Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaslar yarin saglik kurulu daha dogrusu bu hafta daglik kurulu olup onaylanma durumu olacakmi acaba .goz doktoru yokmus

blacksnake
Burda size 2000-2008 ABO 53 -60 olursa
100-200 TL arasında artış gelir. 2008 sonrası maaşınız yüksek olması sizi kurtarmıştır.
Hayırlı olsun.

Devlet memurlarının, erken emeklilik için vergi indirimi almasına gerek var mı? Bazı yerlerde yok şeklinde yazıyor. Bu arada 2005 girişliyim.

blacksnake

2008 sonrası yüksekmi yattı maaşınız asgariidenmi.Benimle aynı göstergeler abo 3.40 diğerleri aynı.Ek ödeme farklı benim 54,bende 1337tl çıkıyorda ondan sordum.Hayırlı olsun

Doğrudur 2010 tarihinden itibaren yüksek yatmaya başladı 2014 den itibaren biraz daha arttı son 3 yıl brüt 4.5 altına inmedi

Şimdi istanbul vergi dairesini aradım. %52 olan raporum %36 olarak onaylanmış. Başına böyle birşey gelen varmıdır. Ne yapmam gerekiyor.

ismail53

İtaraz edin hemen bizimde oran 52 Ankara'ya gitti bekliyoruz.siz hangi hastalıktan oran aldınız .

Turkaya

Aşağıdaki raporum evisste %36 olarak onaylandı. İstanbul vd dereceye giremediniz dedi. Üstelik 1999 ylından beri böyle olmama rağmen ilk defa rapor alıp alıp başvuru yaptım. Güya 20 yıl devlete yük olmayalım diye emekli olabileceğim zamanı bekledim. Bu konuda yapılabilecek birşey var mıdır. Nasıl ve nereye itiraz edilmeli.

Scan.jpg

Arkadaşlar merhaba soze bisey danısmak istiyorum benim emekli basvurusu yapmadan önece sgk sitesinde maaş hesaplamasinda abo1 57 abo2 37 abo3 26.75 ti emekli basvurusu yaptim e devlette abo1 60 abo2 60 abo3 30 görünüyor maas bilgisi henüz yok aboların yukselmesi maaşa etki edermi ederse ne kadar eder bilgisi olan varmı

Selam herkeze ankaraya giden raporum 40 la gittigibi ist vergi dairesine yollandigi ogrendim tlf dan. Herkezinki onaylalanir inşallah

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Camdibili2
Evet
Sistemdeki maaşınız yükselir. Sistem normal hesaplıyor. ABO güncellemesi maaşınızda da olmazsa itiraz edin.

ismail53
Yapacağın il sağlığa itiraz edip tekrar rapor almak.2017de benim 59 olan raporumu 32ye düşürmüşlerdi yenisinide 55den 42 düşürerek onaylamışlar...

Umityalcin

halihazırda raporum zaten %52 bu rapor artık geçersiz mi oluyor yeni rapor alıp yeniden mi başvuru yapmalıyım. Ali tezelin bir yazısında 30 gün içinde vergi mahkemesine dava açın diyordu. bu şekilde bir süreç hala işliyor mu.

FnerKolik
rhapdomyosarkom 4.evre dün onkoloğum %80 alırsın dedi. Hayırlısı bakalım. Yarın sağlık kuruluna gideceğim.

ismail53

Dava şöyle olur aldığın oran kesinlikle doğru haksız indirmişler ölçütede uyuyor derseniz ok ama aksi taktirde hiçbişeye yaramıycak orasıda zaten seni sevk edecek tekrar muayene istiycek oradan 40 ın üzerinde alırsan onu kabül etmek zorunda.

Engink57

Sagol un 2018 den beri ugrasiyorum herkeze inşallah guzel haber ler gelir

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün sgkya gittim kıdem tazminatı alır yazısını vermedi eve gelir diyorlar,süreç uzuyacak...

Üst Alt