Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Mobil GIB uygulamasında sırasıyla
+ işlem durumlarım ve sonuçları
+ Dilekçelerim
+ ilgili evraklar (yeşil renk)
+ evrak görüntüle (yeşil renk)
+ burada son olarak sizin firmanıza gönderilen sonuç evrağı dahil tüm belgeler görüntülenir. Oradan pdf olarak çıktı alabilirsin.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birşey soracağım benim emekliliğimin dolmasına iki sene var, bu senenin sonunda maliyenin gönderdiği bu belgeyi sgk ya versek emeklilik işlemi başlıyormu. Yoksa tekrar heyet, maliye vs... işlemler devammı edecek
Vergi indirim sonucunla başvuruyorsun.Başka birşeye gerek yok.
Arkadaşlar Ankara yı arayıp sonucunuzu sorarken,onaylandıysa kaçla onaylandığını birde sürekli mi?Kontrol muayenesi vermişler mi onuda sorun,sorunki iki sene sonra şok olmayın genelde 2 yıl sonraya veriyorlar kritik hastalıklar için.
4-5ay sürüyorda o tür raporlara öncelik verebilirler.Birde ben şunu anlamadım hastaneden 40 üzeri bir oran çıkınca sgkda maaş devam etmeli değilmi ki tekrar maliyeye gidiyor,zaten vergi indirimi var,zora koşmak başka bişey değil.Önceki raporun açıklanınca maliyeden kontrol muayenesi varmıydı söylemişlermiydi...Hastalığınız neydi acaba?
selam vergi indirimi gelince ikamete en yakın sgk yamı gidiyoruz yoksa en son çalıştıgın yerin baglı oldugu sgk yamı emeklilik basvurusu yapıyoruz cevap lutfen tşkler
Evet kontrol muayenem vardı vergi indirimide 2 yıl süreliydi dolayısıyla kontrol muayenesini yaptırdım ve evraklar sgk dan gönderilmiş. maaşım kesildi ve bu durumda 5 ay bağlanmayacak.
hakansezer
Tekrar vergi indirim saçmalığını ben anlamadım,geçerli raporla maaşını tekrar bağlamaları gerekşyor.Bana kontrol muayenesi yok sürekli dedi aradığımda...
melih1978
Nisan 10 ve sonrasına bakıyorlar mayısa geçilmedi...