Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Umityalcin

nöroloji ve göz doktorları olmadığı için hiçbir evrağa bakılmadığını arayanlara da 11 nisan dosyalarına bakıldığını aslında ise dosyaya bakılmadığını doktorların 10 gün içinde geldikten sonra 1 nisandan itibaren bakılaya başlanacağını bildirdiler.

adilaltas5578

Nasıl bakıldığını söylediler,kurul olsaydı bakılırdı anlamındamı söylediniz,diğer doktorlar baktı iki doktorun onayınımı bekliyor şuanda raporlar.10 nisan raporlu arkadaşın onaylanmış psikiyatri.

Umityalcin

şuanda göz ve nöroloji doktorları gelene kadar hiçbir dosyaya bakılmayacağını ilettiler.

arayan olunca da şuan 1 nisan dosyalarına bakılıyor diyoruz dediler.3 haftadır her aradığımda 1 nisandayız diyorlar dı banada...en son nisan ayı kaç gün dediğimde bu cevabı vermek zorunda kaldılar

willerdem

20 günde sonuçlanmaz...şuan doktorlar yok ve kurul yapılamıyor.halen 1 nisandalar en erken 1 hafta sonra 1 nisandan bakmaya başlayacaklar...

cümleten geçmiş olsun değerli arkadaşlar 2017 yılında ankelezon spondolitten %55 alarak vergi indiriminden maaş almaya başladım raporum sürekli ibareliydi fakat SGK MÜDÜRLÜĞÜ 2 yıl sonra kontrolün var dedi raporun bitmeden 3ay önce gel dedi bu yıl nisan ayının 25 de heyete girdim crohn ve ankelezon spondiliten %74 rapor verdiler ankaraya gitti raporum 7. ayın 15 de SGK müdürlüğüne uğradım raporum gelmiş kontrol muayenesi yok maaşını almaya devam edeceksin dediler raporumu sürekliye kontrol muayenesi yoktura çevirmişler ankaradan 2,5 ay gibi sürede onay geldi edevletten kontrol ettim DYS bilgilendirme bolümünden evrak 7. ayın 15 de SGK gelmiş sayfayı takip ediyorum 4-5 ay evrak bekleyen arkadaşlar var herhalde benim şansım dan erken geldi evrakım hepimize geçmiş olsun

arkadaşlar benim 10 nisan psikiyatri var beyin cerrahi var göğüs hastalıkları var sadece 2 gün önce onaylandı

Hacı maraşlı
Hayırlı olsun öncelikle ilk emekli olduğunuzda vergi indiriminiz sürekli mi onaylanmıştı sgk emekli maaşı bağlarken sizi 2 yıl sonra kontrol muayenesi için bilgilendirmedi mi?

FnerKolik

Şimdi raporlar süreklide olsa ortopedik ve psikiyatri başta olmak üzere 2 yıl sonra kontrole çağırıyorlar oran alırsan hastalığın ilerlemişse devam aksi taktirde maaşını kesiyorlar..

Kuruldaki nöroloji doktoru Mehlika panpallı Ateş mi bilen varmı? Ya da teyit eden olur telden öğrenirlerse yazabilirler mi?

İlk vergi dairesine başvurmamdan itibaren 6 ay 1 hafta geçti, 7. aya doğru gidiyoruz... Nisan'a başladık demişlerdi, o da hikayeymiş, 2 Nisan Ankara varış beklemeye devam!!!

adilaltas5578

Ben internet vergi dairesi'nde DİLEKÇELERİM menüsüne geldiğimde başvurumu görüyorum ama Dilekçemin Durumunu Sorgula tıkladığımda "İşleminiz SOnlandı" diyor :) Halbuki sonlanmadı, Ankara'daki kurul bakmadı.

Adil bey sizdeki rahatsızlıklar tam olarak nedirki nöroloji tekrardan tetkik istedi saygılar.

Arkadaşlar herkeze iyi günler şimdi ankarayla görüştüm yüzde 61 giden raporum yuzde71 onaylanmış ve sürekli bekleyenlere güzel haberler inşallah rapor beyin tümörü 25 uykuapnesi35 crohn hastalığı 20 idi 26 mart sakarya vergi dairesi veriş 1 nisanda ankara ulaşmış rabbim herkezin gönlüne versin

Merhaba, Hastane raporu süreli mi vermişti, Ankara dan nasıl onaylanmıştı. AS için raporlar süresiz veriliyor.

Ahmet542010
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah emekli maaşınızı bereketli harcamayı nasip etsin

Hacı maraşlı
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah emekli maaşınızı bereketli harcamayı nasip etsin

Arkadaşlar az önce aradım, 28 mart hastane raporum 2 Nisan da Ankara ya ulaşmış. Hala heyete girmemiş, önümüzdeki hafta mutlaka çıkar diye bilgi aldım.

