Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

sabahtan beri tum numaraları en az 100 er kez aradım ama açan yok

mining

sabah 09:00 da ve 11:31 de 0312 415 32 59 nolu numaradan iki defa ulaştım.iki farklı kişi ile görüştüm.
1 nisan raporlarına bayram sonu başlandığını net şekilde söyledi.İsim tc verdim.10 gün içerisinde onaylanır dedi.ANKARAYA EVRAK GİDİŞ TARİHİM 11 NİSAN

ÖNEMLİ NOT : GÖZ ve NÖROLOJİ oranınız varsa mart ayında da göndermiş olsanız dahii çıkmaz dedi.GÖZ ve NÖROLOJİ doktorları izindeymiş o yüzden.

@CAMOKA35

sigortalılık başlangıcı ve sigortalılık süreniz de önemli o şartları doldurmuşsanız vergi dairesinden vergi indirimi adı altında emekliliğe başvurmalısınız.

@mining

0312 415 32 59 arayın ulaşırsınız

adilaltas5578
Şimdi verdiğin numaradan aradım bu arada ilk defa arıyorum. Bir defa çaldı ve açtılar Mart ayının bittiğini ve Nisana başlandığını söyledi açan hanımefendi , benim evrağım 14 mayısta ulaşmış bir buçuk ay kadar daha beklemem gerektiğini söyledi

arkadaşlar

sağlık kurulu raporunda göz ve nörolojiden oran alanlar en az 1 ay daha raporu onaylanmaz dediler martta göndermiş olsanız bile göz ve nöroloji doktorları izindelermiş.
alıştık zaten 4,5 aydır bekliyoruz

adilaltas5578

Bu numarayı aradım, 1 Nisan raporum kurulda olduğunu, fakat 2 doktorun (göz ve nöröloji, benim rahatsızlıklarım bunlarla alakalı değil) izinde olduğunu ve haftaya geleceklerini, haftaya cuma aramamı söylediler. Sonuç çıkmamış gözüküyormuş. Olumlu yada olumsuz göremiyormuş.

3nisan şimdi Ankara aradım 2 doktor eksikmiş kurul toplantısı yokmuş haftaya geleceklermiş 10 gün sonra çıkar dediler ay sonu emekli evraklarını vermezsek bir sonraki aya kalır

Ne zaman gelecekmiş bu nöroloji,göz doktorları.Ankarada başka doktormu yokmuş geçici olsada görevlendirselerde insanların işini 1 ay daha uzatmasalar,şansmıdır kadermidir ki her yerde bize denk geliyor.Birde Ankaraya ulaşan arkadaşlarımdan ricamdır nöroloji doktoru Mehlika panpallı Ateş mi? Sorarlarsa sevinirim ...

merhaba. engelli raporu eski olup vergi indirimi için rapor almak isteyenler önce vergi dairesinden sevk mi almalılar

[FONT=&quot]Erişkin ve 18 yaş altı çocuklar için Sağlık Kurulu Randevuları182’den alınabilir. Hastaneden randevu verilmemektedir.[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot][FONT=Arial]Müracaatlar için;[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot][FONT=Arial]Kimlik ve Kimlik Fotokopisi gerekmektedir.[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot][FONT=Arial]Hastanın hastalıkları ile ilgili Epikriz, BT, MR, ilaç raporları gibi evraklarının asılları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot][FONT=Arial]Maluliyet, Vergi İndirimi için başvuru yapacak hastaların yanında bulundurması gereken evraklar:[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot][FONT=Arial]1-Maluliyet için hastaların bağlı bulunduğu Sosyal Güvenlik Kurumundan Maluliyet Sevk yazısı.[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot][FONT=Arial]2- Vergi İndirimi için Gelir İdaresi Başkanlığı İstanbul Vergi Dairesinden sevk yazısı.[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]Erişkin ve 18 yaş altı çocuklar için Sağlık Kurulu Randevuları182’den alınabilir. Hastaneden randevu verilmemektedir.[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot][FONT=Arial]Müracaatlar için;[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot][FONT=Arial]Kimlik ve Kimlik Fotokopisi gerekmektedir.[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot][FONT=Arial]Hastanın hastalıkları ile ilgili Epikriz, BT, MR, ilaç raporları gibi evraklarının asılları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot][FONT=Arial]Maluliyet, Vergi İndirimi için başvuru yapacak hastaların yanında bulundurması gereken evraklar:[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot][FONT=Arial]1-Maluliyet için hastaların bağlı bulunduğu Sosyal Güvenlik Kurumundan Maluliyet Sevk yazısı.[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot][FONT=Arial]2- Vergi İndirimi için Gelir İdaresi Başkanlığı İstanbul Vergi Dairesinden sevk yazısı.[/FONT][/FONT]

Vergi dairesinden sevk alarak da gidebilirsiniz veya direk hastaneye randevu alarak da bireysel başvurabilirsiniz. Önemli olan bireysel başvururken engelli raporu veren bir SAĞLIK KURULU'ndan randevu almaya dikkat edin ve oraya gittiğinizde KURUL'daki kişi niçin rapor istiyorsunuz dediğinde Vergi İndirimi için diyeceksiniz o kadar.

2 tane bayram izni şimdi'de doktor yok. Ekim'i bulur benim emekliliğim.
Ekimde çıkarsa yılbaşını beklemek daha mantıklı.

engellsizz

tamam teşekkür ederim.
hastanenin sayfasında sevk yazısı vs yazınca tekrar git gel olmasın dedim

Herkese selamlar
Şimdi Ankara ile görüştüm. 25 nisan tarihli raporumun sonucu eylül ayı içerisinde çıkarmış. Hayırlısı artık umarım beklediğimize değecek.

Raporum eski 2016 bu arada sağlık sorunlarımdan çalışamadığım için mart sonu evraklarımı gönderdim hala sonuç gelmedi

Bertoloji

öncelikle hayırlı olsun.Güle güle yiyin.

ne zaman cevap geldi size göz ve nöroloji bölümlerinden almış olduğunuz oran varmıydı.

EMRAH İLGÖZ

eylül ayında çıksa bile eylülün son haftasını bulur

Hepsi asgari değil 2000 öncesi 6 ay toplamda 4200 gün ağırlık lı asgari

Ahmet542010

nisanda takılıp kaldılar yaw...ne zaman arasam nisana başlandı diyorlar bende yahu bu nisan kaç hafta dedim bizim yapabileceğimiz bir şey yok deniliyor....

en mantıklısı e devletten takip etmek bende her aradığımda 1 nisana başlandı deniliyor...ne bitmez nisanmış yahu

e devletten interaktif vergi dairesi bölümünden onaylandığı anda ilk önce sisteme düşüyor ondan sonra telefondaki görevliler görebiliyorlar.

Memurlarda tatilde, yada kurul kapalı herhalde bugün 04,05,17 ve 18 nolu telleri defalarca aradım kimse çıkmadı

titanikks

görebiliyoruz.

işlem durumları ve sonuçlarından dilekçelerim sekmesine tıklayın oradan yaptığınız işlemlerin hepsini görürsünüz.

E TEBLİGATLARIM dan da onaylanmışsa görebilirsiniz.

en çabuk 415 32 59 ulaşırsınız

Benimde 1nisan bekliyorum

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Ahmet542010

Yok ses seda yok telefonlarda kapali ulsamiyorum

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt