Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Eviss dusmemiş daha interaktifde gormedim

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İst vergi dairesini aradim deyit ettim 40 gidip 40 gelmiş surekli. Herkeze inşallah guzel haber ler gelir allaha emanet

abdul1970

Hayırlı olsun, hangi numaradan bilgi almıştınız? Bir de e-rapor muydu, kağıt rapor muydu raporunuz?

Şimdi ulaştım Ankara'ya %59 2 yıl süreli raporum, %59 sürekli olarak onaylanmış. Yazıma gönderilmiş. Raporum 19 Şubat tarihliydi, 2 Nisan'da Ankara ya ulaşmıştı. Darısı bekleyenlerin başına.

Gözden oranı olan arkadaslar raporlar göz doktorunun gelmesini bekliyor anladığım kadarıyla pazartesi başlayacak galiba...

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 Bayram tatili, vergi dairesi geç gönderimi, seçimler, yaz tatili vb.. hepsi etkilemiş..

Raporum onaylandı ve işyerinede şehir vergi dairesi tarafından gönderildi. Fakat ben hala interaktif vergi dairesinde ne gelen evrakta nede e tebligat kısmında yazıyı göremiyorum. Görebilen arkadaşlar var mı? Görüyorlarsa nerde görüyorlar yazabilirler mi. Tşk.

Nisan ayı evrağı onaylanan varmı acaba arkadaşlar
1 Nisan onaylandı, işyerine tebligat geldi.

benim rapor 11 nisan da bakanlığa gönderilmiş hala aynı durumda .
dört buçuk ay oldu , hiç bu kadar bekleyen var mı ?

Nisan ayinda olan kac kisiyiz onaylanmayan tarihleriyle yazarlarsa sevinirim..benimki 16 nisan bekliyor..

15 nisan ankaraya varış

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

strazyevsk

Evet süreç normal bazen istisnalar olabiliyor erken çıkıyor gibi ama benim evrak 2 Mart’ta gitti 2 Ağustos onaylandı 5 ay sürdü seçim süreci bayram araları etkiledi süre normal rahat olun

ismail53

İtiraz Edip tekrar girmen gerekiyor heyete sonrasında veriyorlar raporu çok okudum forumları çok var itaraz Edip oranı alıp düşmeyen bence sonuna kadar dene vergi dairesinden sonucu çok bilmiyorum her yerden denemelisin sonuçta bu orani dr.lar verdi.

Camdibili2
Maaşa herhangi bir etkisi yok 0ranların yükselmesi benimde yükseldi ama sgk hesaplarında ne görünüyorsa emekli maaşın onu bagladilar

Turkaya
Konuyu kacirdim galiba orani kim dusurdu ankarami?

Bugün aradım gün içinde ankarayı 25 nisan da göndermiştim. 15 ve 20 gün arası çıkar dediler.

ismail53

Her turlu itiraz hakkin var ama son suz ankara ginede ilce sahliga itiraz et ben oyle yaptim ve bir hastene ve hakem hastanesi son karari soyluyor siztem boyle

Turkaya

İyi akşamlar,
Genelde vergi indirimi için vergi mahkemesine itiraz ediyorsun, mahkeme de, üniversite hastanesine sevk Edip gelen rapora göre karar veriyor. Diye biliyorum. Bu konuda uzman olan avukatlar yada en yakininizdaki nöbetçi vergi mahkeme yada ön büroya sorubilirsiniz.

Umarım yardımcı olmuşumdur. Allah kimsenin başına getirmesin,

Onun dışında, TBMM dilekçe komisyonu, cimer, kamu denetçiliği ne başvurabilirsin.

selam arkadaslar benim raporum ankaraya varış 13 mayıs mayıs raporu onaylanan varmı acaba 13 eylulde 4 ay olacak raporum 52 5 yıl sureli insallah suresiz onaylanır gelir 4 aydır bekliyorum mayıs ayına geçmemişler daha aradım eylulun sonu yada ekimin ilk haftası onaylanır dediler mayıs ayında ankaraya raporu giden varmı yazarsa sevınırım tşkler

raporum ankaradan gelince hemen vergi dairesine gidip alabilirmiyim işyerinde çalışmıyorum verirlermi acaba sorun çıkartırlarmı işten çıkalı çok oldu 4 cu ayın birinde çıktım çalışamıyorum şekerden dolayı işede almıyolar sorun olurmu bilemiyorum vergi dairesine gidip çalısmıyorum desem vergi indirim yazısını bana elden verirlermi acaba cevap bekliyorum tşkler

Üst Alt