03124153259 ve 03124153204 ilkine 11.50 de diğerinede saat 14.15 te ulaştım, iki ayrı memurda aynı şeyi söyledi tekrarlıyorum. Benim raporum evis sisteminde 28 şubatta gönderildi yazıyor ancak Ankaraya 4 Martta ulaşmış dolayısı ile evisteki gönderim tarihine 3 yada 4 gün ekleyin derim. Adımı soyadımı ve müracaat ettiğim ili (İzmir) söyledim. Şuan kurulda olduğunu sonuçlanmadığını 1 hafta içinde yazının çıkacağını söyledi. Dediğim gibi evis 28 Şubat yazsada, ulaşım 4 Mart olduğundan bu tarih baz alınıyor. Ayrıca tekrar söyleyeyim normal şartlarda eksik evrak vs yoksa (aradığım birim varsa söylüyor) raporunuz 4 ay 15 gün sürede maksimum onaylanıyor. Bu süreyi aşar ise vergi dairenize müracaat edin dediler . Arkadaşlar Benim görüşmem bu şekilde oldu. Farklı tarih olanlarda yazsınki herkes bilsin ben bugün 2 numarayada ulaştım, normalde açmıyorlar. Sizde lütfen konuşunca bilgi amaçlı paylaşın. Burası hepimizin ortak platformu artık. Herkes için inşallah hayırlısı. Şimdilik 1 hafta daha bekleyecez.