Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Antalyayusuf

Eksik evraktan geri geldi gönderdiniz bu seferde tekrar tetkikleri yeniden yaptirin diyemi geri geldi sizin rahatsizliginiz ne idi

mart ayında göndermiş olupta sonucunu öğrenebilen oldu mu?
benim 15 mart henüz haber yok bende aramadım vergi dairesini.

blacksnake

Şubat. Bitti mart da bakiyorlar şubat belki tek duk arada kalan evraklar olabilir ben aradigida mart dayiz dediler

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antalyayusuf

Senin gidiş ne zamandı ki ben geçen hafta perşembe görüştüğümde öyle birşey demedi benim tetkikler yeni sayılır muayene detayı 10.11.aylar,emg aralıkta ilaç raporu yıllık zaten 6.ayda bitti yeniledim sorun yok giibii ama onlar amacımız üzüm yemek değil,bağcıyı dövmek diyorlar.Senin tetkiklerin çokmu eskiydide böyle birşey yapmışlar...

Volkan080
Sol ayakta siyatik sinir kaybından dolayı ayağım dizden aşağısı kısa ayak ateli ile ve baston kullanarak yürüyorum
Umityalcin
Kardeşim 11 nisanda ankaraya varış idi
Şimdi sil baştan yeniden koşturma

Camdibili2

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Süreç gerçekten zor.Yaşamış olduğumuz rahatsızlıklardan dolayı uğraşıyoruz.Allah vergisi yapacak birşey yok.Ancak süreç gitgide zorlaştırılmaya çalışılıyor.Bir hak veriliyorsa gereği neyse yapılmalıdır.Maalesef Türkiye de işler hergün kötüye gidiyor.

Eksik evraktan 11 nisanda Ankaraya ulaşan arkadaşın raporu bakılmış, tekrar tetkik istemişler benimkide 11 nisandı eksik evraktan heralde sonuçlanmıştır sormak lazım ama bugün sanırım açmazlar teli ulaşan arkadaşım olursa benim rapırumuda sorarlar mı ricamdır.ÜMİT YALÇIN KAYA ismiyle.

Şubatı bitirmeden nasıl oluyorda 11 nisana bakmışlarda tekrar eksik evrak istiyorlar, hayret verici bir durum.Önce evrak kontrolumü yapıyorlar acaba?

Umityalcin

Ben maliyenin genel sekreterlik bölümü ile görüştüm eksik evraktan gidenler ayri sıralama oluyor ama aynı yeni gelen gibi çok evrak var dedi eksik evraktan bekleyenleri daha öncelik vermeleri gerekir insallah öyledir eksik evrakta bekleyen kimler var

dün aradım bende 5.3.2019 ankara varış tarihi,kurula girdi hala yazılmadı 5-10 gün içinde yazılır dediler,bu tarihte olanlar varsa bir arasınlar

Arkadaşlar izmir için söylüyorum Şubat son hafta yazıları vergi dairesine yeni ulaşmaya başlamış, haberiniz ola, İzmir vergi dairesini arayıp sorun. Mart ayında diye birşey izmir İçin konuşuyorum yok.

17.06.2019 tarihli heyet raporum maliyeye yollandi sonucu ne zaman alabilirim

merhabalar
heyet raporum ankara yada istanbul vergi dairesi baskanligina yollandi .Vergi muafiyeti yazimi ne zaman alabilirim surec ne sekilde isliyor.raporlari egitim arastirma hastanesi kendi yolluyor vergi dairesine ve sureci nasil nerden takip edebiliriz.

Umityalcin

Ümit bey 0312 415 32 50 0312 415 32 59 burasida hemen acmiyor genel sekreterlik rica edince bakiyor inyernetten buldum telefonu guzel anlatiyor bayanbir sorun isterseniz vorusurseniz bilgi vermenizi rica ederim

23.03 yarım saat önce görüştüm mart ayına başlandı ara ara arayın 3 haftayı bulur dedi teldeki bayan

Camdibili2
Onların çoğu bizim işimiz değil biz bakmıyoruz diyor siz eşref saatine denk gelmişsiniz bakmış demekki,açarsa deneyim bakalım...

degrade
Ekim kasımı görür acele etme yeni gitmiş raporun telden ararsın eylülde...

Umityalcin

Bu eksik evrak olayi kafa kariştirdi ben aradim 1hfta once 20 gun sonra arayin tekrar dedi bayan 1nisan gidiş eksik falan demedi

abdul1970

O arkadaşın 11 nisanda gitmiş öyle demişler nasıl bakılıyor bende anlamadım,isdedikleri tetkikleri gönderdik dahada yeniden evrak gönderin derlerse pes artık demek lazım....

