Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Hanife avcı

bence ocak öncesi. Ocak 2020 için Maaşlara zam söylentisi var hem zamlı alacak hem tahsis numaranızı erken aldığınız için maaşları zamlı şekilde toplu almış olacaksınız.

Örnek vermek gerekirse ağustosta tahsis aldıysam eylül/ekim/kasım/aralık/ocak maaşlarını ve bu aylarda binen zamları ve 2020 zamlarını almış olacağım.

Kerem27 benim vergi indirim var bana demissiniz 4 buçuk ay benim elimde zaten. Been emeklilik için müracaat ettim. SGK ya emeklilik kağıdını ne. Zaman alırım tahsis no var benim

Arkadaşlar heyet onayı almış olduğum rahatsızlık tamamen iyileşince heyet raporundan nasıl çıkartılabilinir

@:Mustafa Zeybek
sayın mustafa zeybek,ben sizin yazınızı okuduktan sonra eskişehir sgk ya gittim.bana vergi indirim belgesi olmadan tahsis dilekçesi alamayız dediler.iki gün sonra tekrar gidip rehberlik servisine başvurdum sürecleri anlattım memurun kafası karıştı cevap veremedi.sonrasında sen tahsis dilekçesini doldur evrak kayıta ver dedi bende doldurup üstüne vergi indirim süreci vergi indirim servisinde devam etmekte sonuç bekleniyor yazarak evrak kayıta teslim ettim.evrak dys evrak takibine işlendi.bir hafta sonra bana sgk dan telefon ettiler vergi indirim belgesi elinizde yoksa tahsis talebinize red kararı uygulanacaktır dediler.bende ertesi günü gidip memurlarla sizin dediklerinizin aynısını söyleyerek tartıştım ama bana sgk genelge kitabını çıkartıp 2018/38 sayılı kararı okudular ve tahsis dilekçesi verilirken vergi indirim belgeside eklenmek zorundadır dediler.bende o zaman ankara merkez sağlık kuruluyla yazışın benim sürecimi oradan öğrenin dediysemde sgk olarak biz maliye ile yazışma yapmıyoruz dediler.

Bugun duşuren oldumu ankarayi?

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vergi Dairesine belki ulaşmıştır diyerek Büyük Mükellefler Vergi Dairesine sordum, onlar da gelen bir bilgi olmadığını bu sürede nutlaka gelmeliydi dediler. Biz Ankara'ya soralım dediler ama 10 gün sonra bizi arayın dediler.

Bu arada rapor 19 Şubat, Evrağın BMVD ce Ankaraya gönderilmesi 25 Mart..

6 Ayı oldu bugün tam!

Bugün bağlı bulunduğum vergi dairesini aradım 3nisan Ankara varış ay sonu gelir dediler çaresiz bekliyoruz

Arkadaşlar

Ankara’yı arayıp teli çıkartamadım diye uğraşmayın.
E-devlet e girin interaktif vergi dairesi yazın tebligatlarıma girin evrağınız onaylandığı anda vergi dairesinden önce işlem durumunuzu öğrenebilirsiniz

Bir de dilekçelerim diye bölüm var oraya tıkladığınız zaman da bütüne kadar ne işlem yapmışsanız hepsini görebilirsiniz

Arkadaslar merhaba
27 temmuz basvurdum.
1 agustos itibariyle emekli oldum.
Ilk maasim 18 eylulde ziraar bankasina yaticakti sgk soyledi.
Biraz once sgk dan telime mesaj geldi birikmis emekli ayliginiz 2.000 tl ziraat bankasina yatirilmistir diye.
Bu para agustosun birikmis parasimi bayram ikramiyesimi ne oldugunu anlamadim yarin bankaya gidicem sizede bir soruyum dedim.

Bugunde ulaşan yok sanirim ankaraya

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mart ayında vergi indirimine başvurdum hala haber yok .Bu kadar uzun sürer mi?

@engellsizz

Defter no,hasta no ve tc kimlik no su dışında bir numara yok yok ,göbderdiğiniz linkten tıklıyorum böyle bir rapor yokndiyor rapor tarihim 21 11 2016

Bu bilgiye nerden ulaştınız?Mart sonunda başvurfum hala sonuç gelmedi

Ben sayın engellsizz'in verdiği linke rapor numaramı yazınca altında direkt olarak raporum çıkıyor
En altta barokdun altındaki numarayı yazmanız gerek.
r052GN.jpg

@:Mustafa Zeybek

Merhaba Mustafa bey. Ben TSK'da görev yapan devlet memuruyum.
Şöyle biliyorum ben; Vergi indirimi almadan emeklilik dilekçesi verilemiyor
Ama yanlış anlamadıysam buna gerek yok diyorsunuz.
Benim raporum bayramın 2.günü e-devlete düşmüş e-rapor olarak.
15 Ağustos günü hastaneden raporumu aldım ve vergi dairesine verdim
15 gün içinde aslını vergi dairesine teslim et diyor. Gerçi rapor zaten e-rapor ama ben yine de verdim.
Bizde süreç şöyle işliyor ki benden kısa zaman önce arkadaş başladı ve onun işi bitmek üzere.
O emekliliğini de istedi. Onun sonucunu bekliyor.
Sonra işyerime gelip yazı işlerindeki arkadaşa dilekçesini yazdırıp önce DzKK ve onun aracılığı SGK'ya gönderdim raporumu.
DzKK SGK onayladığı taktirde çalıştığım kuruma "Bu personel istediği zaman emekli olabilir" diye cevap veriyor
Ama vergi indirim sonucunu beklemek zorundayım diye düşünüyordum ki 3-4 ayı bulabilir diyenler var.
O zaman onu beklememe gerek yok. Bana istediğin zaman emekli olabilirsin cevabı gelir gelmez emeklilik dilekçesini verebilirim.
Yanlış anlamadım değil mi

ACİİİLLLLL

Arkadaşlar

bugün teslim etmem gereken evrağı teslim edemedim.
bugün raporluydum
bunun bir dönüşü varmı?

acil cevap lütfen

Asıl listede adım çıkmış ama evrağı bugün 5 e kadar vermem gerekirmiş.

slcko6

gardas ne yazdığını ben anlamadım umarım yazdığını sen tekrar okursan sende bisey anlamazsin

e-devlet üzerinden emekli maaşı için abo oranı sorgulama nasıl yapılıyor bilen varmı acaba?

Bugün görüşen varmı açmıyorlar telefonu

Nisan 1 gidiş ankaraya nerdeyse 5 ay olacak hiç ses seda yok

slm arkadaşlar uzun süren bekleyiş sonunda az önce ankaradan sevindirici haber aldım rapor onaylanıp izmir vergi dairesine gönderilmiş rapor gönderme tarihim nisan 10 izinli olan doktorlar gelmiş ve işleyiş hızlanıyormuş kesin ve net bilgi için bu numarayı arayabilirsiniz 03124153259 allah bütün bekleyenlere sabır versin ve yardım etsin

2 bayramında bizim sürece denk gelmesi kötü oldu. En az 1 ay daha uzadı bu yüzden.

Üst Alt