Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

gudubet35 benim iliminki gözükmüyor bakmıştım.Ankara da gözükür mü dedim onda da yok.
gib.gov.tr de dilekçe bölümünde görünüyor.

otomasyoncu

Mobil GIB uygulamasında sırasıyla
+ işlem durumlarım ve sonuçları
+ Dilekçelerim
+ ilgili evraklar (yeşil renk)
+ evrak görüntüle (yeşil renk)
+ burada son olarak sizin firmanıza gönderilen sonuç evrağı dahil tüm belgeler görüntülenir. Oradan pdf olarak çıktı alabilirsin.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ankarayı aradım eylulun son haftası yada ekimin ilk haftası onaylanır dediler bana

Birşey soracağım benim emekliliğimin dolmasına iki sene var, bu senenin sonunda maliyenin gönderdiği bu belgeyi sgk ya versek emeklilik işlemi başlıyormu. Yoksa tekrar heyet, maliye vs... işlemler devammı edecek

otomasyoncu

Hayır.
Maliye raporunuzu sürekli onaylarsa yeterli.
Benim gibi acele edenler hemen emekli olacak olanlar. Biz de 4,5 ay kaybettik. Daha gelmedi.

otomasyoncu

Vergi indirim sonucunla başvuruyorsun.Başka birşeye gerek yok.

Arkadaşlar Ankara yı arayıp sonucunuzu sorarken,onaylandıysa kaçla onaylandığını birde sürekli mi?Kontrol muayenesi vermişler mi onuda sorun,sorunki iki sene sonra şok olmayın genelde 2 yıl sonraya veriyorlar kritik hastalıklar için.

merhaba arkadaşlar
raporun ankara ya ne zaman ulaştığını nasıl öğrenebilirim

Balıkesir ve çevresinden rapor gönderen varmi

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağustos 2 de göndermiş sgk kontrol muayene sonucumu ankara maliye sağlık kuruluna ne kadar sürede çıkıyor acaba

hakansezer

4-5ay sürüyorda o tür raporlara öncelik verebilirler.Birde ben şunu anlamadım hastaneden 40 üzeri bir oran çıkınca sgkda maaş devam etmeli değilmi ki tekrar maliyeye gidiyor,zaten vergi indirimi var,zora koşmak başka bişey değil.Önceki raporun açıklanınca maliyeden kontrol muayenesi varmıydı söylemişlermiydi...Hastalığınız neydi acaba?

selam vergi indirimi gelince ikamete en yakın sgk yamı gidiyoruz yoksa en son çalıştıgın yerin baglı oldugu sgk yamı emeklilik basvurusu yapıyoruz cevap lutfen tşkler

Selamın aleyküm şimdi birşey soracam vergi indirimi yazısıyla istanbulkart otobüs kartımı yenileye bilirmiyim

Umityalcin

Evet kontrol muayenem vardı vergi indirimide 2 yıl süreliydi dolayısıyla kontrol muayenesini yaptırdım ve evraklar sgk dan gönderilmiş. maaşım kesildi ve bu durumda 5 ay bağlanmayacak.

tşkler saolun

selam mayıs raporu onaylanan varmı bilgi verirseniz sevinirim benimde 13 mayıs onaylanınca haber vericem mayıs ayına gectilermi acaba

enginbuyruk58
Onu raporunla yenilemen gerekiyor..

hakansezer
Tekrar vergi indirim saçmalığını ben anlamadım,geçerli raporla maaşını tekrar bağlamaları gerekşyor.Bana kontrol muayenesi yok sürekli dedi aradığımda...

melih1978
Nisan 10 ve sonrasına bakıyorlar mayısa geçilmedi...

Üst Alt