem vs bu tarz tazminat ödemelerimi aldım. Ancak şuan işten çıktığım İçin gelen evrakla yine emeklilik işlerim olurmu kafam karıştı

blacksnake

vergi indirimi ile derecenize göre gün ve hizmet yılı tamamlaşmışsanız işyerinin kapanması bişey ifade etmez. sadece iş yeri kapandığı için vergi indirim yazınızın örneğini vergi dairenizden almanız gerekecek. vergi indirim yazınızı aldığınızda sgk ya emeklilik başvurusu yapabilirsin.

Samil38

Hocam çok teşekkür ederim vergi dairesine giderim 😂 onda hiç sıkıntı yok, diğer konu kafamı karıştırdı, dediğin gibi ise rahatladım, sanahtan beri kafam darmaduman

Umityalcin simdi 32 18 nolu telefonu aradım bayan eksik evraktan gelen dosyanız hangi ayda gelmişse üzerine 4 veya 4.5 ay koyun yeni gelmiş gibi işleme alıyoruz dedi evrak o kadar çokmuşki 100 dosyada 70 tanesinde eksik evrak oluyormuş diğer vatandaşlara haksızlık olmasın diye Ankara ya gelis tarihinden beklicekmişiz süreli rapor olsa maliyeden cevap geldi tekrar heyete gir çok saçma moralim sıfır oldu.

Camdibili2

Herkes farklı şeyler söylüyo 4 ay az olur 6 ay olsun deseydiniz,bize yapılan haksızlık değilmi aralık 13 den beri bekliyoruz

Umityalcin

benimde ANKARA varışı 6.3 sizin tekrar gönderme tarihi nedir benim 25.6.19 bilgi istendi 26.6.19 da Ankara ya vardı 1 günlük süre ile en az 4 ay günah

Camdibili2

kafam karıştı ne bilgisi istediler sizden? eksik evrak mı vardı?Evrakı nasıl istediler bilgi nereye geldi?1 günde evrağı verdiniz 4 ay mı bekleyeceksiniz? yazık ya günahtır bu kadar olmaz.İnşallah bize sıkıntı çıkarmazlar.

scorp06

bilgi istendiğini ben Ankara yı arayarak öğrendim 6.3.2019 varış olduğu için yakın zaman diye aradım eğer ordan bilgi gelmeyi bekleseydim çok geç olurdu benim işitme kaybım var sağ kulak ve sol kulak değerlerini istemiş hoca bende hastaneden odyo testini aldım izmir vergi dairesine teslim ettim ama malasef yeni gelmiş gibi işlem yapılıyormuş 1 gün için 4 ay en az dedi bayan süreli rapor olsa 1 yıllık ve 2 yıllık zaten 8 ay gitti ben 22 ekim2018 den uğraşıyorum allahım yardımcımız olsun peygamber sabrı versin bizlere inşallah

en azından sizin azalmış mart ayındalar vallahi ağlancak halimize bunada şükür diyoruz

Camdibili2

Bu eksik evrak olayi can sıkıcı ogrenmekde zor yani sen bile ankarayi aramassan haberin bile olmuyacak devletin doktoru kendi doktoruna guvenmiyor vay halimize

Umityalcin
Kardeşim ben ankara ile görüştüm tekrar eksik evrak diye göndermişler yeni tetkikleri istiyormuş.sende bi ulaş belki seninkinide göndermişlerdir.

Valla kardeşim ankara yeni tarihli evrak istiyoruz dediler.benim ne günahım varsa öncekinde kontrole gittiğimde elimizde var biz göndeririz demişlerdi.o zaman tekrar yap kontrolünü.

Üst Alt