Umityalcin

Ben ne istedilerse onu yolladim sadece hakem hastenesi raporu ve isyeri evraklari elden teslim ettim

abdul1970

bende vergi dairesine 4.3.19 da teslim ettim defalarca sormama rağmen odyo testi gerekiyormu hayır gerek yok bizim istediklerimiz bunlar raporda yazıyor dediler 6.3.19 Ankara ya vardı 25.6.19 da raporda sağ kulak ve sol kulak ayrıca değer yazmadığı için detay istediler yani ne zaman bakılıyorsa o zaman eksik evrak deniliyor benimde bakılmasına yakın 15 gün sonra 1 hafta sonra arayın dediler sizde ihmal etmeyin arayın onların size dönmesi uzun sürüyor.

Camdibili2

Guzel de duşurebilsek keşke bakalim 3204 meskul digerlerini ariyorum onlara bakan yok hala

03124153259 ve 03124153204 ilkine 11.50 de diğerinede saat 14.15 te ulaştım, iki ayrı memurda aynı şeyi söyledi tekrarlıyorum. Benim raporum evis sisteminde 28 şubatta gönderildi yazıyor ancak Ankara’ya 4 Mart’ta ulaşmış dolayısı ile evisteki gönderim tarihine 3 yada 4 gün ekleyin derim. Adımı soyadımı ve müracaat ettiğim ili (İzmir) söyledim. Şuan kurulda olduğunu sonuçlanmadığını 1 hafta içinde yazının çıkacağını söyledi. Dediğim gibi evis 28 Şubat yazsada, ulaşım 4 Mart olduğundan bu tarih baz alınıyor. Ayrıca tekrar söyleyeyim normal şartlarda eksik evrak vs yoksa (aradığım birim varsa söylüyor) raporunuz 4 ay 15 gün sürede maksimum onaylanıyor. Bu süreyi aşar ise vergi dairenize müracaat edin dediler . Arkadaşlar Benim görüşmem bu şekilde oldu. Farklı tarih olanlarda yazsınki herkes bilsin ben bugün 2 numarayada ulaştım, normalde açmıyorlar. Sizde lütfen konuşunca bilgi amaçlı paylaşın. Burası hepimizin ortak platformu artık. Herkes için inşallah hayırlısı. Şimdilik 1 hafta daha bekleyecez.

Merhabalar
Bende az önce 0312 415 3204 numaradaki beyefendiyle görüştüm.Benim raporun Ankaraya ulaşması 11 mart. Bana söylenen 10-15 gün içerisinde sonuçlanacağı,şuan yazım aşamasında dedi.Bende olumlu yada olumsuz mu dedim onu göremiyorum dedi.Mecburen 15 gün daha bekleyeceğiz. İnşallah eksik evrak demezler.

RAPORUMUN İÇERİĞİ
% 35 UYKU APNESİ
% 7 BEL FITIĞI

LUCKY41

Bekliyelim bakalim zaten ulasamadim tlf mart nisan karişik galiba

LUCKY41

senle rapor rahatsızlıklarımız aynıymış ama neden sana bel fıtığından 7 verdiler, oran cetvelinde 8 yazıyor bende 8 aldım.

Ezberlemişler 1 martta varış 10 veya 15 gün diyor telefona bakan herif 16:45 'te ulaştım 3204 numaradan

@bycinaris54 arkadaşım;
bağ-kur lu olupta ssk lı olmazsınız diye bir durum yok. sadece bir tarafta ödemeyi tercih edeceksiniz. ne demek istiyorum? şunu demek istiyorum, sizin üzerinize kayıtlı konfeksiyon atölyesi olabilir.. mesul müdürünüz işinizi sizin adınıza devam ettirebilir ama siz de isterseniz örnek olarak söylüyorum restaurantta garson olabilirsiniz. buna engel yok. bu demek oluyor ki isterseniz vergi indirimi için müracaat edebilirsiniz.. daha öncede sıklıkla yazıldı sorun müracaat etmekte değil sorun sigortalılık süresi + pirim+ oran üçgeninin tamamlanmış olması. eğer bu şartlar tamamsa müracaat edebilirsiniz
yardımcı oldum mu?

haaa bu arada benim rapor sağlık kurulundan geçmiş yazım aşamasındaymış. yaklaşık 1 ay sürer dediler.. bilginize...

@MuBi ;
bende de safra olayı vardı. uçup gitmiş benim +10 desene

@:Mustafa Zeybek ve sizin gibi aynı yolu izleyim diyorum. bayraklı sgk müdürlüğüne gideceğim evime en yakın o olduğu için. dilekçeyi alırken memurların tavrını kestirebilmek için soruyorum. ona göre çıkışımı alıp işten gerekirse 4-5 ay gss primi öderim artık. her halükarda karda olurum.

@L.kartal;
siz kuruma bir dilekçe verirsiniz. onlar şartlar uygunsa ya kabul yada red eder. ama evrağı almamazlık yapamaz. bak alırsak olumsuz olur diye söylerler seni yıldırmaya çalışırlar ama sen lütfen işleme koyun dediğin sürece işleme almak zorundalar. sana tavsiyem gişede işlem yaparken ben bir müdür yardımcınızla yada servis şefiyle konuşup geleyim diyin. merak etmeyin geri döndüğünüzde evrağı kayda alırlar :)

Üst Alt