Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar geriye dönük vergi indirim ücretlerini alabiliyorsunuz bilginiz olsun internette örnek dilekçe var, şirketinizin vergi dairesine o dilekçe ile birlikte nüfus cüzdanı, hangi tarihten geçerli ise o tarihten itibaren güncele kadar olan onaylı bordro ve onaylayanlara ait imza sirkü suretilerini dilekçeye ekleyip vergi dairesine teslim edin

blacksnake

Mesala benim 1nisan ankara gidiş 2018 aralik aynda da hasteneye muracat nere gore geriye donuk bakcam ben simdi ?

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7 yıldır raporlu alerjik astimlıyim. Heyete girsem % kac oran verirler.

Fvcex. 97
Fev1. 97
Fev1/lvc 89
Fev1/fvc 84. 84. 100
Pef 94
Mef75. 88
Mef50. 93
Mef25. 92
Mef25-75. 92
Pif. 154
Mıf50. 162

abdul1970 vergi indirim evrakını aldıysan dereceye girdiysen evrak üzerinde paragrafta yazıyor şu tarihten itibaren vergi indiriminden faydalandırılmalıdır diye. Mesela benim vergi indirimi yazım ankaradan 2 Ağustos 2019 da geldi ancak evraktaki paragrafta tarih olarak 8 Şubat 2019 dan itibaren vergi indiriminden faydalanması uygundur. yazıyordu. Şubat ayından Temmuz sonuna kadar olan kısmın (Temmuz 2019 da işyeri ile ilişiği kestim) iadesini alıyorum. Hatta şirkete de hesaplattım 602 tl tutuyor. Sizde geriye dönük vergi indiriminden faydalanın herkes faydalansın, günümüz şartlarında kendi adıma 600 tl büyük meblağ, dilekçe örneği üzerinde banka İnan numaranız vs. Bilgileri eksiksiz doldurun hesaba ödeme yapılıyor

abdul1970

İşyerinle görüş durumu ilet zaten onlar biliyorlardır, sen dilekçe ile birlikte istedikleri evraklarla vergi dairesine müracaat edersen vergi dairesi incelemeyi yapıp sana parayı gönderiyor. (Devlet ödüyor ) ancak işyeri için şöyle bir sıkıntı oluyor , geriye dönük istediğin için istenilen ayların muhtasar vs. Gibi şeyleri işyerin tekrar düzenlemesi gerekiyor çünkü senin vergi indirimini sisteme girip bildirip düzeltmesi gerekiyor. Benim firma bunlarla uğraşmamak İçin 600 tl yi bişekilde belgesiz gider yazıp hesabıma gönderdi, tabi bende dilekçemi geri çektim.

İsyeri icin sikinti olmuyacaksa ayarlasinlar yani sikinti olmuyacksa tabi

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar e-nabızda engelli rapor tarihim 15/09/2019 rapor no:560 engel oranı 42 gözüküyur. e devlete giriş tarihim 22/09/2019 engelli kartımıda bu tarih üzerinden aldım. benim ankaraya başvuru tarihim hangisidir????

mining
engelli kartınızı alın veya almayın ankaranın o tarihle alakası yok.sağlık kurulu raporunu hastaneden aldıktan sonra vergi dairesinden ankaraya ulaşmış olan tarih sizim başvuru tarihiniz oluyor

abdul1970

Bu hepimizin yasal hakkı, işyerim bana demedi senin evrak şubattan geçerli diye demezde ama işyeri için ne olursa olsun sadece birkaç evrak düzeltecekler geriye dönük , sen bakanlığın yada vergi dairesinin sana tanıdığı sunduğu yasal hakkı kullanıyorsun. Hiçbir sıkıntı problem olmaz.

Merhabalar Arkadaşlar

Şu an hangi tarihler onaylandı
Bilgisi olanlar paylaşabilir mi?

Benim Ankara'ya dilekçem 13 Mayıs 2019

Merhaba arkadaşlar.ben şimdi ankara ile görüştüm,benim evrağımın ankaraya gidiş tarihi 22.04.2019 daha çıkmadığını mart ayının yeni bitip nisan ayına başladıklarını söyledi telefondaki memure hanım...10 gün sonra tekrar aramamı söyledi...

adilaltas5578
peki bunu nasıl öğrenebilirim çünkü elektronik ortamda gidiyor demişti hastane ben gidip vergi dairesinemi sormalımıyım siz ne zaman gönderdiniz diye

mining

En sağlamı Ankara Evrak Kayıt Birimini aramanız, o size söyler şu tarihte bize ulaşmış diye. Telefonu: 0 312 415 3312

mining

ankaradan net tarihi öğrenebilirsiniz.Ankaradaki memura ulaşma tarihi göz önünde bulunduruluyor çünkü

ersina

arada dosya bakılma oluyor.örneğin dün 10 nisan onaylanan dosya var ama öbür taraftan da 1 nisan da giden dosya onaylanmamış...

Orkun Sağlamer

10 gün sonra imkansız bence....çünkü aradan dosya da bakılıyor..benim 11 nisan 3 haftaya çıkmaz dediler.mesela 1 nisan bekleyenler var halen

mining

Ben aradığımda açan beyefendi ad soyadim ile arayıp ne zaman onlara ulaştığını belirtmişti.

2 numara verdi 3204 ve 3217 sonu bu iki numarayada kimse cevap vermiyor. siz açan kişiye ne dediniz acaba

mining

İstanbul'dan yaptığım başvuru size ulaşmış mı demiştim, ne zaman sonuçlanır diye sormadım. O da adımı soyadımı sordu sistemden baktı ve söyledi. Belki de açan arkadaş kafasına göre hareket ediyordur bilemiyorum.

25 mart gidişli raporum 2 nisan da ulaşmış. Bu hafta nisan a başlanmış. Haftaya belli olur dediler. Bu arada nöroloji ve göz uzmanı izne çıkmış yerlerine bakan yokmuş, yani raporunuzda göz veya nöroloji varsa 2 hafta daha bakılmayacak demektir bu...

engellsizz

adamla nasıl kibar konuştum anlatamam lütfen yardımcı olun diye ama o birim burası değil diğer numaraları arayın onlar bilgi verebilir dedi. o numaraları 2 gundur arıyorum açan yok lutfen siz yardımcı olun dedim nafile bizim yetkimiz yok göremiyoruz siz o numaraları arayn dedi :) o numaralarada bakan yokkkk

arkadaşlar selam
ben yeni üye oldum bilgi alamadım hastane bana %50 verdi daha evrak almadım çalışanım emeklilikde yaşı bekliyorum .
raporu aldığımda 20 gün sonra hastaneden alın dediler raporu alınca ne yapmam gerekli .

Üst Alt