Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

mustafa zeybek
Yazım aşamasına geçmiş sizin rapor yani kuruldan onaylanmışmıdır. Benimde yazım aşamasında idi 1mart 2019 ankaraya vaŕıs önümüzdeki hafta belli olur sanırım

arkadaşlar merhaba, bugün ankarayı aradım, istanbuldan 18/03 de teslim raporum 25/03 gibi ellerine ulaşmış, henüz heyette değilmiş 15-20 gün içinde belli olabileceğini söylediler, ve 10 gün sonra tekrar arayın dediler. bu arada bugün 5 mart tarihli raporların çıktığını söylediler.

Samil38

Bel fıtığı rahatsızlığımın oranını doktor tabloya baktı yazdı.Uyku apnesi rahatsızlığım 2015 den beri var.2015 den beri Ömür boyu ASV cihazı kullanacakmışım zaten kullanıyorum da .Özel hastaneden aldığım uyku testi raporunu hakem hastanesindeki doktor baktı ve %35 yazdı.ben tekrar uyku testine girmedim.Ayrıca 2 hafta önce diz ameliyatı da oldum.Doktor diz için %10 a kadar oran verilebilir dedi.Raporum 2 yıl süreli, süresi dolmaya yakın onuda ekleteceğim.

Camdibili2

bildiğim kadarıyla 06.05.2019 rapor alım tarihi ve sgk ya emeklilik başvuru tarihi, 14.05.2019 da raporun ankaraya sevk tarihi. vergi dairesine başvurusu da mustafa beyin ocak ayındaydı yanlış hatırlamıyorsam. eğer kurulda rapor onaylandıysa ankaraya vardıktan yaklaşık bir ay sonra onaylanmış gibi oluyor ama vergi dairesine başvuruşundan itibaren nerdeyse 6 ay geçmiş. bu arada benim de kişisel başvuruyla aldığım rapor tarihi 24.04.2019, vergi dairesine başvuru 10.05.2019, ankaraya sevk 14.05.2019. yani ankaraya sevk tarihlerimiz aynı. henüz eviste bir değişiklik yok bende.

L.kartal benimde kisisel basvurum 22 ekim 2018 heyet raporunu aldıgım tarih 10.2.2019 Izmir vergi dairesine 4.3.19 verdim 6.3.2019 da Ankara da oldu 25.6.19 tafihinde detay istendi önemli olan Ankara ya vardıgı tarihi degilmi eger 6.5.19 da mustafa beyin Ankara ya vardi ise onaydan gecip yazisma bekliyorsa cok iyi darısı bize inşallah

Benim sonuç iş yerime bu gün tebliğ edilmiş %90 ile ama sürelimi süresizmi bir ibare yok üstünde yazan 23 şubattı ankaraya varış

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emeklilik

Benim 46 raporum var sürekli vergi dairesine verdim ANKARA ya maliyete gitmiş raporum düşermi yardımcı olursanız sevinirim tşk ler

Son düzenleme:
Bugun ankara ulasan oldumu ?

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tşk ler rapor böyle gelirse 2000yılında işe başladım 6400 iş günüm var emekli olabilirmiyim

@mustafa zeybek sizin Ankara ya 6.5.19 mu siz sgk müracatta bulunduğunuz içinmi kuruldan geçti

evet geçti. 6mayıs hastane kurul 11mayıs vergi dairesine ulaşım. 20mayıs ankaraya ulaşım. ancak benim iş sizinkinden biraz farklı sebebpten. çünkü ben heyete girdiğim gün ssk yada emeklilik müracatı yaptım. ssk vergi dairesine ve ankaraya baskı yapıyor bir an önce sonuçlandır dosya bende beklemede diye. o sebeple ankara hızlandırmış işlemi

Ahmet444
yazım aşamasına geçmek demek kabul oldu anlamına gelmez. olumsuzda olsa olumluda olsa yazım aşaması olur. %60 ile gitti tahmin ediyorum aynı oranda geri gelir

@Smyrnagen
Allah acil şifalar versin. ama aklı olan herkes tahmin edebilir ki %90 raporlu olan birinin süreli olması çok saçma olur. bizide bilgilendirirsen sevinirim sürelimi süresiz mi?

Öğrenir öğrenmez haberdar ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun. Emekliliğede başvuru yapıcam iş yeri sorun çıkarmazsa. çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum geçinmeye çalışıyoruz zor hayat....

Smyrnagen

çalışmaya devam etmen için mecburen çıkışın olmak zorunda zaten. çünkü tüm sigorta kollarına tabi çalışamazsın. emekli olursan sosyal güvenlik destekleme pirimine geçmelisin

Az önce Ankaraya ulaştım 12 :05 'te 1 marttaki kuruldan çıkan raporlar yaziliyormus benim 1martta varış cuma veya haftaya gün içinde belli olur.benim rapor kuruldan çıkmıştı yazım aşamasındaydı hadi hayirlisi % 47 ile gitti sürekli raporum.

LUCKY41

Benim özel hastane uyku apnesi raporumu Haydarpaşa Numune kabul etmedi o yüzden oranım %59 da kaldı!! Gerçi zararı yok geçen ay devlet hastanesşinde de yattım, bu aralar çıkar uyku apnesi raporum..

İş yerine gelen tebligatta süreli yada süresiz diye bir şey yazmıyor. Bilgisi olan varmı acaba, nerden anlıyacağım sürelimi süresizmi olduğunu

L.kartal
üstad senin rapor onaylandığında buradan paylaşırmısın? sürelimi süresizmi? benimkide ankara gönderilmiş torbalı vd tarafından...

@suzerk
tabi ki. dosyayla ilgili herhangi bir gelişme olursa paylaşacağım buradan muhakkak.

abdul1970
Teşekkürler.Sonuç tam belli olsun sanırım büyük ihtimalle onaylanır. Memur arkadaş yazım aşamasındaki raporların %80 'ni onaylanıyor %20 si red oluyor demişti. Hayırlısı olur inşallah

En sağlıklı iletişim numarası 03124153204 müdür başka hangi numaralar var, bilen paylaşırsa sevinirim.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa bey izmirdemisiniz siz bilgi almak istemistim sizden

@:Mustafa Zeybek

Üst Alt