ECO35

AYLIK BAŞLANGIÇ TARİHİ : 01.06.2019 GÖSTERGESİ : 9475
DURUM KODU : HİSSE ORANI : 1/1
AYLIK TUTARI : - BANKA :
BANKA ŞUBE : - EK ÖDEME TUTARI :
KESİNTİ TUTARI : - BİRİKMİŞ AYLIK TUTARI : 0
AYLIK BAĞLAMA ORANLARI GÜN SAYILARI
2000 ÖNCESI : 60.00 2000 ÖNCESİ : 189
2000-2008/10 ARASI : 60.00 2000-2008/10 ARASI : 879
2008/10 SONRASI : 30.00 2008/10 SONRASI : 2942
İNTİBAK : 0.00 TOPLAM : 4010

emekli olduğuma dair yaı elime ulaştı.
01/06/2019
21/06/2019
21/07/2019 olmak üzere birikmiş aylıklarımı aldım
21.08.2019+kurban ikramiyesi
21.09.2019

bu iki maaşımıda 21.09.2019 da alabileceğim.
sürecim buarada sonlandı.
01.11.2018 tarihinde bu yana uğraş verdiğim emeklilik mücadesi iyi bitti şükür.
herkese kolaylıklar diliyorum.
@mustafezeybek ayrı teşekkürler sizin için.

Kaliteci57
nöroloji benden tekrardan tetkik istemedi.o başka bir arkadaştı ismini hatırlayamadım.

benim tek rahatsızlığım böbreklerden

Oguz3535
raporunuzda göz hastalıkları varmı...bazı hastalıkları istemesekte yazıyorlar ve göz doktoru izinde ya o bakımdan sordum.

Benim bildiğim noroloji ve göz doktoru yani o iki doktor olmadan kurul karar veremiyor onaylanan lar nasıl olmuş

Nizamettin55

ilginç şeyler dönüyor.

o konuyu da sordum kesinlikle inanmayın dediler bana...sakın yanlış anlaşılmasın yazdıklarım.ankara imkansız öyle birşey olmadı olamaz
sizin gibi diğerleri de engelli ve onlarında işi acil diyoruz ve işlem yapmıyoruz dedi
parantez açıp şunu da ekledi......ancak ve ancak ankara da yüksek mertebeden işlerini hallettiren lerde oluyor o zaman elimiz kolumuz bağlanıyor denildi.

Bugün 6 aylik süreli olan raporumun yenilemesini yaptırdım ve suresiz olarak onaylandı. Uyku apnesi 35 ve bel fıtığı 8 olarak oran aldım. Onceki almış oldugum süreli raporu (psikiyatri sebebi ile sureli) vergi indirimi için 19 martta il vergi dairesine verdim. 26 martta ankaraya ulaşmış. Bayramdan iki hafta önce aradığımda bayramdan önce kesin cikar dediler ama bi turlu telefonu dusuremedim simdiye kadar. Bugun raporu alinca vakit boslugundan istifade vergi dairesine gittim. Benim vergi indirim basvurum vardi gelmedi 5 ay oldu dedim. Cok olmus gercekten baya yogunlar gelmesini bekleyeceksin dedi. Ozmaan suresiz olan raporumla tekrar başvuru yapacam dedim olmaz dediler e ozaman digeri gelmemis onu bekleyeceksiniz dediler o belki Sureli gelir deyince ordan yanindaki arkadasina sordu gelenler arasinda varmi diye ki vergi indirimim gelmis ama isleme almamislar farkina yeni vardilar ben soyleyince. Bakmaya bile niyetleri yoktu. Neyse
6 ay sureli uyku apnesi, bel fitigi ve psikiyatri raporuma suresiz %40 vergi indirimini onayladiklarini ogrendim.
Artik emeklilik tarihinin gelmesini beklemek kaldi hayirlisiyla.

@Kaliteci57

şimdi hatırladım
tetkik istenen arkadaş @Umityalcin di.

@Ahmet542010

hayırlı olsun.bende sakarya akyazıdanım.

örneğin :

bende uyku apnesi vardı ahi: 21 umuttepe hastanesi % 0 SIFIR oran verdi.
2 adet bel fıtığı var: %0 verdi.
huzursuz bacak sendromu vardı : % 0 verdi.
gut hastalığım vardı : % 0 verildi.
sadece böbreklere : % 50 verdi.

sürekli raporum %50 sizinki de bu şekilde gidiptemi yükseltildi acaba

adilaltas5578

Bu ttorpil varya heryere her kesime girdi,torpilin varsa işin halledilmiştir zaten...

Nöroloji benden detaylı muayene,tedavi bilgisi,emg istediler beklemedeyiz 13 aralık 2018 ilk başvuru.

engellsizz

Sanırım dilekçe süreci sonlandı demek istiyor ki bende de aynısı yazıyor.
Ancak bu daha 2.günde yazmaya başladı. 2 günde sonuçlanma imkanı yoktur sanırım.
Kanımca "dilekçen kabul edildi bundan sonrası dilekçe içeriğinin kabulü ile ilgili "anlamı taşıyor diye düşünüyorum

samil38
benimde uyku apnesi 35.bel fitıgı ameliyat 12 tansiyon 10 toplam 49 raporum var 1 yil sureli verildi.siz raporu yenilerken tekrar uyku testine girip psg raporunu yeniden alarakmi girdiniz heyete.benimde 1 yil bitince ayni hastaliklardan suresiz rapor alma durumum olurmu

Üst Alt